Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Change My Mind – Constelatii Familiale cu Raluca Marinescu

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 1
  • September 18, 2022
  • Sunday, 10:00 AM to 2:00 PM
  • Cost: 150 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

MINTEA este plina de roluri, scenarii și povești ce nu ne mai sunt de folos. Ne îngreunează. Ne țin în captivitate, ne agresează, ne păcălesc, ne obosesc. Ajungem să nu mai avem energie pentru Viața Noastră.

În spatele minții se găsește adevaratul sine, starea de observator. Din aceasta stare de Ființare, viata are alta textura și mintea se dizolvă, o folosim doar în beneficiul nostru, fară ca ea să ne controleze.

Pentru o calatorie mai lină spre această stare, pentru un simțământ mai profund și o înțelegere mai frumoasă a vieții e nevoie de ordine în rolurile din mintea noastră.

Mama, Tata, Bunicul, Bunica, Străbunii, Partenerii de viață. copiii noștrii, atunci când sunt toți la locul lor ne rămâne doar să pășim cu smerenie și iubire pe calea noastră, în Viață.

Un workshop revelator, intuitiv, plin de magie și textură.

Mă numesc Raluca Marinescu, am experientă de terapeut de peste 10 ani. Am lucrat cu tot felul de metode și am ajuns la Constelații Familiale cu mare credință și smerenie față de marele Câmp al Vieții. Consider că această formă de întâlnire cu sinele va ajusta fața lumii noastre.

Pășesc pe acestă cale alaturi de minuntata Elena Barbu ca mentor în plan fizic și alaturi de Bert Hellinger din plan spiritual. Doi maestri de preț ce mi-au deschis ochii către Iubirea ce Înaltă Cealaltă Iubire.

Vă aștept cu mare drag!

18 septembrie 2022 ora 10 – 14
@Shambodhi Yoga Studio Bucuresti, strada Popa Rusu nr. 16 A
Contribuție: 150 lei
Înscrieri: 0723658762

Select Language »