Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Handpan Workshop Level 2 – Bucuresti

Sala 3

Sunday, 6:30 PM to 9:30 PM
February 26, 2023

000000

Handpan Workshop Level 2 – Bucuresti

Sala 3

Sunday, 6:30 PM to 9:30 PM
February 26, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Handpan Workshop Level 2 – Bucuresti

Handpan Workshop – Level 2
Facilitat de Nadayana
Data: 26 Februarie | ora 15:00 – 18:00 | Bucuresti
Durata: 3 ore

🎼 Fata de modulul 1 in care se face o introducere foarte generala, modulul 2 este pentru cei care vor sa cunoasca mai bine tainele handpanului sau pentru cei care detin un handpan de cateva luni dar se simt blocati si vor sa depaseasca acest stadiu. Veti afla diverse exercitii, vom aborda ritmuri diferite si vom descoperi mai in profunzime tehnici de compozitie.

Pret: 350 lei
✅ Plata in LEI prin transfer bancar
❗️Locuri limitate ❗️ Minimul este de 3 iar maximul este de 10 participanti. Rezervarea se confirma numai dupa confirmarea platii.
Anulare si rambursare:
Pana la 72 de ore inainte de eveniment suma rambursata este de 50 % dar se poate oferi o reprogramare la un workshop ulterior.

MAI MULTE DESPRE MINE
În anul 2006, după câțiva ani de activat în domenii în care nu m-am regăsit, am renunțat la jobul meu și am început de la zero în acest univers al muzicii. Am studiat muzica și ritmurile africane, am studiat producția electronica iar în final am ajuns sa mă re-inventez din nou pe drumul cel mai aproape de inima mea. Acustica. Am descoperit handpanul în 2008, un moment în care acest instrument era extrem de rar si aproape imposibil de obținut. Sunetul lui chema o zona foarte adâncă a sufletului meu și am avut increderea ca viata mă va conduce către ceea ce îmi este destinat. În 2010 mi-am vândut toată aparatura de studio ca sa îmi achiziționez un instrument despre care nu știam nimic. Pur și simplu nici nu mă interesa ce va urma. Știam doar ca trebuie sa îmi pun mâinile pe un astfel de instrument. Au urmat zile și nopți în care petreceam timp descifrandu-i tainele și pot sa spun ca am petrecut una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții. Muzica mi-a oferit momente de intimitate, de reconectare interioară, de redescoperire, de rafinare a simțurilor, de sensibilitate fata de tot ce ne înconjoară.

În 2016 am lansat proiectul Nadayana, un proiect în care s-a maturizat căutarea mea și am introdus premiera mondiala a simbiozei dintre handpan și gong. Unicitatea în această sinergie acustică este imbogătirea timbrului eteric al handpanului cu bass-ul organic al gongului aducând un plus de profunzime și armonie. Este ca și cum s-ar uni cerul și pământul, contemporanul cu ancestralul, viitorul și trecutul într-un “Acum”, ca un pod peste lumi, oferind experienta unui masaj sonor holistic.
Acest proiect și-a câștigat rapid notorietatea pe plan internațional iar în 2017 am fost invitat ca facilitator la prima academie mondiala de handpan care a avut loc în Austria. Am participat la acest eveniment împreună cu reprezentați de talie mondiala.

În 2020 am avut primul videoclip care a trecut de 1 milion de vizualizări pe YouTube, iar actual canalul meu înregistrează zilnic 10.000 de vizualizari.

În 2022 am organizat primul festival de handpan din România iar momentan doresc sa împărtășesc aceasta pasiune cu oricine este îndrăgostit de muzica și vrea sa se redescopere pe sine prin muzica. Doresc astfel sa interacționez cu oamenii în grupuri mai mici, mai personal în care integrarea muzici poate avea loc la un nivel mai profund. Întregul univers s-a născut prin Cuvânt, prin vibrație, iar când vom înțelege puterea extraordinara a sunetelor și a muzicii, vom putea sa reclădim, sa restaurăm, sa vindecam din temelii intreaga noastră ființă, relațiile interumane și intreaga noastră viață și a celor din jurul nostru. Vom începe sa vibram la alt nivel, sa ne detașăm de materie, sa ne regăsim la nivel spiritual, gândurile noastre se vor purifica, se vor restructura, se vor armoniza. Vom deveni niște surse de buna dispoziție, de pozitivitate și vom influenta în bine tot ce este în jurul nostru. Mă bucur ca voi putea sa fiu gazda voastră și abia aștept sa parcurgem acest drum împreună într-un mod simplificat, intuitiv, plăcut și inedit.
Te aștept.

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »