Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Întâlnire de seară Theta Healing cu Valentina Cretu

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • August 12, 2022
  • Friday, 6:00 PM to 8:00 PM
  • Cost: 88 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

💎Vă salut dragii mei!!
Vă invit cu mare drag la o întâlnire de seară Theta Healing unde vom face o călătorie în interiorul nostru, in subconștientul nostru, mai exact unde vom identifica programe și convingeri limitative care rulează în câmpul nostru vibrational la nivel de ființă și la nivel de arbore genealogic, in baza cărora funcționăm nu tocmai eficient blocându-ne in multe aspecte ale vieții noaste.

💎Tocmai de aceea,prin Theta Healing accesăm starea de Theta prin undele cerebrale THETA, ce permit relaxarea subconștientului nostru,eliberând astfel acele convingeri limitative si inlocuindu-le cu altele pozitive, benefice, de o vibrație înaltă, atrăgând astfel oameni noi, situații noi pozitive, cu ajutorul cărora aducem și facem schimbările dorite in viața noastră de zi cu zi.

💎 Așa că….Vă aștept să petrecem 2 ore in care ne vom ocupa de noi înșine spre binele și eliberarea drumului spre evoluție.

🪶 Abia aștept să vă cunosc.
🪶 Investiția pentru această întâlnire este de 88 lei.

Numele meu este Valentina Crețu, de profesie Educator și Terapeut din pasiune pentru sănătate și vindecarea prin propria noastră voință, ajutați bineînțeles de terapiile alternative, in cazul meu: Reflexoterapie,Terapia Cranio-Sacrală, Access Bars și Theta Healing.

Select Language »