Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Dă-ți voce! cu Elena Sstrings

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • October 22, 2022
  • Saturday, 7:00 PM to 9:30 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Dă-ți voce să cânți! Să îți exprimi emoțiile! Să te prezinți lumii!
Dă-ți voce înseamnă de fapt dă-ți voie, fără să mai aștepți din exterior aprobarea. Îți propun un atelier interactiv de autoîmputernicire în care, prin intermediul explorării vocale, abordăm teme legate de exprimare, leadership, vulnerabilitate, conexiune cu propriul corp și conexiune cu ceilalți.

Hai să punem sub semnul întrebării ceea ce ni s-a spus că avem voie să spunem, să facem, să fim, credințele noastre legate de exprimarea vocală, de muzică, de sunet!
Experiența muzicală nu este obligatorie și totul se desfășoară cu blândețe sub semnul cântatului intuitiv, din inimă, în afara unor reguli muzicale prestabilite sau cunoscute. Ești binevenit/ă așa cum ești!

✏️ÎNSCRIERI: https://docs.google.com/…/1NkNXPFwt1rPLE8sFB6BkjoEWWGU…/

✨CE VOM FACE:
🎶aducerea atenției în corp cu ajutorul vibraților sunetului
🎶improvizație vocală
🎶conectare la emoție și exprimare
🎶călătorie prin credințele limitative legate de voce
🎶cântece de bucurie, cu vocea și cu instrumente muzicale

⏰CÂND: Sâmbătă, 22 octombrie, ora 19:00
📍UNDE: Sambodhi Yoga Studio
💰CONTRIBUȚIA TA: 🏆120 Ron ( Locul se rezervă prin plata anticipată)
🥇100 Ron ( Dacă te înscrii împreună cu o persoană care nu a mai participat la un eveniment Elena Sstrings )
Deadline-ul de efectuare a plății este 20 octombrie, inclusiv.

‼️ Întâlnirea are loc cu un număr minim de 10 participanți, iar rezervarea locului este finalizată în momentul efectuării plății‼️
( Dacă treci printr-o perioadă financiară dificilă, dar îți dorești să participi, scrie-mi și vom găsi o soluție împreună)

✏️ÎNSCRIERI: https://docs.google.com/…/1NkNXPFwt1rPLE8sFB6BkjoEWWGU…/
– Rezervarea locului se face cu plata în avans, nereturnabilă la anularea participarii cu mai puțin de 48h înaintea evenimentului –

Elena Sstrings: Am absolvit Universitatea de Muzică din București, unde am studiat muzica clasică. De aici m-am intors in timp spre muzica Evului Mediu, activând in diverse formații de acest gen (Truverii, Ad Hoc) și spre muzica folclorică națională și internațională. Pe acest drum “înapoi” am ajuns la muzica popoarelor, la muzica ritualică , la cea de vindecare, ceea ce s-a dovedit până la urmă a fi o aventură extraordinară a cunoașterii de sine și a cunoașterii potențialului transformator al sunetului în lume. Toate activitățile pe care le susțin au în centru bucuria de a face muzică, bucurie pe care o împârtășesc cu ceilalți, având certitudinea că exprimarea muzicală este accesibilă tuturor, că a trăi în și prin sunet aduce plus valoare vieții.

Select Language »