Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

MOMENT HOLISTIC – Cacao Ceremonială & Manifestarea Viselor

Sala 3

Saturday, 6:00 PM to 8:30 PM
February 18, 2023

000000

MOMENT HOLISTIC – Cacao Ceremonială & Manifestarea Viselor

Sala 3

Saturday, 6:00 PM to 8:30 PM
February 18, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

MOMENT HOLISTIC – Cacao Ceremonială & Manifestarea Viselor

“Intenția ceremoniei este de a ne readuce la noi înşine, de a activa profunzimea prezenței și a liniștii interioare, pentru a putea apoi ancora eliberările emoționale înspre armonie, blândețe și echilibru în viața noastră de zi cu zi. Totul în bucuria de a fi OM și a ne da voie să ne exprimăm liber în lume❗”

Ne pregătim de fapt pentru momentul portal din 23/02/20 23 – pentru numărul 5, viața nu înseamnă să îți stabilești obiective și să faci planuri, ci să ieși în lume și să experimentezi, prin prisma propriei meniri în această lume, aici și acum❗ ✨

Cifra 5 simbolizează Spiritul Vieții Eterne, iubirea universală și în același timp viața pământească și iubirea pământească. Este cinci care simbolizează mintea spirituală, care în sanscrită se numește Manas.
În cadrul experienței 𝗱𝗲 𝗰𝗮𝗰𝗮𝗼 𝗰𝗲𝗿𝗲𝗺𝗼𝗻𝗶𝗮𝗹ă – 𝖈𝖗𝖎𝖘𝖙𝖆𝖑𝖔𝖙𝖊𝖗𝖆𝖕𝖎𝖆 !

Cunoscută cândva ca și plantă sacră, venerată deopotrivă de oameni și zei, Planta de Cacao vine în întâmpinare, dezvelindu-se mai mult decât prin binecunoscuta ciocolată, și ne prezintă o dimensiune spirituală, o inteligență pe care nu o putem percepe cu mintea, ci cu inima, intuiția și prin propriile emoții și senzații….de data aceasta împreună cu cristalele.

👉Poți fi tu în totalitate și deplinătate, atunci când simți tensiune în corp?
⚡️Efectele tehniciilor și meditațiilor ghidate din acest moment holistic sunt menite a detensiona corpul și mintea, facilitând eliberarea stresului – indiferent de natura lui – și a dezechilibrelor.
👉 O seară experențială – vom experimenta împreună energia spiritului liber și prin diferite tehnici de vindecare multidimensională eliberăm ceea ce este de eliberat, lăsăm ceea ce este de lăsat, alchimizăm ceea ce este de transformat și deschidem porțile către manifestarea propriilor haruri în această lume.

🔹 Experimentăm împreună prin diferite tehnici și alte meditații ghidate ce înseamnă 𝘼 𝙁𝙄 𝘾𝙐 𝘼𝘿𝙀𝙑𝘼𝙍𝘼𝙏 𝙄̂𝙉 𝘾𝙊𝙍𝙋. Și cât de sublim este să poți să fii om.Să eliberezi ceea ce te ține în loc. Să readuci în corp bucuria și automat, energia care simți că ai ”pierdut-o”.
🔹 Experimentăm 𝘼𝙨𝙘𝙪𝙡𝙩𝙖𝙧𝙚𝙖, și ce dar măreț este acesta. Atât pentru sine, cât și pentru cel / cea care se va rosti.
🔹Experimentăm ‘𝙃𝙧𝙖𝙣𝙖 𝙕𝙚𝙞𝙡𝙤𝙧’ – 𝙏𝙝𝙚𝙤𝙗𝙧𝙤𝙢𝙖 𝘾𝙖𝙘𝙖𝙤, care facilitează procese emoționale și creative, iar gustul ei dulce–amarui este un tonic cardio-vascular și ajută la a curăța ‘amărăciunile vieții’, revigorând corpul și purificând spiritul.
🔹 Vom experimenta 𝘾𝙤𝙣𝙚𝙭𝙞𝙪𝙣𝙚𝙖 – Cacao Ceremonială deține vibrațiile bunătății, ale iubirii necondiționate și bucuriei, permițând o conexiune iubitoare cu sine și cu ceilalți.
🔹 Vom experimenta 𝘼𝙡𝙘𝙝𝙞𝙢𝙞𝙖 – Cacao Ceremonială este unică în alchimia ei și lucrează prin emoții, cu o inteligență iubitoare și intuiție într-un mod diferit pentru fiecare.

✨ Acest moment holistic este o cale…un adevăr descoperit printr-o experiență personală directă; un drum dezvelit după 𝙣 căutări individuale; un adevăr trăit prin momente petrecute împreună cu ghizi holistici, alchimiști, șamani, ființe vizionare, visători, preoți și păstrători ai Misterului Universului.
Consilier de dezvoltare personală, cu experiență holistică și studiu activ în cristaloterapie, aromaterapie, plante sacre, vindecare holistică prin diferite metode și terapii, mentor & matchmaker global, facilitatorul acestui moment este 𝗔𝗻𝗮 𝗬𝗶𝗻, care te va ghida cu blândețe spre tine, spre acele părți din tine care ACUM necesită atenția, prezența și energia ta.
Mulți oameni aud o chemare de a se conecta cu ei înșiși, cu esența divină din interiorul propriei ființe. Și când vine momentul, dorul de conexiune ne cheamă pe fiecare. Aud des, atât în ședințele private, cât mai ales în cercurile holistice, sau în seminariile, evenimentele și conferințele de dezvoltare-personală, întrebarea 𝘾𝙐𝙈❓
Ți se propune o Cale…pașii spre tine, spre propria Măreție, îi vei parcurge însă tu. Pe toată durata călătoriei, te vei afla în totală conținere, acceptare, și ghidat cu blândețe spre cea mai bună versiune a ta. Bineînțeles, dacă îți vei da voie.
Ce vei face cu informațiile, senzațiile, percepțiile și darurile primite în urma unei asemenea experiențe, 𝙙𝙚𝙥𝙞𝙣𝙙𝙚 100 % 𝘿𝙊𝘼𝙍 𝘿𝙀 𝙏𝙄𝙉𝙀 ❣

Detalii organizatorice:
🌕 Dată: 18.02.2023
⏰ Oră: 18:00
⚡️ Locație: Sambodhi Studio
Str. Popa Rusu 16A et2
București, România
✨ Contribuție: 150 Lei

* 𝐸𝑣𝑒𝑛𝑖𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙 𝑛𝑒𝑐𝑒𝑠𝑖𝑡𝑎 𝑖̂𝑚𝑏𝑟𝑎𝑐𝑎𝑚𝑖𝑛𝑡𝑒 𝑐𝑜𝑚𝑜𝑑𝑎
** 𝘌𝘴𝘵𝘦 𝘪𝘮𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘯𝘵 𝘴ă 𝘢𝘥𝘶𝘤𝘪 𝘤𝘶 𝘵𝘪𝘯𝘦 𝘤𝘳𝘪𝘴𝘵𝘢𝘭𝘦𝘭𝘦 𝘤𝘶 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘳𝘦𝘻𝘰𝘯𝘦𝘻𝘪 – 𝘱𝘳𝘦𝘧𝘦𝘳𝘢𝘣𝘪𝘭 𝘊𝘙𝘐𝘚𝘛𝘈𝘓𝘌 𝘋𝘌 𝘊𝘜𝘈𝘙Ț 𝘈𝘓𝘉.
***𝘚𝘦 𝘤𝘦𝘳𝘦 𝘱𝘶𝘯𝘤𝘵𝘶𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦 – 𝘰𝘥𝘢𝘵ă î𝘯𝘤𝘦𝘱𝘶𝘵 𝘮𝘰𝘮𝘦𝘯𝘵𝘶𝘭, 𝘯𝘶 𝘴𝘦 𝘮𝘢𝘪 𝘱𝘦𝘳𝘮𝘪𝘵𝘦 𝘢𝘤𝘤𝘦𝘴𝘶𝘭 !

Pașii de urmat:
1. Folosesti butonul de mai sus pentru a te înscrie
2. Vei primi un mesaj de confirmare
3. Vei fi contactat pentru o scurtă întrevedere telefonică și vei primi detaliile locației
! Pentru protecția GDPR și a datelor personale am ales să contactăm individual participanții, de aceea avem rugămintea de a ne scrie în privat pentru înscriere.
*** 𝘛𝘰𝘵 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘪𝘯𝘶𝘵𝘶𝘭 𝘴𝘤𝘳𝘪𝘴 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘱𝘳𝘪𝘦𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘦𝘹𝘤𝘭𝘶𝘴𝘪𝘷𝘢 𝘴𝘪 𝘥𝘳𝘦𝘱𝘵𝘶𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘥𝘦 𝘢𝘶𝘵𝘰𝘳 𝘢𝘭𝘦 © 𝘠𝘪𝘯 𝘈𝘭𝘤𝘩𝘦𝘮𝘺 𝘴𝘪 𝘊𝘰𝘮𝘶𝘯𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪𝘪 𝘚𝘱𝘪𝘳𝘪𝘵 𝘓𝘪𝘣𝘦𝘳, 𝘴𝘪 𝘯𝘶 𝘵𝘳𝘦𝘣𝘶𝘪𝘦 𝘤𝘰𝘱𝘪𝘢𝘵𝘦, 𝘳𝘦𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘴𝘦, 𝘷𝘢̂𝘯𝘥𝘶𝘵𝘦 𝘴𝘢𝘶 𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘥𝘪𝘤𝘢𝘵𝘦 𝘤𝘢 𝘧𝘪𝘪𝘯𝘥 𝘱𝘳𝘰𝘱𝘳𝘪𝘪 𝘪̂𝘯 𝘯𝘪𝘤𝘪𝘰 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦 (𝘤𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦𝘭𝘦, 𝘧𝘰𝘵𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘴̗𝘪 𝘷𝘪𝘥𝘦𝘰𝘤𝘭𝘪𝘱𝘶𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘴𝘶𝘯𝘵 𝘱𝘳𝘰𝘱𝘳𝘪𝘦𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘢𝘳𝘵𝘪𝘴𝘵𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘮𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘵𝘪)

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »