Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Iubirea care vindeca – Workshop de Constelatii Sistemice

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 1
  • 10-09-2022 10:00 to 11-09-2022 16:00

Contact event manager

1 2 3 4

Constelatiile sistemice reprezinta o cale de impacare cu trecutul nostru sau cu acele aspecte din fiinta noastra pe care inca le respingem si care inca alimenteaza suferinta si blocajele pe care le resimtim in prezent.

Povestea noastra de viata nu incepe niciodata in timpul vietii noastre. Purtam adanc, in inconstientul nostru urmele trecutului, ale vietilor traite de stramosii nostri, vieti care reverbereaza chiar si peste veacuri, ajungand la noi intr-o forma imposibil sau greu de descifrat doar prin strategiile puse la dispozitie de mintea noastra constienta.

Metoda constelatiilor sistemice, a carei autor este Bert Hellinger transforma si aduce ordine in ceea ce pare adesea imposibil de descifrat. “Ordinile iubirii”, cele care stau la baza functionarii tuturor sistemelor vii dizolva confuzia existenta in inconstientul familial preluat de la antecesori si ajuta la gasirea unei noi cai pentru evolutia noastra in oricare dintre aspectele de care suntem interesati: personal, familial sau profesional.

Una dintre noutatile aduse de aceasta metoda este abordarea fenomenologica: ea porneste de la premisa ca exista o asa-numita “autoritate” de care noi nu suntem constienti, dar care, fie ca o ignoram sau nu, influenteaza membrii unei familii, ai unui neam, dincolo de alegerea lor.
Aceasta “constiinta familiala” (cum o denumeste Bert Hellinger) este prezenta in toate legaturile stabilite in interiorul familiei, in echilibrul intre a oferi si a primi sau in destinul membrilor familiei.
Pe masura ce persoana interesata de o problematica lucreaza, cu deschidere, ghidata de facilitator, ea ajunge sa descopere legaturi ascunse si sa poata pune ordine acolo unde exista o incurcatura sau unde a fost intrerupta curgerea fireasca a “iubirii”.

…………………………………………………………………………………………………

Cu siguranta, vei descoperi ca esti mai mult decat crezi. Daca iti doresti sa afli care sunt acele aspecte din interiorul tau care vor sa iasa la lumina, sa fie vazute si recunoscute, te astept la evenimentul din 10-11 Septembrie pe care il organizez la Bucuresti.

Participand la workshop poti avea urmatoarele beneficii:
• Intelegerea modului in care te influenteaza in prezent evenimentele din familia de origine
• Reconectarea la radacinile tale, parintii tai si alti membri ai familiei
• Constientizarea tiparelor repetitive si a dificultatilor care te impiedica sau te saboteaza in atingerea obiectivelor tale
• Regasirea locului potrivit in sistemul / sistemele din care faci parte (familia de origine, cuplu, organizatie, familia extinsa)
• Eliberarea de acele aspecte din viata ta care nu iti mai sunt de folos

FACILITATOR: Trufasu Madalina, psihoterapeut autonom, acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania si Facilitator de Constelatii familiale (atat individuale cat si de grup).
Cu o experienta de peste 14 ani in lucrul cu oamenii si ghidarea lor, atat in aspecte profesionale cat si personale.
Folosesc numeroase metode profunde de lucru – precum Internal Family Systems, eliberarea emotionala, psihoterapia experientiala, art-terapia, pentru a sprijini oamenii in atingerea echilibrului psiho-emotional.

Constelatiile sistemice reprezinta o metoda foarte draga mie, care mi-a schimbat viata si perspectiva supra vietii atunci cand am descoperit-o, cu mai bine de 7 ani in urma. De atunci, formarea si utilizarea acestei metode in beneficiul clientilor mai a avut alaturi ghizi si mentori carora le sunt extrem de recunoscatoare: Jutta ten Herkel, Ion Bucur, Stephan Hausner si altii.

Workshop-ul va avea loc in zilele de:
• Sambata, 10 Septembrie 2022 intre orele 10:00-17:30 cu 1h pauza de masa si pauze mai mici pe parcursul zilei.
• Duminica, 11 Septembrie 2022, intre orele 10:00-15:30 cu 1h pauza de masa si pauze mai mici pe parcursul zilei.
Costul participarii: 400 lei pentru Sambata – Duminica.
Inscrierile se fac prin whatsapp sau SMS la numarul: 0766.380.235 (Madalina Trufasu), in baza achitarii unui avans. Detalii la inscriere.

Va astept cu drag!

Select Language »