Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Kundalini Experience

Evenimente Viitoare

Event details

  • Sala 1
  • February 25, 2023
  • Saturday, 6:00 PM to 8:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Energia Kundalini este energia noastra vitala interna, samanta divina din interiorul nostru, care se afla in zona sacrala a coloanei vertebrale si prin intermediul careia suntem in aceasta experienta existentiala numita viata. Prin activarea Energiei Kundalini de forma constienta , persoana initiaza un proces de autoexplorare  prin care observa si  experimenteaza propia fenomenologie interna. Activarea energiei Kundalini este un proces natural si constient, in care fiecare persoana conecteaza cu propriile energii interne, accesand diferite stari de expansiune de constiinta prin care se reveleaza informatie spirituala si energética. Acest fenomen de activare si transmitere energética favorizeaza ReCalibrarea si alinierea fiintei multidimensionale, ReConexiunea cu SINELE si SURSA DIVINA. Recuperarea adevaratei identitati spirituale si ReAmintirea adevaratului tau potential.

 Prin acest proces energetic  putem sa recuperam starea de sanatate si armonie fizica, mentala, emotionala si spirituala, cat si o expansiune a constiintei  prin care  se acceseaza parti mai elevate ale dimensiunilor spirituale obtinand informatii si coduri spirituale personale (Divine Light Codes) ce ajuta la trezirea  spirituala  si favorizeaza recuperarea fractalelor  sufletului.

Kundalini Experience este o metoda naturala energetica ancestrala de activare a Energiei Kundalini – energia vitala, si transmisie energetica de purificare, armonizare si echilibrare prin care persoana experimenteaza o resetare a  propriile energii interne corporale, mentale, emotionale, psihice, spirituale.

Este o experienta energetica de trezire a constiintei de sine(self consciousness,)fenomen ce permite vindecarea traumelor din trecut cat si o evolutie si ascensiune existentiala umana si spirituala.

Data : 25 februarie, orele 18:00 – 20:00
Investitie: 250 lei/ 50 euro

Sunt Ionela Valeria Dumitru , facilitator certificat Kundalini Experience. Pasiunile mele  principale sunt cunosterea , natura si omul. Pasiuni ce m-au impulsat sa studiez Psihoterapia Gestalt cu specializare in Gestalt Infantil, Psihologia Cabalistica, Terapii Psihocorporale si somatice precum Masaj Californian Gestaltic, Hamacados Armonicos, Masaj Metamorfic, Reflexologie Podala, cat si  Terapia Bioenergetica Cuantica L.N.T – La Nueva Terapia metoda Philippe Schwiderski, Sekhem All-Love cu Patrick Zeigler. Iubesc atat cunoasterea stiintifica cat si cunoasterea ancestrala si ador atunci cand se combina armonios in favoarea omului si a naturii.
www.ionelavaleriadumitru.com

Select Language »