Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Playful Embodiment w/ Malina & Leopold

Sala 1

Saturday, 7:00 PM to 10:00 PM
February 11, 2023

000000

Playful Embodiment w/ Malina & Leopold

Sala 1

Saturday, 7:00 PM to 10:00 PM
February 11, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Playful Embodiment w/ Malina & Leopold

Leopold și Malina vă invită să vă imersați într-o lume a dansului întrupat și a jocului, explorând elementele primordiale ale pământului, aerului, focului și apei. În cadrul acestui eveniment, veți fi ghidați prin serii de exerciții bazate pe mișcarea centrată pe contact și respirație, concepute pentru a întări conexiunea cu propriul corp, respirația și natura.
Lasându-vă la o parte așteptările și adoptând un spirit de deschidere și libertate, veți experimenta o conștientizare profundă a propriului corp și o conexiune mai puternică cu momentul prezent. Prin mișcari exploratoare și jucăușe, veți accesa simțurile proprii, veți activa energiile elementare din interiorul vostru și veți colabora cu alții într-un mediu de sprijin și fără judecată.
Indiferent dacă sunteți un dansatori experimentați sau doar doriți să încercați ceva nou, acest eveniment oferă o oportunitate unică de a largi orizonturile și de a întări conexiunea cu trupul și cu ceilalți.
Alăturați-vă pentru o călătorie a dansului și a jocului și fiți parte a acestei experiențe transformatoare.

Evenimentul are loc pe data de 11.02.2023 la Sambodhi Studio, Bucuresti – Strada Popa Rusu 16A
Schimbul energetic pentru acest eveniment este de 144 lei ( 30 euro )
Locurile sunt limitate

————–ENG—————

You’re cordially invited to join Leopold and Malina for a unique and transformative experience that combines playful contact dance improvisation with the elemental energies of the earth, air, fire, and water. During this special event, you’ll be guided through a series of embodiment, breathwork, and play-based exercises that will deepen your connection to the body, breath, and nature.
As you let go of expectations and embrace a spirit of joy and freedom, you’ll experience a deeper sense of embodiment and a heightened connection to the present moment. Through playful and exploratory movement, you’ll tap into your senses, awaken the elemental energies within you, and connect with others in a supportive and non-judgmental environment.
Whether you’re a seasoned dancer or just looking to try something new, this event offers a unique opportunity to expand your horizons and deepen your connection to yourself and others.
Join us for a journey of embodied dance and play, and be a part of this transformative experience. Register now and let Leopold and Malina guide you on this unforgettable journey.

The event takes place on 11.02.2023 at Sambodhi Studio, Bucharest – Popa Rusu Street 16A
The energy exchange for this event is 144 lei (30 euros)
Spots are limited!

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »