Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Nadayana LIVE | Handpan Sound Journey | BUCURESTI

Sala 2

Saturday, 8:00 PM to 9:30 PM
February 25, 2023

000000

Nadayana LIVE | Handpan Sound Journey | BUCURESTI

Sala 2

Saturday, 8:00 PM to 9:30 PM
February 25, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Nadayana LIVE | Handpan Sound Journey | BUCURESTI

Nadayana LIVE | Handpan Sound Journey
Data: 25 Februarie | ora 20:00 – 21:30
Locatia: Sambodhi Yoga Centre, Strada Popa Rusu 16A, București
Bilet: 150 lei
Plata prin transfer bancar
❗️Locuri limitate, maxim 25 participanti ❗️ Rezervarea se confirma numai dupa confirmarea platii.

Anulare si rambursare:
Pana la 72 de ore inainte de eveniment suma rambursata este de 50 % dar se poate oferi o reprogramare la un eveniment ulterior.

Nadayana este un artist dedicat redescoperirii de sine prin muzica. Printr-o expresivitate autentica artistul traduce vocile unor instrumente rare și exotice – handpan și gong intr-un momentum, intr-un univers sonor vindecător, revigorat de conexiunea profundă dintre artist și sunet. Termenul Sanskrit “nadam” este sunetul interior, o formă a lui “Aum” descoperit în meditația mistica adâncă, iar Nadayana este o invitație la redescoperirea muzicii interioare, dincolo de ceea ce auzim cu urechea fizica, o oglindă pentru a vedea o versiune mai autentică a sinelui interior.

Simbioza de handpan și gonguri tailandeze este o premieră mondiala. Unicitatea în această sinergie acustică este imbogătirea timbrului eteric al handpanului cu bass-ul organic al gongului aducând un plus de profunzime și armonie. Este ca și cum s-ar uni cerul și pământul, contemporanul cu ancestralul, viitorul și trecutul într-un “Acum”, ca un pod peste lumi, oferind experienta unui masaj sonor holistic.

Nadayana și-a început călătoria cu handpanurile în 2010. Din 2016 este unul dintre reprezentanții de linie în cultura handpan internatională cu o prezentă online foarte puternică și prestații live memorabile. Imediat după debutul primului videoclip oficial, în timpul turneului pentru albumul “Nine”, al doilea videoclip “With You” a fost lansat, obținând popularitate pe întregul glob și fiind vizualizat de peste 2 milioane de ori pe YouTube. Energia emblematică cu care s-a remarcat a continuat să o cultive în decursul carierei sale. Urmand alte câteva videoclipuri care s-au răspândit viral pe YouTube, sunetele sale magnetice aduc zilnic pe canalul sau un trafic de peste 20.000 de fani.

Pasiunea lui pentru film si teatru l-a adus și în aceasta industrie cu cateva coloane sonore. Cea mai recentă colaborare a sa este cu Teatrul German de Stat unde împreună cu renumitul regizor și coregraf Răzvan Mazilu, colaborează la piesa ”Cartea Junglei” de Rudyard Kipling care se bucura de un succes deosebit cu SOLD OUT-uri anticipate.

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »