Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Fii bine cu tine – Program Transformațional

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • September 9, 2022
  • Friday, 7:30 PM to 9:30 PM
  • Cost: 1200 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

👉🏻 Te confrunți adesea cu frici, stări de agitație, furie, anxietate, apatie, neputință, disociere, depresie, blocaje care îți limitează viața?

☀️ Cu toate că suntem înzestrați cu darul auto-vindecării, există momente în viața noastră când ne manifestăm cu fragilitate.
☀️ Uneori putem trece ușor cu vederea o durere fizică sau psiho-emoțională, alteori acestea pot face adevărate ravagii în sistem. Uneori ne învățăm lecția, devenind umili în fața durerii, alteori imediat ce furtuna s-a făcut nevăzuta dam uitarii zvarcoleala si neputința prin care tocmai am trecut și o luăm de la capăt ca și cum nimic nu ar fi fost.
☀️ Simți că te regăsești în cele scrise mai sus și ai vrea să-ți găsești ritmul către procesul de vindecare fiind înconjurat de oameni care să-ți ghideze pașii prin tehnici precum Terapie Somatică, Tehnici de Psihoterapie Integrativă, Reglarea Sistemului Nervos Autonom, Respirație, Tehnici Complementare de Lucru cu Corpul din Medicina Tradițională Chineză (TCM), Imagerie Ghidata, Lucrul cu Subpersonalitatile.
☀️ Atunci te așteptăm alături de noi într-un program transformațional în care vom îmbina toate aceste tehnici pentru a-ți oferi ție, OM drag, uneltele de care ai nevoie. Personalizate pe nevoia ta.
***

👉Te poți înscrie AICI:
👉https://forms.gle/kBju9UkZB6Pz5shZA
***
Acest program include:
🌱 6 întâlniri de grup în cadru restrâns, cu durata de 2 ore/sesiune, ghidate de Psiholog Larisa Anghel și Psiholog si Terapeut TCM & 5 Elements Mariuca Bijutescu (Cocris).
🌱 Te vei cunoaște și te vei înțelege mai bine, vei învăța să gestionezi stările și emoțiile pe care le ai într-un spațiu sigur, cu iubire, compasiune și blândețe
🌱 Vom îmbina terapia clasică cu cea experențială si complementara, vom pune în mișcare corpul și vom învăța auto-reglarea și co-reglarea sistemului nervos autonom pentru o stare de bine.
🌱 Vei beneficia de susținerea grupului, oameni ca tine care se confruntă cu situații dificile, care sunt pregătiți să contribuie activ la vindecarea proprie și a tuturor celor din grup.
Întâlnirile vor începe la ora 19:30. Datele calendaristice sunt următoarele: 9 septembrie, 16 septembrie, 23 septembrie, 30 septembrie, 7 octombrie, 21 octombrie.

Costul programului: 1200 lei | 6 sesiuni.
👣 Locuri disponibile: 12
Optiuni de plata: in 2 Rate
*Se solicita plata unui avans de 400 lei pentru rezervarea locului

🙏 Facilitatori: Larisa Anghel & Mariuca Bijutescu

⚪️ PSIHOLOG LARISA ANGHEL:
🌱 Numele meu e Larisa Anghel, sunt psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România (cod RUP: 25792), iar abordarea mea terapeutică este rezultatul anilor de studiu și de practică în psihoterapie integrativă împletit cu metode somatice (lucrul cu corpul) de intervenție în cazurile de traumă (în prezent sunt în formare Somatic Experiencing® & TRE®, Tension & Trauma Release Exercises). Misiunea mea este să ghidez oamenii în călătoria lor spre sinele autentic, acela care se iubeşte, care îşi dă voie să fie, să se vindece şi să devină.
Dincolo de titulaturi, sunt un om perfect imperfect, la fel ca tine. Călătoria mea personală de vindecare și autocunoaștere a început la nivel conștient acum 9 ani și în acest parcurs m-am confruntat cu durerea, pierdere, abuz, traumă, depresie, anxietate, doliu, frici nenumărate. Dar mai presus de toate acestea, călătoria a fost una eliberatoare, creatoare și plină de iubire.
Mă simt onorată că astăzi pot face ceea ce iubesc şi pot fi alături de oameni frumoși în propria lor călătorie, la fel cum au făcut-o şi mentorii mei pentru mine. Sunt aici pentru tine cu iubire, empatie şi vulnerabilitate, și te voi ghida cu blândețe spre sinele tău autentic care deține deja toate resursele de care tu ai nevoie pentru a crea viața pe care ți-o dorești. Poți afla mai multe despre mine aici: www.larisaanghel.com.

⚪️ PSIHOLOG | TERAPEUT TCM & 5 ELEMENTS- MARIUCA BIJUTESCU (COCRIS)
🌱 Numele meu este Mariuca Bijutescu (Cocris), sunt Terapeut Medicina Traditionala Chineza acreditat de ETCMA, sunt Psiholog si Psihoterapeut in formare Somatic Experiencing® & TRE, Tension & Trauma Release Exercises, cu formare in Psihoterapie Integrativa in cadrul Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa, Instructor de Yoga, Meditatie & Pranayama E-RYT 500H
Misiunea mea…de a trezi, de a darui si de a ghida oamenii in procesul lor de vindecare.
Cine sunt?
Sunt NIMIC din tot ce am învățat și sunt TOT ce am simțit că sunt. Iubirea, blândețea, empatia, autenticitatea, recunoștința, bucuria, sunt zâmbet… sunt tristețea, furia, rușinea, dezamăgirea, vulnerabilitatea… sunt toate și nimic din toate acestea. Sunt doar o fațetă a ceea ce sunteți și VOI, cine ești și TU, OM drag.
Pentru-ca îmi doresc sa impartasesc cu voi tot drumul meu pana aici, toate practicile si tehnicile invatate in ultimii 5 ani de studiu, va invit alaturi de mine si de Larisa intr-o Calatorie catre SINE de 6 Saptamani.
O calatorie revelatoare si profund vindecatoare ce te va ajuta sa iti trezesti corpul fizic, mental, emotional, spiritual.
O calatorie ce te va ghida catre a deveni si a fi cine esti TU dincolo de toate mastile pe care ai fost nevoit/a sa ti le pui de-a lungul timpului si dincolo de toate momentele in care poate ai spus DA atunci cand tot corpul iti urla sa spui NU.
Poti afla mai multe despre calatoria mea accesand site-ul www.maruka.ro

*******************************************************
‼️Înscrierile se fac în limita celor 12 locuri disponibile la:
◦ numerele de telefon: 0722162818 sau 0724040291
◦ prin e-mail la adresa contact@maruka.ro sau contact@larisaanghel.com
◦ DM facebook sau instagram @mariacocris @larisaanghel
*******************************************************

✔️Plata avansului se face în contul firmei:
SC MARUKA ALTERNATIVE & HOLISTIC HEALTH SERVICE SRL
Cont: RO46 BTRL RONC RT02 3393 1401
Banca Transilvania
Sau
ANGHEL LARISA-CAB IND PSIHOLOGIE
Cont: RO89 RNCB 0278 1698 6571 0001
RNCBROBU
Banca BCR

Select Language »