Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Conectarea cu copilul interior

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 1
  • July 30, 2022
  • Saturday, 11:00 AM to 3:00 PM
  • Cost: 333 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

În fiecare dintre noi există un copil interior.
➡️ Copilul interior reprezintă parți ale inconștientului nostru, care cuprind toate experiențele, emoțiile, senzațiile pe care le-am trăit în primii ani din viață, determinând modul în care trăim, ne comportăm și acționăm în momentul prezent.
➡️ Uneori, conectarea cu acesta poate fi dificilă, deoarece presupune accesarea unor amintiri și experiențe dureroase, așa că am conceput o serie de workshop-uri experențiale, alături de @anamariaaad , în cadrul cărora să facilităm conectarea cu copilul tău interior, prin Muzica, meditații ghidate și exerciții practice.

👉 Simți că acest workshop este pentru tine?
Dacă da, te așteptăm pe 30 iulie, de la ora 11:00, la “CONECTAREA CU COPILUL INTERIOR”.
➡️ Investiția ta pentru acest workshop:
🌟 333 lei
🌟 500 lei – dacă vii însoțit
➡️ Până pe 25.07, investiția ta va fi:
🌟 250 lei/persoană
🌟 450 lei/2 persoane

Workshop-ul cuprinde:
🌞 Informații
🌞 Exerciții practice
🌞 Meditatii ghidate
🌞 Sound Healing
🌞 Susținerea noastră pe tot parcursul workshop-ului

Despre organizatori:

1. Gratiela Marineață
Eu sunt Grațiela Marineață și sunt Violonistă, Life Coach, Facilitator Eliberări Emoționale, Terapeut ThetaHealing, Terapeut Reiki, Instructor în Dansul Energetic.
🌟 Dintotdeauna am fost deschisă către evoluție, iar la vârsta de 19 ani am început transformarea și călătoria spre Esența mea Divină, către ceea ce EU SUNT cu adevărat.
🌟 Am investit enorm în mine, am lucrat și lucrez zi de zi asupra Sufletului meu, pentru că este un proces continuu.
💖 Una dintre misiunile mele este aceea de a ghida oamenii în procesul lor de transformare, prin a-i ajuta să-și (re)descopere Puterea și Potențialul Divin din interiorul lor.
🙏Cred cu adevărat că fiecare se află aici și acum, tocmai pentru a se transforma și pentru a experimenta cea mai bună versiune a existenței sale, trăind o viață fericită și împlinitoare! ❤
Muzica ne vindecă și ne înalță Sufletele.
Prin sunetele viorii și meditație, vei putea intra într-o stare profundă de relaxare și de vindecare (starea Theta), și te voi ghida către acel spațiu al inimii tale, care te va pune în contact cu copilul tău interior.

2. Ana Maria Drăgan
🕊 Terapeut Theata Healing & Facilitator Eliberări Emoționale 🕊

🌞 De când eram mică eram pasionata de tot ce tine de oameni, de poveștile lor, de cum percep ei anumite situații, de ce simt si de ce simt anumite lucruri.
🌞 Crescând am auzit in stânga și in dreapta mereu eticheta “ești prea sensibilă” , “nimeni nu te înțelege ce vorbești tu acolo”.. Însă abia mai târziu am înțeles cât de frumoși sunt oamenii sensibili și vulnerabili. Am înțeles ca sensibilitatea este un dar și ca vulnerabilitatea este o foarte mare virtute.
🌞 Ajungând la facultate, deși îmi doream sa aplic pentru Facultatea de Psihologie, Universul a avut un alt plan pentru mine.
🌞 2-3 ani mai târziu am hotărât ca e momentul sa-mi încep călătoria spirituală și am plecat sa ma descopar in Thailanda.
La mine călătoria spirituală a plecat de la întrebarea “Cine sunt eu?” si da, eram convinsă ca sunt mai mult decât un corp care trăiește 70-80- 90 ani și moare.
🌞 Au urmat multe călătorii la mii de kilometri de țara care au avut ca scop “Redescoperirea mea”.
🌞 Ca sa vezi și sa nu crezi, acum când mi-am integrat toate părțile și mi-am accesat menirea, după multe formari in terapii holistice stiu ca sunt bine oriunde as fi pentru ca am alături cele mai importante persoane, pe mine și pe DUMNEZEU.

Select Language »