Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Misterele Femininului, Porțile Sacre ale Pantecului

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • June 25, 2022
  • Saturday, 12:00 PM to 2:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Femeia a fost considerata un Mister prin ea insasi.
Femininul se scalda si se manifesta in “apele adanci ale propriei fiinte”.
Femininul intotdeauna se spune ca este neinteles pentru ca este acea partea ascunsa, nevazuta, neperceputa la nivelul ochilor ci mai degraba este perceputa la nivelul simturilor, intuitiei, sufletului.

Niciodata nu stii ce gasesti acolo pana nu iti dai voie sa cobori si sa te scalzi adanc in propriile ape interioare, pana nu iti dai voie sa cobori, sa te privesti adanc si sa te cunosti cu toate partile din tine, poate multe ascunse, negate, reprimate, uitate chiar sub ziduri de protectie si frica dar in acelasi timp sa iti descoperi sub acele parti si multe daruri, inzestrari, capacitati, aptitudini pe care nu ai avut vreodata ocazia sa le privesti, sa le scoti la suprafata si sa le manifesti.
Pana acum femeia a privit mai mult in exterior punand in general accentul pe aspect, fiind atenta mai mult la lumea din jurul ei reprimandu-si starile interioare pe care le-a considerat straine, a considerat ca nu este in regula sa le aiba si ca ceva este in neregula cu ea.
Femeia are nevoie sa se simta in siguranta in propriul corp, cu propriile emotii, senzatii, simturi, trairi, sa se simta hranita si vie, sa se traiasca pe ea insasi cu bucurie, pasiune, totalitate, naturalete si firesc.

Accesarea energiei pantecului, trairea vietii cu vitalitate, creativitate, pofta de viata, senzitivitate si senzualitate, cu placere si pasiune este un dar natural si firesc al femeii.
Insa intr-o societate care a indepartat-o de natural si firesc femeia s-a indepartat treptat de propriul corp si suflet, se simte goala, devitalizata, lipsita de vitalitate si pofta de viata, face lucrurile fara a se bucura de ele.

Intr-o societate in care nu mai stie sa simta si sa se simta femeia si-a respins una din cele mai importante chei ale femininului – Pantecul.
Pantecul este poarta de acces catre propria feminitate, acolo fiecare femeia a inchis si stocat multe conditionari si neadevaruri, multe traume si suferinte.
Prin pantec a venit, prin pantec da nastere atat copiilor cat si proiectelor, prin pantec se conecteaza cu Divinul, prin pantec se conecteaza cu propria feminitate si putere feminina, prin pantec se traieste pe ea cu pasiune si pofta de viata.

Tot ce aduce la viata, fie idei, fie copii, fie emoti, fie pasiune, fie creativitate, fie trairi, fie energii inalte sunt aduse prin pantecul ei.
Energiile blocante si stagnante din zona pantecului si a soldurilor ca urmare a trairilor si alegerilor nesanatoase, ca urmare a agresiunilor sau abuzurilor sexuale, ca urmare a pierderilor de sarcina ca urmare a emotiilor reprimate si relatiilor disfunctionale, ca urmare a conditionarilor si programelor disfunctionale preluate sau autocreate si-au lasat amprenta asupra femeii atat la nivel fizic cat si la nivel energetic, emotional, mental si spiritual.

Deblocarea si accesarea fiecarei porti a pantecului te sustine sa eliberezi ceea ce nu iti mai serveste si sa accesezi darurile firesti si naturale disponibile ale fiecarei porti in parte pentru a iti putea trai viata cu placere, bucurie, vitalitate, pofta de viata, incredere, creativitate, pasiune, curaj, iubire, acceptare si impacare.
Divinul Feminin din fiecare femeie este sălbatic, liber și neintinat, urmând-și adevărul interior, intuiția si natura autentica.
O întâlnire de Răsfăț și respect fata de propriul corp, propria ta prezenta feminina și fata de sufletul tău de femeie.

Ne întâlnim într-un spațiu de deschidere și blândețe fata de toate partile din noi care nu sunt încă acceptate, onorate, integrate și care au nevoie sa fie privite, înțelese, acceptate cu compasiune și iubire.
Vom face mișcări care sa ne readucă în corp și prezenta, mișcări somatice de eliberare de emoții și energii stagnante din coro si pantec, discuții despre care sunt Portile Sacre ale Pantecului, de ce sunt importante, ce ne împiedică să le accesam și cum le putem integra darurile în viata noastră, întrebări și răspunsuri și meditație de accesare si curatare de energii reziduale, blocante si stagnante trecand prin fiecare poarta sacra a pantecului nostru.

Obtii…
Eliberarea de energii stagnante, emotii somatizate din corp si pantec.
Mai multa vitalitate, senzualitate, magnetism.
Inveti sa iti accesezi energia pantecului si sa te conectezi cu fiecare poarta in parte.
Intelegi importanta si puterea pantecului feminin si de ce este nevoie sa lucram la acest nivel.
Devii mai senzitiva si feminina.
Elimini blocajele pregatite sa fie eliberate in zona sexualitatii.
Te vei simti mai usoara si senina.
Practicile pot fi urmate zi de zi pentru a obtine transformari reale in viata ta.

! Atentie,
Acest atelier nu este despre teorii si intelegeri la nivel mental.
Acest atelier abordeaza aspectul feminin, de a lucra intuitiv, de a invata sa simti, sa intelegi exepriential ce inseamna sa simti cu adevarat ce este in tine, sa lasi corpul, energia, emotiile sa te ghideze, sa te inspire, sa-ti comunice.
Lasa-te sa-ti descoperi unicitatea Misterului Feminin!
Esti binevenita exact asa cum esti.

🌹Inscrierile se fac in formularul de mai jos:
https://forms.gle/re5ZmAnSjviHpz1U9

Select Language »