Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Cerc Tantric de Conectare

Sala 3

Sunday, 6:18 PM to 9:18 PM
March 12, 2023

000000

Cerc Tantric de Conectare

Sala 3

Sunday, 6:18 PM to 9:18 PM
March 12, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Cerc Tantric de Conectare

Intenția mea pentru acest cerc tantric de conectare pentru femei este să ne accesăm puterea divină pe care o avem în noi și energia feminină!

Cum facem asta?
Prin conectare la noi cu ajutorul unor elemente din tantra!
Acest cerc pentru femei este un spațiu sigur unde putem SĂ FIM!

Cum arată evenimentul?
-ne setăm intenția într-un cerc feminin.
-exercițiu tantric de manifestare.
-meditație tantrica de conectare la noi și energia noastră feminină.
-dansăm cu intențiile noastre.
-împărtășim experiența!

Ce înseamnă Tantra?
Tantra înseamnă să mergi dincolo de limitările corpului și a minții, de natura compulsiva a corpului care ne ține captivi. Este vorba despre a învăța să utilizăm corpul, nu ca un sine individual, ci ca o treaptă pentru a duce ființa în cea mai înaltă dimensiune posibilă, la iubire.

Cine sunt eu?
Anina, matematician la bază, dar cea mai curioasă persoană pe care o cunosc! Ador să îmi iau informații despre orice domeniu îmi atrage interesul și să le filtrez prin sufletul meu. Așa și cu tantra, prima meditație ghidată a venit natural și m-am simțit extraordinar! Când lucrurile vin natural, intenția mea este să dau mai departe (profesorul din mine spune asta)! Abia aștept să ne conectăm!

Durata 3h
Schimb de energie: 88 RON

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »