Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Family Yoga Workshop cu Angela & Roxana

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 1
  • December 23, 2022
  • Friday, 11:00 AM to 12:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

👪Dacă ești părinte și îți dorești să consolidezi conexiunea cu cel mic, te poți înscrie cu fiul sau fiica ta la o ședință de yoga adresată atât copiilor cât și părinților.

❓De ce Yoga?
Anxietatea și depresia sunt factori care pot afecta copiii încă de la o vârstă fragedă, copilăria devenind un univers încărcat de griji pe fondul presiunilor sociale. Copiii din ziua de azi au nevoie de încredere de sine, de dragoste, de comunicare deschisă și de resurse speciale care să le susțină interesul și atenția pentru a crește fericiți.

🤓Detalii curs
Durata: 60 min
Vârste: 3 – 12 ani (copiii între 3-6 ani vor fi obligatoriu însoțiți, în rest participarea părinților este opțională)
Preț copil: 60 de lei
Preț copil + părinte: 100 de lei

Înscrieri: pentru a participa, este nevoie să achiți 50% din costul ședinței prin mesaj WhatsApp către:
Angela: 0723.348.995
Roxana: 0723.041.422

💖Beneficii yoga:
Dezvoltă sistemul muscular și osos;
Ajută la îmbunătățirea posturii;
Eliberează tensiunea și ameliorează agitația;
Crește abilitatea de concentrare pe termen lung;
Dezvoltă imaginația și creativitatea.

🧘Ne vom petrece o oră astfel:
Vom învăța cum să ne calmăm respirația;
Vom practica posturi de yoga benefice pentru sistemul muscular și osos;
Ne vom juca o serie de jocuri menite să dezvolte concentrarea dar și imaginația;
Vom aborda diverse tematici cu scopul de a menține interesul activ pe toată durata sesiunii.
📑Pentru mai multe detalii puteți consulta articolul: https://mamaverde.ro/ora-de-yoga-10-motive-pentru-care-ar…
***

Despre instructoare:

Despre Roxana:
Salut, sunt Roxana și sunt instructor certificat de Yoga pentru copii (95Hrs) și adulți (200Hr). Pasiunea mea pentru disciplina yoga a început în 2017 când am început să o practic zilnic ca o modalitate de a găsi un echilibru între planul fizic și cel mental. Rezultatele obținute au fost cu mult peste așteptări și am simțit că am ceva de oferit și altora prin intermediul acestei practici.
În 2018 am decis să urmez cursurile de certificare ca instructor de yoga și mindfulness pentru copii sub îndrumarea Cezarinei Trone, la Mirador Yoga & Creativity School. Experiența unică și energia pozitivă întâlnită în acest mediu m-au determinat să continui practica personală și în paralel să predau yoga celor mici.
În 2019 m-am înscris la Școala Fitness Scandinavia la cursul de certificare ca instructor de yoga pentru adulți. După aproape 6 luni în care am practicat și învățat fundamentele disciplinei yoga am promovat examenele și mi-am împlinit visul de a fi instructor de yoga pentru toate vârstele.
De atunci am ghidat sesiuni de yoga la studio și online, atât pentru copii cât și pentru adulți.

Despre Angela:
Mă numesc Angela și sunt profesor de Yoga certificat de Yoga Alliance (500h TTC) cu experiență în practică de peste 8 ani. Am studiat diverse stiluri de practica Yoga (pentru adulți, pentru copii, și yoga prenatală) și îmi place să îmbin și să personalizez clasele în funcție de energia fiecărui grup care mi se încredințează să îi ghidez practica..
Caut cu entuziasm și curiozitate echilibrul dintre minte și corp și îmi doresc existența armonioasă a acestora. Îmi plac meditațiile și practicile în care energia respiratiei se armonizează cu cea a corpului fizic și cu cea a minții. Sunt în continuă creștere și dezvoltare și învățare 🥰 In prezent parcurg un curs unde învăț să îmi transcend ego-ul și programele limitative, învăț să învăț, să mă dezvolt, să mă bucur, să trăiesc liber, autonom, independent, să fiu caldă și autentică – da, cursul acesta este practic viața însăși 😊
De-a lungul practicii și învățării mele am descoperit că yoga este un stil de viață complet și complex, o filosofie amplă despre cum să ne desfășurăm existența în această experiență de viață. Nu propun nimănui o schimbare fundamentală și radicală într-o secundă, propun însă o călătorie. Să începem împreună să descoperim viața din alt unghi, să ne redescoperim (și chiar îmbunătățim) abilitățile corpului fizic, să ne conștientizăm respirația, să cunoaștem o altă dimensiune a acesteia și să vedem împreună unde duc toate acestea.
🥰Ne vedem pe salteluțe!

Select Language »