Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Încălzește-mi Visul! – Atelier de creat dream-catchers

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • November 13, 2022
  • Sunday, 2:00 PM to 6:00 PM
  • Cost: 120 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

Bun găsit, dragi visători!
Cu mare bucurie vă invit la un nou atelier de creat dream-catchere, obiecte frumoase şi pline de simbol, făurite cu drag şi sârguinţă de propriile noastre mânuţe.
Tema acestui atelier va fi tranziţia de la toamnă la iarnă şi pierderea culorilor naturii în gri-ul care ne invită la interiorizare şi renaştere. Ideea de la care am pornit a fost un gând cald şi o întrebare: cum îmi amintesc în cât mai multe moduri posibile de căldura şi susţinerea naturii pe timp de iarnă?
Iar răspunsul a venit prin culorile toamnei, prin sunete calde, prin mâncare caldă, prin îmbrăţişări şi iubire.
Aşa că vom face dream-catchere cu această temă şi le vom pune intenţia să ne încălzească visele pe timp de iarnă, să ne amintească de focul interior şi nuanţele lui calde.

𝐃𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐃𝐫𝐞𝐚𝐦-𝐂𝐚𝐭𝐜𝐡𝐞𝐫𝐬:
Sunt obiecte simbolice cu multiple semnificații, care în esență ne trimit către Visul central al Mamei Pământ, acela că toate ființele sunt de fapt o pânză interconectată. Blânda Țesătoare este un arhetip minunat al Mamei atotcuprinzătoare, răbdătoare și susținătoare a tuturor copiilor ei, iar noi împreună la ateliere lăsăm această energie să ne infuzeze pentru a crea un obiect care să ne rămână ancoră pentru conexiunea dintre toate ființele.
Originare din America de Nord, de la triburile de nativ americani pe care îmi place să îi numesc “Păstrători ai pământului”, prinzătoarele de vise sunt create cu elemente din natură, pentru a ajuta filtrarea viselor rele de cele bune, pentru a ne aminti de conexiunea nevăzută cu spiritul și a ne ajuta să navigăm prin subconștient.

Dacă sufletul îți tresare la această chemare, te aștept alături de mine duminică, 13 noiembrie, la Sambodhi Studio, pe strada Popa Rusu 16A, la etajul 2.
Rezervă-ți 4 ore, între 14:00 și 18:00 și adu cu tine ceva ușor de mâncare pe care să îl pui în cerc, vom avea o pauză de gustare comună.
Toate materialele vor fi puse la dispoziție în cadrul atelierului. Puteți atașa și ceva personal în dream-catcher, o mică piatră, cristal, biluțe sau pene care au o semnificație pentru voi. Dacă aveți sau vă iese în cale vreun astfel de obiect simbol, aduceți-l cu voi la atelier.
Costurile de participare sunt de 120 de lei de persoană. Dacă mai aduci pe cineva cu tine, aveți o reducere, 200 de lei pentru amândoi. Dacă ești părinte și vrei să vii cu copilul (peste 6 ani), participarea va fi de 60 de lei per copil.
Odată ce te-ai hotărât, te rog să îmi trimiți un mesaj de confirmare a înscrierii pe numărul 0728053081. Locurile la atelier sunt limitate la 12.

Îți mulțumesc și de abia aștept să ne încălzim visele împreună!

Select Language »