Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Dans conștient pentru părinți și copii (2-6 ani)

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • December 10, 2022
  • Saturday, 3:00 PM to 4:30 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Dans conștient pentru părinți și copii (între 2-6 ani)
Dansul conștient este dansul energiei care se mișcă liber în corp, independent de voința umană.
Ca mămică/tătic ai nevoie de relaxare. Petreci mult timp oferind tot ceea ce corpul tău poate oferi copilului tău/copiilor tăi.

În această etapă corpul tău îți cere din ce in ce mai mult să te relaxezi.
Indiferent ce vârstă are copilul tau tu orbitezi în jurul lumii lui hrarănindu-l fizic, emoțional, spiritual.
Conexiunea Mamă-copil și Tată-copil este unică, de aceea cunoașterea energiei și a limbajului energetic este un instrument esențial pentru părinți.
Copiii cunosc deja acest limbaj. Ei se nasc comunicând energetic și fiind complet deschiși emoțional și fizic.

Dacă în pântece conexiunea dintre copil și mamă este una fizică (corpul copilului fiind conținut în întregime de către corpul mamei) și spirituală (intrarea spiritului copilului în corp este primită de corpul mamei), după naștere această conexiune se transformă în contact intim, personal (atingere, îmbrățișare, mângâiere, cuvinte blânde) și energetic, spiritual (acest plan transformându-se de asemenea în contact energetic, spiritual).

Prin dansul conștient contactele (conexiunile) acestea devin vizibile.
O mămică tensionată, obosită, nedormită, gata să servească în orice clipă nevoile copilului ei, nu se poate conecta la adevăratul ei Sine. Prin urmare ce transmite energetic este o lipsă de conectare, o oboseală ascunsă sub un zâmbet larg, transmite într-un final energia sacrificiului de sine.
Copilul nu se poate conecta la această energie, dar o poate prelua pentru a comunica la același nivel cu mama lui, ființa care i-a fost casa întrupării sufletului lui.

Un tătic stresat, prin în gânduri este deconectat de la planul emoțional și închis din punct de vedere energetic, nu poate primi energie și nici nu poate oferi energie pe limbajul copilului. Copiii find Puri ca energie, esență pură, ei absorb energiile pozitive sau negative, dar că energiile negative ale altora sunt expulzate automat din corpul lor perfect. Un tătic deconectat energetic din cauza de stres și griji, este aproape orb sau surd in ceea ce privește conexiunea cu proprii copii. Ceea ce poate transmite este deconectare și poate fi tratat ca un fel de verigă lipsă, poate să fie exclus, separat de mamă și copil.

Limbajul energiei exprimat prin dans întărește câmpul de comunicare dintre mamă și copil.
Conștientizările aduse de mișcare ajung instant la copil (și invers), iar copilul va răspunde fericit și eliberat că în sfârșit se vorbește și pe limba lui, și pe frecventa lui vibrațională.

Pentru părinții care sunt interesati să lucreze dans constient împreună cu copilul/copiii ei, fac înscrieri pentru o grupă de aproximativ 10 participanti.

Vor fi 6 ateliere în total, structurate in funcție de etapele prin care trece o relație:
1. Feedback copil-părinte-copil,
2. Disonanța simțită,
3. Asimilarea emoțională,
4. Puterea Sharingului – Împărtășirea,
5. Cristalizarea – de ce are sens conflictul,
6. Recunoștința – punctul de plecare in orice experiență.

Durata unui atelier este de 1h30min.
Contribuția pentru primul atelier (cel din decembrie) este de 200 lei (mămică și tătic), iar pentru participarea unui singur părinte contribuția este de 150 lei. Pentru copii participarea este gratuită.
Acest atelier din decembrie nu face parte din cele 6 module, ci este de Introducere și are ca scop formarea organica a grupei.

Înscrierile se fac până vineri (9 decembrie) la ora 21.00. Așteptăm înscrierile cu mult entuziasm in suflet pentru ce vom face împreună. Va puteți înscrie prin mail – monica.dansconstient@gmail.com

Monica Vrăbiuță are rolul de facilitator alaturi de Ciprian Păduraru.
Monica este mamă, poet, coregraf de spectacole ritual, facilitator de șezători cu femeile de luna plina și luna noua, dansator de tribal fusion și terapeut maseur. Monica este printre primii oameni care a adus dansul conștient în România.
Pregatirea sa în dans terapie este vizibilă în fiecare moment al vieții ei.
Acum că a intrat în dimensiunea de a fi părinte își aduce toate aceste daruri în slujba copiilor și a părinților lor.

Lui Ciprian ii place danseze, să simtă și să îi “molipsească” și pe alți. In CV-ul lui găsești o bază de vânzător, mai ales în zona publicitară și ii place să “vândă” numai ceea ce el crede că este bun pentru cumpărător. De aproximativ 6 ani a început un drum de autocunoaștere și s-a transformat din vânzător în facilitator. Darul de a vinde a devenit dar de a împărtăși cu cei din jur cunoștințele și energia lui. Acreditat în ART therapy, s-a axat pe zona de music&dance therapy.

Cu multa recunostinta,
Monica,
Ciprian &
Echipa WOMB (Pântec), ALT Therapy

Select Language »