Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Interconnected ActiveBreath

Evenimente Viitoare

Event details

  • Sala 3
  • 27-11-2022 18:30 to 11-12-2022 21:30
  • Cost: 150 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

If you want to go fast, go alone, if you want to go far, go together. – African Proverb
Trăim, ne dezvoltăm și ne vindecăm cel mai bine în comunitate. Suntem animale sociale. Hai să ne deschidem și să ne conectăm cu alți oameni dragi. Hai să ne adunăm unii de alții și să lăsăm propria noastră respirație să ne fie ghid spre o vindecare profundă.
Alătură-te la o seară care începe cu exerciții ghidate de Conectare Conștientă, Authentic Relating, urmate de un breathwork journey de tipul ActiveBreath. Roxana îți va fi ghid pe tot parcursul serii. Permite puterii comunității și valurilor propriei tale respirații să te conecteze cu înțelepciunea din tine, asumându-ți rolul de propriul tău vindecător.

Când ne vedem?
Duminicile, 27.11 & 11.12 2022. Poți participa la 1 sau la amândouă seri.
27 Noiembrie – Self-Compassion
11 Decembrie – Being with Family
Ora: 18:30
Durată: Aproximativ 3 ore
Locație: Sambodhi Studio, Strada Popa Rusu 16A

Contribuția ta: 150 Ron pe workshop sau 250 Ron dacă te înscrii la amândouă. Nimeni nu va fi refuzat din lipsă de fonduri. (Dacă suma prezintă o problemă, contacteaz-o direct pe Roxana.)
Înscriere: Locurile sunt limitate și se rezervă prin plătirea unui avans de 75 Ron (nereturnabil). Înregistrează-te cu Roxana la: 0721.399.364.

Mai multe detalii:
Programul serii:
– Cerc de deschidere cu introducere în practici și setarea intențiilor individuale
– Exerciții de Conectare Conștientă, Authentic Relating, cu alți participanți
– Breathwork, practică ghidată ActiveBreath cu muzică
– Timp pentru integrare
– Cerc de închidere și împărtășiri

Cu ce să vii:
– O minte și inimă cât mai deschisă
– O mască de ochi sau o eșarfă pentru breathwork
– O sticlă de apă
– O păturică
– Haine lejere
– Un jurnal și pix, în caz că vrei să-ți notezi eventualele conștientizări din timpul practicilor.

Despre Authentic Relating
Authentic Relating (AR) este practica exprimării libere a experienței tale autentice în compania altora. Exprimarea autentică îți permite să creezi conexiuni bazate pe cine ești tu cu adevărat. Practicile AR crează un spațiu sigur, intențional care ajuta sa creeze relații plăcute și importante atât pentru tine cât și pentru ceilalți.

Despre ActiveBreath
Tipul de breathwork ActiveBreath vine de la profesorul Roxanei, David Elliott din SUA, care a antrenat sute de facilitatori în acest stil. Este o practică simplă, blândă și în același timp puternică, inhalând 10% mai mult aer decât respirația normala. Respirația se practică în 3 etape, pe gură. Se inspiră în abdomen, urcând inspirația până în piept și apoi se expiră. Această tehnica de respirație poate deschide corpul emoțional și energetic, poate debloca energiile statice și emoțiile reprimate. Această respirație te ajuta să te uiți mai adânc în tine însuți, să-ți accesezi intuiția și să primești răspunsuri de la înțelepciunea ta profundă, susținându-te în forma cea mai benefică pentru tine.

Contraindicatii
Practica de breathwork în grup poate fii zgomotoasă și dificilă pentru cei sensibili la sunete. De asemenea, nu este recomandata persoanelor cu oricare din următoarele condiții: epilepsie, retina detașată, glaucom, probleme cardiovasculare, antecedente de anevrism, atac cardiac, hipertensiune arterială necontrolată medicamentos, leziuni fizice sau intervenții chirurgicale recente majore, boli psihiatrice necesitând medicamente.

Gazda
Roxana Șufan este facilitatoare antrenată în breathwork, facilitatoare în Authentic Relating, profesoară de meditație mindfulness, și practicantă de Reiki, Sphe-Re și metode de vindecare intuitivă. Roxana are și o bază în științele naturale, cu doctorat în biologia moleculară și o carieră anterioară în industria farmaceutică în SUA și Canada. Înțelegând ambele perspective, îi place să combine perspectiva spirituală cu cea fizică, a vieții cotidiene.

Select Language »