Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

MOMENT HOLISTIC – Ceremonie cu Cacao – Regăsirea Motivației

Sala 2

Sunday, 7:00 PM to 9:30 PM
March 5, 2023

000000

MOMENT HOLISTIC – Ceremonie cu Cacao – Regăsirea Motivației

Sala 2

Sunday, 7:00 PM to 9:30 PM
March 5, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

MOMENT HOLISTIC – Ceremonie cu Cacao – Regăsirea Motivației

Ne adunăm în cadrul ceremonial pentru a bea cacao ceremonială, pentru a ne conecta cu noi înșine, cu ceea ce ”arde” acum în interior și cu Planeta Pământ. De această dată pentru a (ne) regăsi MOTIVAȚIA!
⚡️ Motivația de a continua…
⚡️ Motivația de a reuși…
⚡️ Motivația de a zâmbi…
⚡️ Motivația de a simți…
⚡️ Motivația de a iubi…
⚡️ Motivația de a căuta…
⚡️ Motivația de a cunoaște…
✨ Motivația de a trăi!

Trăim timpuri interesante…iar metodele vechi par a nu mai funcționa. Motorul interior are nevoie de atenție.

Plină de antioxidanți, vitamine și minerale – cacao este cu adevărat un superaliment pentru corp, minte și spirit.
Intenția ceremoniei este de a ne readuce la noi înşine, de a activa profunzimea prezenței și a liniștii interioare, pentru a putea apoi ancora eliberările emoționale înspre armonie, blândețe și echilibru în viața noastră de zi cu zi. Totul în bucuria de a fi OM și a ne da voie să ne exprimăm liber în lume❗

🌕 Starea interioară
Cacao acționează ca un excelent antidepresiv natural, inducând eliberarea de endorfine și stări de bine. Este o sursă de triptofan, precursorul neurotransmițătorului serotonina, care ne aduce aproape instanst și o dispoziție bună.
🌕 Energie
Cacao conține din abundență Teobromină (”Hrana Zeilor” în lb.greacă), care crește fluxul sanguin, stimulând sistemul cardiovascular. O modalitate grozavă de a trezi mintea și corpul, fără a avea agitația pe care o avem de ex. după cafea.
🌕 Claritate
Cacao stimulează eliberarea neurotransmițătorului dopamină, care este principalul mesager chimic al creierului responsabil pentru a ne face să ne simțim motivați, precum și pentru a ne crește capacitatea de a experimenta plăcerea.
🌕Bucurie
Cacao este singurul aliment din lume (cu excepția laptelui matern) care conține ceea ce este cunoscut sub numele de „Molecula Fericirii”, anandamidă, producând sentimente de fericire și bunăstare mentală generală.
🌕Creativitate
Cacao este grozavă de împărțit într-un cerc holistic, deoarece ne îmbunătățește capacitatea de a ne exprima creativitatea interioară. Fie că este prin desen, muzică, cânt, meditație sau brainstorming, cacao ne permite să ne conectăm la Sursă și să ne deblocăm întregul potențial.

👉Poți fi tu în totalitate și deplinătate, atunci când simți tensiune în corp?
⚡️Efectele tehniciilor și meditațiilor ghidate din acest moment holistic sunt menite a detensiona corpul și mintea, facilitând eliberarea stresului – indiferent de natura lui – și a dezechilibrelor.

🔹 Experimentăm împreună prin diferite tehnici și alte meditații ghidate ce înseamnă 𝘼 𝙁𝙄 𝘾𝙐 𝘼𝘿𝙀𝙑𝘼̆𝙍𝘼𝙏 𝙄̂𝙉 𝘾𝙊𝙍𝙋. Și cât de sublim este să poți să fii om.Să eliberezi ceea ce te ține în loc. Să readuci în corp bucuria și automat, energia care simți că ai ”pierdut-o”.
🔹 Experimentăm 𝘼𝙨𝙘𝙪𝙡𝙩𝙖𝙧𝙚𝙖, și ce dar măreț este acesta. Atât pentru sine, cât și pentru cel / cea care se va rosti.
🔹Experimentăm ‘𝙃𝙧𝙖𝙣𝙖 𝙕𝙚𝙞𝙡𝙤𝙧’ – 𝙏𝙝𝙚𝙤𝙗𝙧𝙤𝙢𝙖 𝘾𝙖𝙘𝙖𝙤, care facilitează procese emoționale și creative, iar gustul ei dulce–amarui este un tonic cardio-vascular și ajută la a curăța ‘amărăciunile vieții’, revigorând corpul și purificând spiritul.
🔹 Vom experimenta 𝘾𝙤𝙣𝙚𝙭𝙞𝙪𝙣𝙚𝙖 – Cacao Ceremonială deține vibrațiile bunătății, ale iubirii necondiționate și bucuriei, permițând o conexiune iubitoare cu sine și cu ceilalți.
🔹 Vom experimenta 𝘼𝙡𝙘𝙝𝙞𝙢𝙞𝙖 – Cacao Ceremonială este unică în alchimia ei și lucrează prin emoții, cu o inteligență iubitoare și intuiție într-un mod diferit pentru fiecare.
Consilier de dezvoltare personală, cu experiență holistică și studiu activ în cristaloterapie, aromaterapie, plante sacre, vindecare holistică prin diferite metode și terapii, mentor & matchmaker global, facilitatorul acestui moment este 𝗔𝗻𝗮 𝗬𝗶𝗻, care te va ghida cu blândețe spre tine, spre acele părți din tine care ACUM necesită atenția, prezența și energia ta.
✨ Acest moment holistic este o cale…un adevăr descoperit printr-o experiență personală directă; un drum dezvelit după 𝙣 căutări individuale; un adevăr trăit prin momente petrecute împreună cu ghizi holistici, alchimiști, șamani, ființe vizionare, visători, preoți și păstrători ai Misterului Universului.

Ți se propune o Cale…pașii spre tine, spre propria Măreție, îi vei parcurge însă tu. Pe toată durata călătoriei, te vei afla în totală conținere, acceptare, și ghidat cu blândețe spre cea mai bună versiune a ta. Bineînțeles, dacă îți vei da voie.
Ce vei face cu informațiile, senzațiile, percepțiile și darurile primite în urma unei asemenea experiențe, 𝙙𝙚𝙥𝙞𝙣𝙙𝙚 100 % 𝘿𝙊𝘼𝙍 𝘿𝙀 𝙏𝙄𝙉𝙀 ❣

Detalii organizatorice:
🌕 Dată: 5.03.2023
⏰ Oră: 19:00
⚡️ Locație: București, România
✨ Contribuție: 150 Lei

* 𝐸𝑣𝑒𝑛𝑖𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙 𝑛𝑒𝑐𝑒𝑠𝑖𝑡𝑎 𝑖𝑚𝑏𝑟𝑎𝑐𝑎𝑚𝑖𝑛𝑡𝑒 𝑐𝑜𝑚𝑜𝑑𝑎
** Poți aduce cu tine 𝘤𝘳𝘪𝘴𝘵𝘢𝘭𝘦 dacă 𝘳𝘦𝘻𝘰𝘯𝘦𝘻𝘪 – 𝘱𝘳𝘦𝘧𝘦𝘳𝘢𝘣𝘪𝘭 𝘊𝘙𝘐𝘚𝘛𝘈𝘓𝘌 𝘋𝘌 𝘊𝘜𝘈𝘙Ț𝘈𝘓𝘉.
***𝘚𝘦 𝘤𝘦𝘳𝘦 𝘱𝘶𝘯𝘤𝘵𝘶𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦 – 𝘰𝘥𝘢𝘵ă î𝘯𝘤𝘦𝘱𝘶𝘵 𝘮𝘰𝘮𝘦𝘯𝘵𝘶𝘭, 𝘯𝘶 𝘴𝘦 𝘮𝘢𝘪 𝘱𝘦𝘳𝘮𝘪𝘵𝘦 𝘢𝘤𝘤𝘦𝘴𝘶𝘭 !
Pentru orice întrebare sau neclaritate ne puteți contacta printr-un mesaj pe pagină! 🙏

Pașii de urmat:
1. Inscrie-te
2. Vei primi un mesaj de confirmare
3. Vei fi contactat pentru o scurtă întrevedere telefonică, mai ales dacă nu am mai lucrat împreună, și vei primi detaliile locației
*** 𝘛𝘰𝘵 𝘤𝘰𝘯𝘵̗𝘪𝘯𝘶𝘵𝘶𝘭 𝘴𝘤𝘳𝘪𝘴 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘱𝘳𝘪𝘦𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘦𝘹𝘤𝘭𝘶𝘴𝘪𝘷𝘢̆ 𝘴̗𝘪 𝘥𝘳𝘦𝘱𝘵𝘶𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘥𝘦 𝘢𝘶𝘵𝘰𝘳 𝘢𝘭𝘦 © 𝘠𝘪𝘯 𝘈𝘭𝘤𝘩𝘦𝘮𝘺 𝘴̗𝘪 𝘊𝘰𝘮𝘶𝘯𝘪𝘵𝘢̆𝘵̗𝘪𝘪 𝘚𝘱𝘪𝘳𝘪𝘵 𝘓𝘪𝘣𝘦𝘳, 𝘴̗𝘪 𝘯𝘶 𝘵𝘳𝘦𝘣𝘶𝘪𝘦 𝘤𝘰𝘱𝘪𝘢𝘵𝘦, 𝘳𝘦𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘴𝘦, 𝘷𝘢̂𝘯𝘥𝘶𝘵𝘦 𝘴𝘢𝘶 𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘥𝘪𝘤𝘢𝘵𝘦 𝘤𝘢 𝘧𝘪𝘪𝘯𝘥 𝘱𝘳𝘰𝘱𝘳𝘪𝘪 𝘪̂𝘯 𝘯𝘪𝘤𝘪𝘰 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦 (𝘤𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦𝘭𝘦, 𝘧𝘰𝘵𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘴̗𝘪 𝘷𝘪𝘥𝘦𝘰𝘤𝘭𝘪𝘱𝘶𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘴𝘶𝘯𝘵 𝘱𝘳𝘰𝘱𝘳𝘪𝘦𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘢𝘳𝘵𝘪𝘴̗𝘵𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘮𝘦𝘯𝘵̗𝘪𝘰𝘯𝘢𝘵̗𝘪)

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »