Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Manifest your Mission – Cacao Ceremony 22 August – București Care e misiunea mea?

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 2
  • August 22, 2022
  • Monday, 7:30 PM to 10:00 PM
  • Cost: 222 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

Dacă te întreb dacă eşti în misiunea ta şi dacă o manifeşti aşa cum îți dorești ce mi-ai răspunde?
Există multe definiții ale misiunii si primești răspunsuri diferite în legătură cu ce reprezintă in funcție de persoanele pe care le întrebi.
Abordarea mea este destul de simplă și astăzi pot spune sincer că… da, sunt în Misiunea vieții mele și o manifest cu iubire în lume.
Cum ajungem aici?
Ce înseamnă această misiune?
Discutăm pe 22 August în ultimul curs pe care îl organizez înainte să plec.

Sunt în vizită în România doar cateva zile și aduc cu mine cea mai frumoasa ceremonie pe care o practic, ce se bucura de succes în Dubai și toate Retreat-urile pe care le organizez – Manifestation Cacao Ceremony.

Te invit în cadrul unui eveniment intens şi cuprinzător în care îţi voi oferi uneltele cu care poţi lucra în fiecare zi să te ajute să îți găseşti adevăratele dorinţe ale inimii, să le poţi manifesta în viaţa ta şi să descoperi care sunt piedicile care îţi stau în cale în momentul acesta.

Indiferent ce îţi doreşti – Am o veste pentru tine! Visurile nu ţi s-au dat degeaba. Dacă ceva arde în sufletul tău înseamnă că seminţele au fost de mult sădite în inima ta şi ai toate resursele pentru a transforma visul în realitate, trebuie doar să înveţi să le hrăneşti cum trebuie.

O să petrecem 2 ore în care:

* Descoperim ce înseamnă Misiunea personală și cum o manifestăm.

* Vei face un plan concret și o organizare a vieții tale.

* Vom lucra cu cele mai mari inamice în dezvoltarea oricarui vis – aceste prietene foarte bune, care se ţin de mână mereu „Fricile” şi „Credinţele limitative”. Voi impartăşi cu tine ce tehnici am învăţat şi au funcţionat pentru mine pentru descoperirea, diminuarea şi chiar eliminarea lor.

* Vom sădi seminţele pentru viaţa pe care ţi-o doreşti şi îţi voi împărtăşi practici zilnice care te vor ghida în procesul tău evolutiv.

* Şi ne vom şi distra! Eu nu cred într-un proces de dezvoltare scorţos şi frunţi încreţite, ştiu din propria experienţă că doar dacă ne punem în energia fericirii şi suntem plini de zâmbete primim de la viaţă ce ne dorim. Aşa că.. să te aştepţi la surprize şi să fii pregătit(ă) să ieşi din zona de confort.

Ce vom face?

♡ Exerciţii practice de dezvoltare personală

♡ Cacao Ceremony – Cacao Raw din Zanzibar

♡ Exerciții de grup

♡ Dans

♡ Meditații

Dacă te întrebi următoarele lucruri:
Cum pot să fiu în misiunea mea?

Cum pot să fiu fericit?

Cum pot să elimin credinţele limitative din viaţa mea?

Cum pot să îmi descopăr fricile şi să nu le mai las să îmi conducă viaţa?

Cum pot să fiu liber?

Cum pot să atrag persoanele potrivite în viaţa mea?

Sunt suficient?

Ştiu destul?

Sunt pregătit?

Este momentul potrivit?

Cursul îţi va aduce răspunsurile întrebărilor de mai sus, dar mai ales tehnici practice pentru a le putea aplica în viaţa ta de zi cu zi. Nu se “salvează” viaţa în 2 ore, dar putem pune bazele celei pe care o dorești.

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să ridici mâna şi să îi spui Universului ce anume vrei, El te aude şi te ascultă dacă îi spui că vrei să devii un canal pentru o anumită misiune. Nu contează că astăzi nu ai toate datele problemei. Decizia ta fermă este locul de pornire.

Când?
Luni – 22 August 19.30

Schimb de energie – 222 lei

Pentru confirmarea certa plata se face în avans contul firmei:

TRAIESC MIRACOLE S.R.L. CUI 42062360, J40/17686/2019

Banca Transilvania – RO44BTRLRONCRT0555943501

(La descriere să scrii te rog – Curs dezvoltare personala.)

Dupa ce ai plătit te rog să trimiți un mail la anamariadragalina@gmail.com cu dovada platii pentru inregistrare si cu nr de telefon.

În momentul în care plăteşti să spui în inima ta: „Să se întoarcă îndumnezeit la mine, la tine şi la toată lumea!”, binecuvântează banii, oferă-i cu iubire și recunoștință.

!! In caz ca ai platit si tinut locul ocupat si nu mai poti ajunge, banii nu se pot restitui decat daca aduci tu un inlocuitor. Te rog sa respecti legea asumarii responsabilitatii. 🙏

Locuri limitate

Locaţie – Sambodhi Studio

Str. Popa Rusu 16A, et2
Sector 2, Bucuresti

Ana Dragalina – Author / Psychologist / Self – Love Expert

Autor, Scriitor, Psiholog, Terapeut ThetaHealing®, Călătoare, Povestitoare, Expert în Iubire de sine, Self-Development Workshop & Retreats Fairy, Ghostwriter, Content Creator, Copywriter, Detectiv de poveşti de iubire. Alege ceea ce dorești pentru că le fac pe toate.

După ce am urmat cursurile universitare şi postuniversitare de Psihologie, zeci de cursuri de dezvoltare personală, spiritualitate, jurnalism și am lucrat într-o corporaţie, 7 ani timp de 10 ore pe zi, am decis să părăsesc totul și să mă mut la Bali pentru a trăi cu adevărat în acord cu sufletul meu. Mi-am demonstrat în câţiva ani că tot ceea ce îmi propun şi vreau să manifest îmi este accesibil şi nu pentru că am eu vreo putere deosebită sau pentru că sunt “norocoasă”, ci pentru că mi-am asumat responsabilitatea vieţii, puterea creatoare şi mi-am recunoscut darurile. Momentan călătoria mea m-a condus în Dubai unde profesez ca Terapeut ThetaHealing & Coach şi organizez Workshop-uri şi Retreaturi.

Cred în fiecare persoană, pentru că recunosc divinitatea din toţi şi toate.

Dacă simţi că a venit momentul să trăieşti viaţa ta de vis, în curaj, asumare, iubire de sine, iubire de ceilalţi, iubire de tot şi toate, atunci hai să lucrăm împreună!

“Curajul este frica ce şi-a spus rugăciunea.”

Select Language »