Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Corpul. Declinat la Feminin I Atelier de dans-terapie în martie

Sala 2

18-03-2023 14:00 to 19-03-2023 22:00
March 18, 2023

000000

Corpul. Declinat la Feminin I Atelier de dans-terapie în martie

Sala 2

18-03-2023 14:00 to 19-03-2023 22:00
March 18, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Corpul. Declinat la Feminin I Atelier de dans-terapie în martie

🌱Luna martie aduce diferite ocazii de sărbătorire a Femeii. Te invit să îți oferi un timp de descoperire a ce înseamnă pentru tine să fii femeie sau feminină. Vom călători împreună, prin dans, muzică și povești, prin ipostazele Femeii – copilă, zeiță, mamă, creatoare, sălbatică. 𝘾𝙤𝙧𝙥𝙪𝙡. 𝘿𝙚𝙘𝙡𝙞𝙣𝙖𝙩 𝙡𝙖 𝙁𝙚𝙢𝙞𝙣𝙞𝙣 nu folosește dansul ca un instrument de performanță sau de demonstrare a capacităților corpului, ci ca un mod de a ne conecta la ceea ce simțim, de întrupa emoțiile, și de a ne rescrie povestea personală.

𝐂â𝐧𝐝? Sâmbătă, 18 martie, de la 14.00-18.00 & 19 martie, de la 18.00-22.00
𝐔𝐧𝐝𝐞? Sambodhi Studio, Str. Popa Rusu, 16A, București
𝐂𝐮𝐦? Înscrierea se face prin trimiterea unui email la adresa unshamedance@gmail.com până la data de 14 martie.

🟢Pentru o zi de atelier, cu durata a patru ore, costul este de 280 de lei.
🟢Pentru ambele zile de atelier, 8 ore, costul este de 480 de lei

Participarea la 𝘾𝙤𝙧𝙥𝙪𝙡. 𝘿𝙚𝙘𝙡𝙞𝙣𝙖𝙩 𝙡𝙖 𝙁𝙚𝙢𝙞𝙣𝙞𝙣 se consideră confirmată după achitarea taxei de 280 sau 480 de lei, prin transfer bancar, până la data de 16 martie.

………………………………………………………………

🌺𝗗𝗶𝗻𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗳𝗲𝘁𝗶ță 𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗳𝗲𝗺𝗲𝗶𝗲 / 𝟭𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 /𝟭𝟰.𝟬𝟬-𝟭𝟴.𝟬𝟬
Ce înseamnă transformarea ta în femeie, care sunt presiunile și bucuriile de a fi femeie? Cu cât din rolul tău te identifici și care este mitul tău personal?

🌺𝗗𝗼𝗿𝗶𝗻𝘁𝗮, 𝗽𝘂𝘁𝗲𝗿𝗲𝗮 ș𝗶 𝘀𝗲𝗱𝘂𝗰ț𝗶𝗮 / 𝟭𝟵 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 /𝟭𝟴.𝟬𝟬-𝟮𝟮.𝟬𝟬
Manifestarea dorinței, echilibrul dintre vulnerabilitate și putere sunt dinamici inerente condiției umane. Ce înseamnă pentru tine aceste dinamici, cum le simți, cum le exprimi și cum ai vrea să le exprimi diferit?

🌺Efectele terapeutice ale dansului sunt dovedite prin multiple studii. Folosind experiența de mișcare și dans, alături de studii centrate pe moduri terapeutice de a folosi instrumente artistice, facilitez acest atelier cu dorința de a oferi femeilor un context de regăsire și de revendicare a feminității.

🌺Ce vom face pe parcursul acestor 8 ore:
– Ne vom conecta la propriul corp, senzațiile și emoțiile sale, într-un cadru relaxant și sigur
– Vom discuta despre experiențele personale și le vom găsi o formă de exprimare prin mișcare
– Vom folosi dansul și mișcarea pentru a conștientiza, prin corp, temele dedicate ale acestui atelier – ce înseamnă pentru fiecare dintre noi a fi femeie, prin ce transformări am trecut și trecem, ce înseamnă rolul și identitatea de femeie și cum le revendicăm pentru noi însene, în contextele din care facem parte.
– Ce înseamnă exprimarea dorinței pentru noi, ce înseamnă puterea, senzualitatea și care sunt modurile prin care seducem, unde dorința și seducția sunt înțelese nu doar în relație cu sexualitatea, dar cu modurile în care ne construim relațiile și ne exprimăm.

🟢Întrebările și propunerile de mișcare din cadrul acestui atelier au fost supuse consultanței unei psihoterapeute cu formare în psihotarapie psihanalitică.
🟢Acest atelier nu este un atelier de psihoterapie prin dans și mișcare și nu înlocuiește procesul dedicat de psihoterapie.
🟢Atelierul este deschis tuturor adulților, indiferent de vârstă și experiență de mișcare, în limita a 6 participante

………………………………………………………………….

🌺Despre facilitatoare, Irina Marinescu:
Acum 14 ani m-am îndrăgostit de dansul contemporan și performance și de atunci am studiat cu profesioniști români și străini diferite limbaje de dans și forme ale artelor spectacolului- Feldenkrais, Viewpoints, Axis Syllabus, Das Theater Feedback Method, Contact improvisation, Gaga.
Doresc să ofer perspective noi asupra lumii prin diferite medii și limbaje – dans, new media, stand up comedy. Mă interesează să creez contexte creative și de dezvoltare în care ingredientele principale sunt conexiunile autentice, experimentul și emoțiile.
Am lucrat cu Centrul Național al Dansului București,sunt co-fondatoare a Asociației Developing Art, iar din 2022 am început o specializare pe termen lung pe dans-terapie.

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »