Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Dans energetic – Elevarea comunicării cu Sinele

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 2
  • June 30, 2022
  • Thursday, 6:00 PM to 7:30 PM
  • Cost: 55 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

Tu cât de armonios comunici cu tine? Dar cu semenii tăi?
Ai un job care îți solicită mult vocea și ajungi des să ai probleme cu corzile vocale, dureri in zona cervicală ,otite, laringite, probleme cu esofagul?
Ajungi până în stadiul în care efectiv îți pierzi vocea?
Îți este foarte greu să îți exprimi sentimentele, ai o comunicare deficitara cu cei din jur, îți este frică să rostești propriul adevar , sau îți este greu să păstrezi secrete?
Ne întâlnim vineri 30.06 de la ora 18:00 să dansăm pentru armonizarea centrului energetic care are legătura cu comunicarea adevărului și creativitatea.

La nivel emotional acest centru energetic este responsabil de sentimentul de independentă iar in plan mental ne ajuta sa gândim liber și ulterior sa comunicam fără blocaje.
In plan spiritual ne conferă sentimentul de securitate și protecție.
Vom aborda tehnica gesturilor prin care astfel ne putem debarasa de emoțiile negative pe care nu dorim sa le exprimăm față de semenii noștri.
Dansul energetic este o formă de meditaţie prin mişcare liberă, care eliberează cel mai autentic dans din fiecare, generând magie, unitate si energie transformatoare.

PENTRU CINE :
Eşti binevenit indiferent de condiţia ta fizică, experienţa ta în dans sau starea ta emoţională. Vei întâlni oameni de toate vârstele si aptitudinile, veniţi pentru beneficiile minunate ale dansului liber pentru corp, minte şi spirit.

BONUS:
Vom discuta despre tehnica jurnalului și tehnica întrebărilor.

Sambodhi Studio
Adresa: Str Popa Rusu 16 A et 2, Zona Biserica Armenească

Costul unei participări este 55 de lei
Abonament 4 practici 155 lei (valabil 6 săptămâni)

Select Language »