Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Femeia In Relatie โ€“ Pasirea In Energie Feminina & Iesirea Din Masculin

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • January 29, 2023
  • Sunday, 2:30 PM to 5:30 PM

Contact event manager

1 2 3 4

O tema de actualitate care ne aduce provocari si ne slefuieste ca femei:

๐‘ช๐’–๐’Ž ๐’“๐’†๐’๐’‚๐’•๐’Š๐’๐’๐’‚๐’Ž ๐’„๐’– ๐’‚๐’…๐’†๐’—๐’‚๐’“๐’‚๐’• ๐’…๐’Š๐’ ๐’†๐’๐’†๐’“๐’ˆ๐’Š๐’† ๐’‡๐’†๐’Ž๐’Š๐’๐’Š๐’๐’‚ ๐’Š๐’ ๐’„๐’–๐’‘๐’๐’–, ๐’Š๐’ ๐’„๐’๐’๐’…๐’Š๐’•๐’Š๐’Š๐’๐’† ๐’–๐’๐’†๐’Š ๐’”๐’๐’„๐’Š๐’†๐’•๐’‚๐’•๐’Š ๐’‘๐’‚๐’•๐’“๐’Š๐’‚๐’“๐’‰๐’‚๐’๐’† ๐’Š๐’ ๐’„๐’‚๐’“๐’† ๐’‘๐’“๐’†๐’…๐’๐’Ž๐’Š๐’๐’‚ ๐’Ž๐’‚๐’”๐’„๐’–๐’๐’Š๐’๐’–๐’ – ๐’‚ ๐’‡๐’‚๐’„๐’†, ๐’‚ ๐’…๐’†๐’Ž๐’๐’๐’”๐’•๐’“๐’‚, ๐’‚ ๐’„๐’๐’๐’„๐’–๐’“๐’‚, ๐’‚ ๐’Š๐’Ž๐’‘๐’Š๐’๐’ˆ๐’† ๐’”๐’‘๐’“๐’† ๐’„๐’†๐’—๐’‚, ๐’„๐’‚๐’• ๐’Ž๐’‚๐’Š ๐’“๐’†๐’‘๐’†๐’…๐’†, ๐’„๐’‚๐’• ๐’Ž๐’‚๐’Š ๐’Ž๐’–๐’๐’•, ๐’…๐’๐’Ž๐’Š๐’๐’‚๐’“๐’†, control ๐’†๐’•๐’„.

Femeia a fost fortata sa actioneze ca un barbat intr-o socitate care ii cere sa faca multe, sa demonstreze, sa arate, inhibandu-si propria esenta feminina nativa oferita de natura, uitand cum este sa fie si sa stea in propria sa energie.
A functiona predominant din masculin o secatuieste de vitalitate si de forta interioara, de multe ori ajungand in burnout.

Pentru a se relaxa si a schimba dinamica, repolarizarea in cuplu, intelegerea a cum functioneaza un cuplu din punct de vedere energetic si de ce este important sa intre fiecare in ceea ce i-a fost dat natural sa fie, insa s-a denaturat datorita societatii in care traim, este extrem de importanta.

Vom folosi practici usoare, amuzante si placute de reintoarcere in corp, in senzitivitate si simtire, in receptivitate si detensionare profunda, eliberare de emotii stocate, vom discuta depsre polaritatea in cuplu si cum putem readuce echilibrul, cum iesim din energie de control, dominare, actiune constanta, ce ne sustine sa fim in energie feminina in viata de zi cu zi pentru armonie in cuplu si in sufletul si corpul nostru de femeie.

Pe 29 Ianuarie vin catre tine cu un Nou Atelier Transformational: ๐‘ญ๐’†๐’Ž๐’†๐’Š๐’‚ ๐‘ฐ๐’ ๐‘น๐’†๐’๐’‚๐’•๐’Š๐’† – ๐‘ท๐’‚๐’”๐’Š๐’“๐’†๐’‚ ๐’Š๐’ ๐‘ฌ๐’๐’†๐’“๐’ˆ๐’Š๐’† ๐‘ญ๐’†๐’Ž๐’Š๐’๐’Š๐’๐’‚ & ๐‘ฐ๐’†๐’”๐’Š๐’“๐’†๐’‚ ๐’…๐’Š๐’ ๐‘ด๐’‚๐’”๐’„๐’–๐’๐’Š๐’.
********
Despre Daniela ILIE:
https://premdharima.com/despre/
********
Aceste eveniment se adreseaza exclusiv femeilor, indiferent de experienta in meditatie, explorare interioara/spirituala sau dans.
Tinuta recomandata: fusta lunga larga sau rochie lunga larga, care sa permita miscarea, blindfold, apa plata, o floare, o lumanare alba pastila cu suport.
——
Detalii administrative:
Investitie: Valoarea pe care simti ca ti-a adus-o, Ron/pers.
Locatie: Sambodhi Studio, Str. Popa Rusu, 16A, Bucuresti
Program: 28 Ianuarie, Orele 14:30 – 17:30

! Evenimentul NU va fi Inregistrat, este un atelier anterior Programului Complex cu acelasi nume, ce va contine inregistrari video, audio si intalniri online, care va fi lansat in Februarie-Martie.
—————–
IMPORTANT:
Rezervarea ferma a locului se face in baza inscrierii in formular.

! Locurile sunt Limitate.

! Te invit sa tratezi cu respect, onorare si responsabilitate acest eveniment si energia investita.
NU completa formularul In cazul in care nu esti sigura ca participi. Lasa sansa unei femei care chiar are nevoie de acest spatiu si aceasta cunoastere.

! Atelierul abordeaza calea feminina, intuitiva, de prezenta, simtire, traire si mai putin tehnici lineare si mentale.
Este un spatiu si o energie care te invita sa iti accesezi si sa iti trezesti propria intelepciune a Divinului Feminin care exista deja in interiorul tau.

Select Language ยป