Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Kundalini Experience

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 1
  • January 14, 2023
  • Saturday, 6:00 PM to 8:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Sesiune grupala Kundalini Experience – activarea energiei Kundalini

Ce este energia Kundalini?
Energia Kundalini este energia noastra vitala interna, cunoscuta in practicile orientale ca energia QI sau CHI – forta vitala interna care se afla depozitata in zona sacrala a coloanei vertebrale si prin intermediul careia suntem in aceasta experienta existentiala numita viata. Energia Kundalini o gasim reprezentata grafic la nivel simbolic de imaginea celor doi serpi , unul care urca si altul care coboara, reprezentand canalele si circuitele energetice si canalele de constiinta. Prin activarea energiei Kundalini de forma constienta persoana experimenteaza starea de sanatate si armonie fizica, mental-emotionala, cat si o expansiune de constiinta prin care acceseaza parti mai elevate ale dimensiunii spirituale, obtinand informatii si coduri energetice spirituale personale ce ajuta la evolutie spirituala si umana.

Ce este Kundalini Experience?
este o metoda energetica naturala si constienta ancestrala de activare si transmisiune a energiei Kundalini – energia vitala sau energia vie. Odata activata persoana experimenteaza o purificare , armonizare, echilibrare sau recalibrare a propriilor energii interne.
Kundalini Experience este o experienta energetica de trezire a constiintei ce permite vindecarea traumelor din trecut, eliberarea blocajelor emotionale si psihice, favorizeaza transformarea si alquimizarea “memoriilor” celulare si ancestrale in energie vitala si potential.

Cum va fi?
Vom incepe cu o dinamica psihocorporala de conexiune cu corpul prin care accesam starea de constiinta si prezenta ” aici si acum”, dupa care fiecare persoana se aseaza in postura de yoga Savasana – Shavasana si pe un list play cu melodii special alese se va incepe activarea energetica a fiecarei persoane in parte.
In ultima parte vom lucra pe integrarea experientei si “grounding” pentu o cat mai profunda asimilare a informatiilor ce se vor face prezente pe parcursul clasei.

Cat dureaza?
Toata activitatea dureaza doua ore, incepem la orele 18:00 si terminam la orele 20:00
Investitie : 50 euro

Sunt Ionela Valeria Dumitru , facilitator certificat Kundalini Experience. Pasiunile mele principale sunt cunosterea , natura si omul. Pasiuni ce m-au impulsat sa studiez Terapia Gestalt cu specializare in Gestalt Infantil, Psihologia Cabalistica, Terapii Psihosomatice precum Masajul Californian, Hamacados Armonicos, Masaj Metamorfic, Reflexologie Podala, cat si Terapia Bioenergetica Cuantica L.N.T – La Nueva Terapia metoda Philippe Schwiderski. Iubesc atat cunoasterea stiintifica cat si cunoasterea ancestrala si ador atunci can se combina armonios in favoarea omului si naturii.

Select Language »