Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Cercul LUNAr de femei cu Diana Stanciu

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 2
  • November 26, 2022
  • Saturday, 2:30 PM to 5:30 PM

Contact event manager

1 2 3 4

𝐅𝐞𝐦𝐞𝐢𝐞 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐚, 𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭 𝐢𝐧𝐭𝐫-𝐮𝐧 𝐜𝐞𝐫𝐜 𝐝𝐞 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭𝐚, 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐧𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐮 𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢𝐚 𝐚𝐮𝐭𝐞𝐧𝐭𝐢𝐜𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐢𝐧𝐞.
Atunci când femeile se adună în intenția unui cerc sacru, se creează un spațiu magic, ne odihnim, încetinim ritmul, ne așezăm, ne ascultăm, ne vedem, ne simțim cu adevărat unele pe altele.
Împreună aparținem, construim putere și inspirație.
Cercul lunii noiembrie își propune să aducă multe femei la un loc, timp de 3 ore, pentru a culege roadele interioare, cele ale pântecului, unde se naște o noua individualitate.
E timpul ca părți din lumea noastră materială, spirituală sau subconștientă să fie “culese”, căci au cunoscut “coacerea”, completitudinea, maturitatea.

Mergem înainte, ne continuăm drumul vieții, necunoscut, din credință.
O nouă femeie, cea care unește masculinul și femininul interior, după ce a lucrat stăruitor asupra anumitor aspecte psihice.
Uneori e nevoie să ne oprim, să încetinim, să vedem roadele unei vieți noi, să ne onorăm, să ne iubim, să ne aducem înapoi în puterea noastră.
Știu că-ți vorbesc metaforic, dar tot astfel putem procesa mai ușor, mai feminin, mai profund aspecte umane care ne conduc la o nouă “înțelegere, cunoaștere și energie sufletească.”
”Femeile vor triumfa. Vor picta cerul albastru pe zidurile închisorilor. Dacă firele au ars, vor toarce altele. Femeile vor desena uși acolo unde nu este niciuna.”

De te cheamă inima, vino!

✨️𝐂𝐚𝐧𝐝?
𝑺𝒂𝒎𝒃𝒂𝒕𝒂, 26 𝑵𝒐𝒊𝒆𝒎𝒃𝒓𝒊𝒆, 14:30-17:30.
✨️𝐔𝐧𝐝𝐞?
𝑺𝒂𝒎𝒃𝒐𝒅𝒉𝒊 𝑺𝒕𝒖𝒅𝒊𝒐, 𝑺𝒕𝒓𝒂𝒅𝒂 𝑷𝒐𝒑𝒂 𝑹𝒖𝒔𝒖 16𝑨, 𝑩𝒖𝒄𝒖𝒓𝒆𝒔𝒕𝒊.
✨️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐭𝐢𝐞?
150 lei
✨️𝐌𝐚𝐭𝐜𝐚 𝐜𝐞𝐫𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢?
Fiecare cerc este unic.
Găzduiesc, ghidez și susțin călătoria femeilor prin instrumente terapeutice: meditație ghidată, jurnalizare meditativă, împărtășire autentică, ascultare profundă, setare de intenții.
✨️𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐞 𝒏𝒆 𝒄𝒐𝒏𝒆𝒄𝒕𝒂𝒎 𝒑𝒓𝒊𝒏𝒕𝒓-𝒖𝒏 𝒎𝒆𝒔𝒂𝒋 la 0766 365 637. 𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐬𝐞 𝐫𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐚 𝐝𝐮𝐩𝐚 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞.

🌹𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐢𝐧 𝐫𝐨𝐥 𝐝𝐞 𝐠𝐚𝐳𝐝𝐚, 𝐟𝐚𝐜𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫?
Sunt o femeie ce susține alte femei în conectarea profundă cu sinele lor autentic, împletind psihologia cu spiritualitatea.
Am studiat la Facultatea de Psihologie, Secția Psihologie, programul de Master “Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și a familiei” și programul de formare ca practicant Theta Healing (Theta Healing de Bază, Theta Healing Avansat, Dig deeper, Manifestare și Abundență).
Am lucrat ca psiholog clinician și educator, iar în prezent ghidez femeile să se redescopere, să se pună pe primul loc, să se conecteze cu feminitatea autentică și să capete mai multă încredere în viață, în sine, în inima lor, cu blândețe, în ritm propriu.
Intenția mea este ca fiecare femeie să înflorească precum floarea de lotus, din propriul mâl, iar de aici să creeze armonia în toate relațiile sale.
În acest sens am creat două programe de călătorie interioară prin care am ghidat femeile să se conecteze cu sine, cu alte femei, în cercuri sacre și prin sesiuni individuale:
“Puterea noastra feminina” (editia I)
“She Blooms” (editia II)
Momentan fac posibilă ediția III a programului online de împuternicire pentru femei:
“Puterea Femeii: Reconectează-te cu femeia autentică din tine.”
(7 noiembrie -12 decembrie 2022)
Îmi place să împletesc psihologia cu spiritualitatea, rolurile mele de om, femeie, psiholog, consilier și terapeut Theta Healing.
Orice alegi, fă să fie alegerea ta, din adevăr trăit și grăit!
Te aștept cu iubire în cercul blând.

Select Language »