Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Journey to myself!

Sala 2

Saturday, 6:00 PM to 9:00 PM
March 18, 2023

000000

Journey to myself!

Sala 2

Saturday, 6:00 PM to 9:00 PM
March 18, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Journey to myself!

🌹I was living in my body and this led me to getting to know myself for the first time. I just wanted to find a way to express and confront limiting thoughts.

🌹”As a woman, there are certain societal standards that get ingrained in your brain from a young age. You have to be calm and sweet. You have to be dependent and nice and you have to dress, look, think and act “appropriately”.”

🌹”As women, we are raised to be good daughters and good mothers; we are taught to care, serve and love and while all these are amazing, they are not enough. All these attributes given to us, all the dreams we are encouraged to follow are about what we can do to others.”

And at some point questions come…
🫧What about me?
🫧What about what kind of leaders I want to be ?
🫧What about the passions and hobbies that will ignite my souls?
🫧What about how I want others to treat me and how I feel loved ?
“I know I am a warrior in strength, feels and thinks deeper than most people will ever fathom or appreciate. I am persistent, grateful, honest. I am now comfortable with who I am and I seeks to be a better version of myself!”
🌹Journey to myself it is the calling within you!!!

FACILITATORS:
Florentina Niculescu
https://www.facebook.com/florentinaniculescu
Diana Blidaru
https://www.facebook.com/ecaterina.cristiana
Nicoleta Dobre
https://www.facebook.com/nicoletaroxana.dobre
Alexandra Stefania Tanasie
https://www.facebook.com/tanasie.alexandrastefania
Neli Motoc
https://www.facebook.com/neli.motoc

🌹Price & REGISTRATION
Participation fee: 180 RON
Your place at the workshop is secured after full payment

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »