Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Initiere in Sacrul Feminin

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 2
  • July 30, 2022
  • Saturday, 2:30 PM to 5:30 PM
  • Cost: 100 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

Creat de compozitorul de muzica clasica moderna Mihail Doman, Initierea in Sacrul Feminin este un workshop care urmareste sa readuca Zeita in vietile noastre moderne.

Sacrul Feminin este cu noi inca din zorii umanitatii, Zeita facandu-si aparitia in vietile oamenilor incepand cu epoca neoliticului si pana astazi. Fie ca a fost un protector spiritual sau o muza in marile opere de arta, inconstientul nostru colectiv a vazut-o intotdeauna pe Ea ca pe unul din arhetipurile fundamentale ale umanitatii.
Dar este Sacrul Feminin doar un concept intelectual – o incercare de a justifica si explica un univers haotic, sau exista o realitate obiectiva in spatele tuturor miturilor antice si a simbolurilor?
Aceasta va explora worshop-ul nostru in doua parti.

Prima parte se va focaliza asupra povestii Zeitei de-alungul istoriei.Vom discuta despre:- rolul pe care Sacrul Feminin l-a avut in societatile neoliticului si ale vremurilor antice- impactul pe care l-a avut Biserica Romana asupra cultului Zeitei- mitul Sfantului Graal- curentul artistic al Renasterii- Divinul Feminin in lumea noastra moderna

A doua parte se va focaliza asupra modalitatilor prin care noi putem descoperi Sacrul Feminin inlauntrul nostru, dar si in lumea din jurul nostru.Vom invata despre:- arhetipurile feminine fundamentale – ce reprezinta si de ce sunt importante- fazele lunare si cum sa le folosim pentru a avea succes in proiectele noastre- arta inspirata de Sacrul Feminin- secretul tehnicii karezza si al sexualitatii sacre
In final vom invata o tehnica speciala de meditatie care ne va conecta cu Zeita in mod direct. Aceasta meditatie va fi fundamentul pe care aceasta initiere se va baza, iar acesta va fi primul pas real catre aceasta cunoastere ezoterica si valoroasa.

Creatorul Initierii in Sacrul Feminin este compozitorul de muzica clasica moderna Mihail Doman. El practica Yoga si meditatia de 15 ani deja, fiind bine familiarizat cu hatha yoga, pranayama, laya yoga, sistemul secret svara yoga si diverse alte tehnici de meditatie.
Mihail Doman a fost intotdeauna fascinat de misterul Eternului Feminin, si aceasta este ceea ce l-a inspirat sa creeze acest workshop si sa il deschida pentru toata lumea. Aspiratia sa catre Sacrul Feminin poate fi de asemenea vazuta – sau mai degraba audiata – in muzica sa care exploreaza granitele dintre muzica clasica moderna si cea electronica.

Pretul unui bilet este de 20 EUR, dar cei care platesc dinainte se pot bucura de reducerea EARLY BIRD de 50% pana la data de 14 iulie. Pentru aceasta e necesara inscrierea la pagina de mai jos. Link-ul de plata va fi trimis pe mail si prin sms.
https://mailchi.mp/7ea9ea6f252b/sacredfeminineinitiation

Mai multe detalii:
+40759085894
contact@sacredfeminineinitiation.com
http://sacredfeminineinitiation.com
https://mihaildoman.com

Select Language »