Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Intalnirea cu dragonii interiori

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 1
  • September 25, 2022
  • Sunday, 4:00 PM to 6:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Pe undele jucăușe ale dragonilor va Invit sa ii cunoaștem și sa ne deschidem inimile spre ei.
Dragonii au propriile lor personalități și fiecare poartă propriile sale învățături sau îndrumări. Sunt ființe creative, curiosi și onorabili care, uneori, demonstrează un simț al umorului sec, o compasiune enormă și o putere imensă.

Energia lor este uriașă; este un privilegiu să-i canalizezi. Este dificil să punem dragonii într-o cutie pentru a se potrivi gândirii noastre. Sunt un caleidoscop de culori, dimensiuni, forme și iubesc culoarea, cristalele, sunetele și simbolurile. Ei sunt, de asemenea, alchimiști, schimbători de forme și vindecători, care lucrează cu Arhangheli și Maeștrii Înălțați și au fost parte integrantă a Atlantidei. Au conexiuni cu planetele, galaxia noastră și galaxiile de dincolo. Dragonii dau neconditionat, ne sustin pe parcursul calatoriei noastre si sunt fara judecata. Și au ales acest moment pentru a împărtăși omenirii înțelepciunea lor străveche, călăuzindu-ne și ajutându-ne să ne împlinim adevăratul potențial.

La ce sa te astepti?
La doua ore magice, sa fi cu inima deschisa la necunoscut, miracol, energie si putere. Surprizele specifice lor, vor face parte din aceata întâlnire. Ce știu acum este ca vom lucra cu culoare, sunet, dans, poezie și cu alte instrumente nebănuite pe care tu le deti.

Unde te poti inscirie?
Pe formularul de mai jos, sau imi poti scrie in privat pe mail.
https://forms.gle/bSATomK4iubpLhGy7
minuneaestitu@gmail.com
FB: @VeraEla

#sambodhistudio #dragons #energybucuresti #aromania #spiritualitate #bucuresti #bucharest #buchareststyle #bucharestlife #ig_bucharest #dezvoltarepersonala #breathwork #minuneaestitu

Select Language »