Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Dizolvarea Legaturilor Nebenefice cu Foștii Parteneri

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • September 25, 2022
  • Sunday, 2:00 PM to 4:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Orice conexiune cu un partener de cuplu implica un schimb fie ca este la nivel fizic, energetic, emotional, mental, spiritual.
Orice se emite in cadrul unei relatii (ganduri, emotii, sentimente, etc. ) influenteaza la nivel energetic partenerul de cuplu si relatia.

Atunci cand relationezi cu un barbat, la nivel energetic se creeaza anumite legaturi, si benefice si nebenefice care se numesc corzi sau stringuri energetice care va tin conectati si prin care va alimentati sau din contra va drenati de energie.

Se stie ca atunci cand o femeie iese dintr-o relatie, energia fostului partener ramane in campurile sale timp de aproximativ 7 ani, ramanand conectati energetic.
Este important sa eliberezi, sa dizolvi si sa cureti energia reziduala ramasa pe toate planurile pentru a face spatiu, pentru a aduce claritate in tine si a te deschide dintr-o alta energie, dintr-o noua intelegere catre un nou partener potrivit sufletului tau.

De aceea dizolvarea energiilor reziduale acumulate in cadrul relatiei si taierea legaturilor nebenefice este recomandata atat in cazul relatiei cu fostii parteneri de cuplu cat si in cazul partenerilor actuali.
De asemenea toate nemultumirile, jocurile de putere, lipsa de comunicare, gandurile si emotiile toxice, orice shimb nebenefic intre parteneri poate seca de energie cei doi parteneri de cuplu luand sau cedand fiecare parti din energia proprie sau parti de sine.

Toate acestea trebuiesc dizolvate, este nevoie sa fie rezolvate conflictele interioare si lectiile neincheiate cu fostii parteneri sau actualul partener de cuplu pentru ca apoi sa poti face claritate in tine si in ceea ce iti doresti cu adevarat de la o relatie si ce oferi intr-o relatie.

In cazul in care nu ai o astfel de practica si te simti lipsita de energie si putere, simti ca pierzi energie fara sa intelegi de ce, te simti lipsita de focus, ai adesea ganduri care nu sunt ale tale, iti revine mereu in minte partenerul in mod obsesiv, simti triste furie sau alte emotii nebenefice fata de el, nu il poti ierta sau uita ca sa iti vezi de viata sau pur si simplu ceva nu functioneaza in actuala relatie, nu poti atrage partenerul potrivit ca si cum ceva te impiedica, iti lipseste energia si vitalitatea in relatia intima si in cuplul actual, este posibil sa ai anumite atasamente nebenefice inca nedizolvate din relatiile din trecut sau nu ai incheiat si inteles inca pana la capat relatiile din trecut.

De aceea este recomandat sa faci curatenie in tine si sa eliberezi tot ce nu iti mai serveste din acele relatii, sa iei ce ai avut nevoie si sa dai drumul trecutului facand spatiu noului sa apara in viata ta.
Astfel de practici sunt recomandate si in relatiile de cuplu actuale, pentru a dizolva energiile blocate, nebenefice sau stagnante pe care le-ati dezvoltat intre voi de-a lungul timpului pentru a va vedea cu ochi noi si frumosi si a va reimprospata si energiza relatia.

◾Vei obtine claritate in ce mai este inca neincheiat si lectiile din spate cu fostii parteneri
◾Vei afla cum te influenteaza energiile fostilor parteneri in relatia actuala sau in atragerea unui nou partener
◾Te vei simti eliberata si usoara
◾Iti recapeti inapoi energia, puterea si suveranitatea
◾Vei afla cum sa iti protejezi si cureti pantecul zilnic pe viitor de energiile reziduale acumulate sau preluate
◾Vei primi practici pe care le poti folosi in viata de zi cu zi
◾Vei elibera energiile reziduale
◾Vei obtine claritate privind nevoile tale in relatie si ce oferi in relatie
◾Vei intelege de ce te simti stoarsa de energie sau cu foarte multe ganduri
◾Vei afla unde se pot atasa aceste legaturi si cum le poti dizolva
◾Vei simti un nou val de energie
◾Vei atrage armonie in relatie, usurinta in cea actuala sau in gasirea partenerului potrivit.
Prin practici combinate de constientizare si oglindire, miscare somatica si dans sacru, practici de respiratie incepem sa miscam energiile ca apoi prin meditatie ghidata si practici energetice sa aducem claritate, curatare si realiniere in fiecare dintre noi.
Acest atelier se adreseaza atat celor care nu au un partener cat si celor care sunt intr-o relatie de cuplu.
Esti binevenita exact asa cum esti.

🌹INSCRIEREA ferma se face accesand formularul de mai jos:
https://forms.gle/RfcEQoPmQnEC9Ktp7

Select Language »