Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Curs de auteticitate . Mintea

Sala 2

Sunday, 2:00 PM to 6:00 PM
February 19, 2023

000000

Curs de auteticitate . Mintea

Sala 2

Sunday, 2:00 PM to 6:00 PM
February 19, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Curs de auteticitate . Mintea

Salutare om autentic! Te invit la cursul de autenticitate!

Ce inseamnă să fii autentic?
Să fii autentic înseamnă să ai mintea, sufletul și corpul aliniate. Când îmi propun ceva autentic corpul meu se mișcă ușor în acea direcție, susținut de procesele minții iar sufletul încarcă tot sistemul cu energia de care avem nevoie. Ce știm în suflet mintea înțelege iar corpul acționează. Aceste momente aliniate sunt cele in care suntem in autenticitatea noastră. În cursul de autenticitate vom învăța cum să ne aliniem mintea, sufletul și corpul în 3 workshopuri separate.

În primul workshop vom aborda mintea. Pentru a ne alinia mintea în procesele autenticității vom învăța cum să ne spunem povestea vieții noastre pentru a ne integra trecutul. Noi suntem povestea vieții noastre. Ne este autentică. Tot noi suntem cei care decidem cum ne transformăm în personajul principal în povestea vieții noastre.

Împreună vom explora și valorile personale care ne setează prezentul. Valorile oferă un limbaj pentru suflet. Când începem să ne înțelegem pe noi prin valorile personale putem să navigăm mai ușor prezentul prin relațiile cu oamenii din jur, acțiunile pe care vrem să le luăm și obiceiurile noastre de zi cu zi.
Eu sunt și devin este al treilea exercițiu al workshopului, care ne deschide în fața viitorului. Când suntem în autenticitatea noastră realizăm că suntem într-o continuă schimbare. Prin intenție putem să ne setăm devenirea noastră autentică.

Cost: 150 lei
Locație: Sambodhi Studio
Data și ora: duminică, 12 februarie, ora 14
Vă așteptăm cu 10 minute înainte de începerea evenimentului.
Înscriere prin site.

Denisa- Consilier și terapeut spiritual
Salutare om conștient. Mă bucur să te cunosc. Eu sunt Denisa, coach spiritual și instructor de mindfulness. Cu alte cuvinte, mă prezint ca practicant al autenticității și al bucuriei de viață. Cu toții avem un drum unic, autentic, iar drumul meu personal ma adus aici. Aprofundată în studiul și înțelegerea omului, începând cu anii din facultatea de psihologie, descoperind mai departe drumul spiritual, cunoscând nenumarate practici, am descoperit valoarea autenticității care te va aduce mereu în bucuria de viață.

Autenticitatea este un drum conștient pe care îl facem, descoperind spațiul interior și natura umană. Drumul în sine e o aventură, plină de provocări și momente magice, iar drumul meu personal ma învățat să iau de mână oamenii din jurul meu și să merg împreună cu ei pe drumul lor pentru ai ajuta să se conecteze cu magia vieții. Pe acest drum vom lua împreună cu noi meditația, conexiunea și contemplarea. Pregătește-te, aventura te așteaptă.

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »