Evenimente Viitoare

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Kundalini Experience

Sala 1

Thursday, 7:30 PM to 9:30 PM
March 23, 2023

000000

Kundalini Experience

Sala 1

Thursday, 7:30 PM to 9:30 PM
March 23, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Kundalini Experience

Energia Kundalini este energia noastra vitala interna, samanta divina din interiorul nostru, care se afla in zona sacrala a coloanei vertebrale si prin intermediul careia suntem in aceasta experienta existentiala numita viata. Prin activarea Energiei Kundalini de forma constienta , persoana initiaza un proces de autoexplorare  prin care observa si  experimenteaza propia fenomenologie interna. Activarea energiei Kundalini este un proces natural si constient, in care fiecare persoana conecteaza cu propriile energii interne, accesand diferite stari de expansiune de constiinta prin care se reveleaza informatie spirituala si energética. Acest fenomen de activare si transmitere energética favorizeaza ReCalibrarea si alinierea sistemului energetic si al fiintei multidimensionale, ReConexiunea cu SINELE si SURSA DIVINA. Recuperarea adevaratei identitati spirituale si ReAmintirea adevaratului tau potential.

Prin acest proces energetic  putem sa recuperam starea de sanatate si armonie fizica, mentala, emotionala si spirituala, cat si o expansiune a constiintei  prin care  se acceseaza parti mai elevate ale dimensiunilor spirituale obtinand informatii si coduri spirituale personale (Divine Light Codes) ce ajuta la  trezirea  spirituala  si favorizeaza recuperarea fractalelor  sufletului.

Kundalini Experience este o metoda naturala energetica ancestrala de activare a Energiei Kundalini – energia vitala, si transmisie energetica de purificare, armonizare si echilibrare prin care persoana experimenteaza o resetare a  propriile energii interne corporale, mentale, emotionale, psihice, spirituale.
Este o experienta energetica de trezire a constiintei de sine(self consciousness,)fenomen ce permite vindecarea traumelor din trecut cat si o evolutie si ascensiune existentiala umana si spirituala.

Data : 23 martie, orele 19:30 – 21:30
Investitie: 250 lei

Sunt Ionela Valeria Dumitru , facilitator certificat Kundalini Experience. Pasiunile mele  principale sunt cunosterea , natura si omul. Pasiuni ce m-au impulsat sa studiez Psihoterapia Gestalt cu specializare in Gestalt Infantil, Psihologia Cabalistica, Terapii Psihocorporale si somatice precum Masaj Californian Gestaltic, Hamacados Armonicos, Masaj Metamorfic, Reflexologie Podala, cat si  Terapia Bioenergetica Cuantica L.N.T – La Nueva Terapia metoda Philippe Schwiderski, Sekhem All-Love cu Patrick Zeigler. Iubesc atat cunoasterea stiintifica cat si cunoasterea ancestrala si ador atunci cand se combina armonios in favoarea omului si a naturii.

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »