Evenimente Viitoare

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Despre Manifestare si cum sa ne vindecam prin Metoda Sedona

Sala 1

Saturday, 2:00 PM to 6:00 PM
March 25, 2023

000000

Despre Manifestare si cum sa ne vindecam prin Metoda Sedona

Sala 1

Saturday, 2:00 PM to 6:00 PM
March 25, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Despre Manifestare si cum sa ne vindecam prin Metoda Sedona

Tu stii ceea ce iti doresti de la viata? Cum iti imaginezi succesul?
In cadrul acestui seminar vom discuta intr-un mod placut si relaxat despre cum putem atrage in viata noastra ceea ce ne dorim, cum putem schimba convingerile limitative si cum devenim creatorii realitatii noastre.

Cum se va desfasura?
I. Manifestare

• discutam despre convingerile care ne limiteaza, legea atractiei si a rezonantei, ce este manifestarea?
• afirmatiile pozitive si puterea lor (cum plantam samanta si ne activam credinta astfel incat ele sa dea roade , cat timp le facem? din ce zona si cum ne centram asupra lor?);
• “board vision” aka “plansa viziunii” – exercitiu practic despre cum iti doresti sa arate viata ta. Vom imparti plansa viziunii in 6 categorii: planul personal, sentimental, cariera, prieteni, casa si hobby-uri;
• discutii libere pe marginea celor de mai sus.

II. Metoda SEDONA – Impreuna vom invata sa eliberam emotiile prin aplicarea acestei metode
• scurt istoric al metodei si ceea ce prespune;
• exercitiu practic de eliberare a emotiilor prin Metoda SEDONA;
• discutii libere pe marginea celor de mai sus.

P.S. singura rugaminte pe care o avem este sa va alaturati noua in aceasta calatorie de cateva ore cu inima deschisa si cu intentia de a face cel putin o schimbare in modul in care alegeti sa vedeti lucrurile.

Va asteptam cu drag!
Contributie: 200 RON (in masura in care traversezi o perioada mai dificila din punct de vedere financiar, dar iti doresti totusi sa participi contacteaza-ne si gasim impreuna o solutie pentru a lua parte la seminar).

Facilitatori:
Octavian Mihaila – psihoteraperut si coach psihospiritual
Dariana Istrate – coach psihospiritual

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »