Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

CHANTING CIRCLE OF MANTRAS & HEARTSONGS

Evenimente Trecute

Event details

  • FS STUDIO
  • August 20, 2022
  • Saturday, 8:00 PM to 11:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

OF MANTRAS &

HEARTSONGS

Kevin James vine in concert pentru prima oara in Bucuresti pe 20 august ora 20:00, la FS Studio ❤️
Va fi un concert restrans si absolut minunat ca vibe asa ca nu pierde ocazia de a-ti asigura biletul chiar acum pe https://airyoga.ro/kevinjames

Oferta speciala pana pe 1 august:
👌Orice bilet achizitionat vine la pachet cu o sedinta cadou de Ashtanga yoga la studioul nostru valabila pana la finalul anului.

DESPRE KEVIN JAMES
Născut în Australia, Kevin James este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți și compozitori de muzică devoțională din lume. Alături de Susana, soția lui, Kevin colindă din 2010 întrega lume, oferind publicului său ceea ce el numește “Chanting Circles”, o puternică experiență de reconectare la Sine. Un format de concert restrâns și intim, în care publicul și solistul, așezati într-o formă circulară direct pe sol, devin de-a lungul cântecelor o singură voce, un tot unitar.

Liber de orice dogme religioase, stilul său muzical este caracterizat prin îmbinarea versurilor în limba engleză cu Mantre preluate din întreaga lume. Kevin a creat ceea ce el numește ¨Heartsongs¨: cântece de bucurie în limba engleză care transmit în același timp, într-un mod accesibil tuturor, profunzimile spirituale ale filozofiei orientale.

LOCAȚIE ȘI DETALII LOGISTICE
Concertul KEVIN JAMES va avea loc pe data de 20 august 2022, ora 20:00, la FS STUDIO.

​Accesul în spațiu se va face începând cu ora 19:15.
****Recomandăm să ai cu tine o pernă și îmbrăcăminte confortabilă***
Formatul “CHANTING CIRCLE” al concertului presupune așezarea pe sol a participanților.

Dacă nu ești obișnuit/ă să rămâi perioade mai îndelungate așezat/ă pe sol, îți recomandăm să ai cu tine o pernă de meditație sau orice pernă mai rigidă care îți permite să ai confort. Din aceleași considerente, o îmbrăcăminte lejeră este la fel de importantă.

BILETE
Accesul la eveniment se face pe baza numelui și a prenumelui persoanei participante. Nu este nevoie să fie prezentat niciun alt bilet sau cod QR la intrare. Odată achiziționat biletul online, numele persoanei va apărea pe lista oficiala de participanți. Biletele nu au locuri. Biletele nu mai pot fi returnate, odată achiziționate.

​Pentru orice modificări de nume sau întrebări legate de eveniment, ne puteți contacta la adresa contact@officeyoga.ro sau telefon 0757.096.474.

Ne vedem acolo!

Select Language »