Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Pasi catre Mine – Atelier de Constelatii Familiale cu Raluca Marinescu

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 1
  • October 16, 2022
  • Sunday, 2:00 PM to 8:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Transformările sunt certe. De când ne naștem și până murim trecem prin nenumărate cicluri. Uneori, atunci când suntem norocoși ne punem intrebari cu privire la direcție în care vrea sufletul nostru să meargã.
Constelațiile Familiale sunt o metoda de regăsire a sinelui nostru autentic și de reconectare cu acesta.
Datorită minunilor ce se petrec în spațiul energetic creat în interiorul grupului, nevoile autentice ale sufletului sunt dezvăluite.

Abia atunci putem privi cu inima și aduce ordine, incluziune sau compensare în sistemul nostru familial. Dupa acestă restabilizare, este nevoie de curaj din partea noastră să facem PAȘI NOI către VIAȚĂ.
Pași care să ne îndrepte către destinația măreață a potențialului nostru.
Ușor nu este, nici simplu.
Este ceea ce este!

Raluca Marinescu ma numesc, lucrez cu oamenii de 10 ani cu diverse metode terapeutice. Am inceput ca psihoterapeut in anul 2012.
Din 2013 am decis sa imbin psihoterapie cu relaxare corpului fizic asa ca am integrat terapiile manuale, masaj si terapie Bowen.
In anul 2015 m-am initiat in Munay Ki si am lucrat timp de un an cu aceasta metoda frumoasa.
Intre 2016 si 2019 am inceput sa ofer oamenilor darurile naturii, remedii din plante, presate la rece, care sa sustina vindecare holistica a corpului fizic.
2019-2021 – Am facilitat grupuri online nationate si internationale pentru femei in care imbinam metode de integrale a masculinului si femininului in viata de zi cu zi. In timpul acestor ateliere utilizam diverse tehnici si metode de cunoastere a sinelui autentic.

M-am indragostit de Constelatiile Familiale in 2019, cand le-am descoperit puterea.
In martie 2022 am inceput formarea in metoda numita Noile Constelatii Familiale, alaturi de o minunata si puternica facilitatoare din Romania numita Elena Barbu.
Ofer cu mare smerenie catre voi aceste ateliere scurte in care vom face exercitii de lucru cu sinele nostru si cu familia noastra.

Imi asum intreaga responsabilitate pentru orice se va petrece in interiorul acestor grupuri insa este nevoie ca si tu ca participant sa iti asumi ca atunci cand pasesti in spatiu sa o faci dintr-un loc sanatos si asumat.

Costul atelierelui este de 150 de lei
Durata este intre ore 14.00 si 20.00

Inscrierile se fac la nr. 0723658762 sau raluca.zamfira.marinescu@gmail.com
Va astept cu inima deschisa!

Select Language »