Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Mantre & Folclor • Calea către Pace

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • September 18, 2022
  • Sunday, 7:00 PM to 9:00 PM
  • Cost: 80 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

“Sound will be the medicine of the future” – Edgar Cayce (1887 – 1945)
And the future it’s NOW!✨
SUNETUL este o formă de manifestare a energiei esențiale și care, printr-o practică asumată, ajută la antrenarea mentalului în sensul dorit.
“La Început a fost Cu-vântul” – mișcarea energiilor prin rostire conștientă și asumată. Este considerată a fi prima expresie în manifestare a Divinității.

🕊 Conform Cheilor Genelor, la data aleasă pentru întâlnirea noastră, Soarele va lumina cheia 6, cu linie 3: de la conflict, cu diplomație, către PACE – prin interacțiune, mișcare, cu flexibilitate.
🎵De aceea, vă propunem o întâlnire în care să ne conectăm cu PACEA din ADN-ul nostru și să o scoatem la Lumină, cu sunet și dans.

Te invităm să te conectezi cu Sinele tău cel mai înalt și să aduci conștient/ă acea latură arhetipală a ta, care să contribuie la manifestarea PĂCII pe Pământ.
Împreună vom crea și expansiona câmpuri luminoase de PACE!

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
CE VOM CÂNTA?

💗 MANTRE
Mantrele sunt specifice culturii budhiste, și hinduismului. Pot fi silabe, cuvinte, versuri recitate sau cântate repetitiv, care reprezintă expresii ale manifestării Divinității.
“Man” > manas – gând
“tra” – unealtă
În practică, mantra presupune folosirea gândului ca unealtă în comunicarea cu subconștientul. Repetitivitatea rară, cu vocea calmă, așezată, duce la *reprogramarea neurolingvistică* a creierului, similar proceselor de hipnoză.
Astfel, setarea unei intenții, canalizează conștient gândurile în direcția dorită, conform zicerii des întâlnite: “unde îți pui atenția, acolo îți este și energia”.

💗 FOLCLOR
Reprezintă esențele tari, rădăcinile culturii și identității fiecărui popor în parte. Câteva dintre trăsăturile principale specifice folclorului sunt: caracterul colectiv, însemnând că la o compoziție pot participa mai mulți creatori; este anonim – nu se știe cu exactitate cine este compozitorul inițial, folosindu-se astfel des expresia “din popor”; și oral – transmiterea creațiilor vocale și/ sau instrumentale se face de la om la om.

🌏🌏🌏🌏🌏🌏🌏🌏🌏🌏🌏🌏🌏🌏🌏🌏

FACILITATORI în această călătorie îți vor fi:
▪ Feras Sarmini – kemence (lira politiki)
▪ Elena Shulea – voce, chitară, percuție
▪ Cristian Drîmbă – percuție, instrumente de suflat, cobză

DESPRE NOI: suntem trei suflete care ne-am adunat din dragoste pentru muzică. Ori de câte ori am interacționat, inclusiv în timpul repetițiilor, pasiunea pentru cântat ne-a făcut să emanăm trăiri prețioase, înălțătoare.
Fiecare dintre noi considerăm acest proiect ca fiind unul valoros, atât pentru sufletele și urechile noastre, cât și ale celor ce ne ascultă.

🎶Elena Shulea:
Elena cântă de când se știe. Studiază muzica de mai bine de 30 de ani: școala și liceul de muzică “Victor Brauner” la Piatra Neamț, conservatorul la Iași, masteratul si doctoratul în folclor in București. Pasionată de folclorul muzical al țării natale, cât și al altor popoare, Elena a fost 11 ani cercetător etnomuzicolog. Ca și interpretă, interacționează și cu alți muzicieni în proiecte de jazz, folk, muzică lăutărească, folclor, world music, muzica ambientală și de meditație.

🎶Cristian Drîmbă:
Cântă de mai bine de 15 ani, inspirat din muzici de pretutindeni, își exprimă pasiunea prin diverse instrumente cu coarde, de percuție sau de suflat. Meditația și muzica se completează firesc în explorările lui muzicale care combină influențele locale tradiționale cu cele orientale.

🎶Feras Sarmini:
Este violonist de origine siriană, student doctorand la Universitatea Națională de Muzică din București. Pe lângă studiile muzicii clasice, este pasionat de genurile muzicale orientale. Venirea sa în România i-a trezit interesul pentru muzica lui Cantemir și pentru muzica populară românească cu influențe otomane. Cântă la diferite instrumente antice de coarde provenite din Orient și din Balcani. Este inițiator și instrumentist în diverse proiecte muzicale precum “Battements de l’Orient“ și director artistic la ”Syrian Sounds – music for peace”.

🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

⏩ PARTICIPAREA la eveniment se face prin donarea sumei de 80 lei/ adult (19+ ani) și 50 lei/ adolescent (14 – 19 ani).
Pentru copii de orice vârste, de la bebelușeală până în 14 ani, intrarea este libera. 🌞
⏩ ÎNSCRIEREA și plata se fac în avans, prin email elena_shulea@yahoo.com sau la telefon 0787208982.
Plata este nereturnabilă. În cazul neparticipării la eveniment, te rugăm să îți găsești un înlocuitor sau poți face un cadou unui prieten care știi că s-ar bucura de acest eveniment.
Dacă se întâmplă o anulare a întregului eveniment, banii vor fi returnați integral fiecărui donator în parte.
Pentru alte informații cu privire la această întâlnire, ne puteți contacta prin resursele oferite mai sus.

Te așteptăm cu bucurie și inimă ușoară!
Cu drag,
Cristian, Elena & Feras 🙏

Select Language »