Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Cultivarea Energiei Sexuale Feminine

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 1
  • October 2, 2022
  • Sunday, 2:00 PM to 5:00 PM
  • Cost: 150 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

Sexualitatea feminină este cea mai puternică sexualitate a omului. Femeia este mult mai puternică sexual decât bărbatul. O femeie poate face față la câțiva bărbați odată, iar un bărbat abia face față la o femeie. Femeia experimentează mult mai multă plăcere sexuală decât o face bărbatul.

Dintre ambele sexe, sexualitatea feminină este cea care suferă cel mai mult. Acest lucru se datorează faptului că atât femeile cât și bărbații nu alocă destul timp pentru trezirea și cultivarea energiei sexuale feminine. Trăim într-o societate în care sexualitatea, și mai ales sexualitatea feminină, este suprimată şi inhibată. În afară de faptul că nu avem niciun fel de educație sexuală sănătoasă, sunt şi multe persoane în societate care îndeamnă copiii la reprimarea impulsurilor lor sexuale. Din cauza mentalității învechite, multe fete nu se descoperă singure sexual. Ele așteaptă ca partenerii lor să fie aceia ce le vor activa și trezi energia lor sexuală. Multe vor afla că partenerul lor nu le va da prea multă plăcere și în unele cazuri, chiar mai deloc.

Multe femei ajung să treacă prin viață fără să cunoască orgasmul. O femeie ce nu se bucură de sexualitatea ei nu este o femeie fericită.
Acest workshop este dedicat tuturor femeilor ce vor să își îmbunătățească experiența sexuală. Orice femeie poate învăța cum să își trezească adevărata putere sexuală şi să experimenteze orgasme multiple atât singură, cât şi cu partenerul.
Acest workshop prezintă învățături şi practici sexuale străvechi ce au fost dezvoltate şi perfecționate în China şi în India.

Cele ce participă la acest workshop vor învăța:
1. cum să își accepte şi să își iubească organele sexuale.
2. cum să ridice şi să coboare energia sexuală prin corp.
3. cum să devină orgasmice şi multi-orgasmice.
4. cum să își intensifice şi să își prelungească orgasmul.
5. cum să își dezvolte musculatura vaginului pentru a crește sensibilitatea şi mobilitatea lui.
6. cum să își dezvolte mobilitatea bazinului pentru a se bucura de o penetrare cât mai amplă.
7. cum să ofere un preludiu şi un sex oral cât mai plăcut.
8. cum să folosească muzica în actul sexual pentru a oferi o sexualitate muzicală / artistică.
9. cum o dietă sănătoasă îmbunătățește sexualitatea.

Fiecare va învăța practici străvechi de respirație, de meditație şi de mișcare ce au scopul de a crește puterea sexuală a practicantei.
Având aceste cunoştiințe şi practici, orice femeie se poate bucura în totalitate de sexualitatea ei, fără să mai depindă de puterea sexuală a partenerului.
O sexualitate satisfăcătoare aduce multă sănătate, fericire şi inspirație.
Se recomandă purtarea unor haine comode pentru că se va face o practica de Yoga pentru relaxarea coloanei şi o practica de mișcare a bazinului pentru o mobilitate amplă în mișcarea penetrativă.

Prețul este de 150 de lei.

Vă aștept cu drag.
Pentru înscrieri sau mai multe detalii mă puteți contacta pe watts app la 0740572874 sau pe e-mail la alexyogiro@gmail.com

Plata se poate face pe Revolut pe numărul 0740572874 sau se poate face în numerar la locul evenimentului.

Eu sunt Alex şi de 12 ani sunt pasionat de Wellness. Sunt instructor de Hatha Yoga, terapeut fizic, practicant de terapii alternative ca Emotional Freedom Technique cu Matrix Reimprinting (terapie pentru traume emoționale) şi Quantum Healing Hypnosis Technique (hipnoză regresivă QHHT) şi sunt adeptul unei alimentații sănătoase.

Sexualitatea a fost mare problemă pentru mine. Neștiind cum să îmi stăpânesc energia sexuală, am ajuns să dezamăgesc multe fete din punct de vedere sexual. Una din cea mai nefericită situație prin care am trecut, a fost perioada în care eram îndrăgostit şi relația suferea la capitolul sexual. Eventual am ajuns să ne despărțim din această cauză. De atunci am decis că trebuie să fac tot posibilul să învăț cum să îmi stăpânesc energia sexuală şi să pot satisface orice femeie.
Dupa o perioadă îndelungată cu diferite cărți studiate, cu workshopuri şi cursuri, şi multă practică solo am ajuns să fiu foarte încrezător în puterile mele.

Am fost foarte curios să învăț şi despre practica feminină. Este asemănătoare celei masculine dar are şi niște diferențe esențiale. Femeia este cu adevărat o ființă super sexuală. O femeie ce lucrează la dezvoltarea sexualității va putea atinge niște culmi înalte de plăcere la care un bărbat nu poate să ajungă.
Îmi doresc să le ajut pe toate cele ce îşi doresc să crească din punct de vedere sexual.

Select Language »