Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Cerc de feminitate si Vision Board

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 2
  • January 7, 2023
  • Saturday, 3:00 PM to 6:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

🔥Femei dragi, ne bucuram sa va invitam la o seara de fete, o seara in care sa sporim energia feminina lucrand cu mainile la Vision Boardul nostru, vehicul spre manisfestare in 2023.
🔥Vom seta la inceput de an, intentiile pentru noul an, intelegand parcursul si energia manifestarii, din spatiul energiei feminine.

Tot ce lucram cu mainile, sporeste energia feminina si diminueaza stresul, acesta fiind si motivul pentru care intentiile setate din acest spatiu creativ au toate sansele sa se manifeste.
🔥 Va fi o zi/seara de fete in care vom medita in semn de recunostinta pentru anul ce trece si cel ce vine, vom vorbi despre ciclicitatea noastra si echilibrarea energiei masculin & feminin.
Ce este un vision board?

🔥Vision board, dream board, este harta desenata a intentiilor pe care le vei manifesta in anul 2023.
Este dovedit ca peste 70% din informatiile pe care le retinem, provin din visual. De aceea vom desena aceasta harta pe care o vei lua cu tine acasa, o vei pune la loc de cinste ca un magnet pentru 2023.
🔥Vei primi kitul cu tot ce ai nevoie pentru a-ti face propriul vision board pe care il vei lua cu tine acasa, incat sa-l vezi tot anul ce vine.

🔥Beneficii Vision Board:
Plecand de la citatul lui Aristotel ,,cine se pregateste este deja,, acest instrument de dezvoltare persoanala, este magnetul tau catre manifestare
-Iti antreneaza latura creativa
-iti dezvolta emisfera cerebrala draepta(responsabila cu energia feminina)
-te ajuta sa iti clarifici intentiile

🔥Program:
Welcome tea
Meditatie centrare si recunsotinta 2022
Explicatii creare vision board
Yin&yang in intentii si manifestare
Creare vision board
Meditatie welcome 2023
🔥Durata 3 h
🔥Unde? SambodhiStudio/ str. Popa Rusu 16 A, Universitate.
🔥Investitia ta?
250 lei

Pune intentia ta atunci cand faci plata, ca aceasta suma sa de intoarca si inmulteasca insutit la tine si la noi!

Despre noi:
🔥Ramona Palcus-transformational coach
,,Misiunea mea este de a crea un spațiu sigur și de a însoți oamenii în călătoriile
lor personale către conștientizare de sine, acceptare, învățare, reconectare cu
sinele lor și principiile lor de bază. Sunt bucuroasa să acționez ca un facilitator
pentru ei, ajutându-i să echilibreze diverse aspecte ale vieții lor și să atingă
niveluri mai înalte de bunăstare și sănătate fizică și mentală. Bunătatea, empatia și compasiunea sunt printre valorile mele de bază și sunt fericita să-mi trăiesc misiunea de a mă conecta cu oamenii. Cred în valori puternice, autenticitate, găsirea sensului și scopului, alinierea între cine suntem și ceea ce facem.
Educația și dezvoltarea continuă sunt o prioritate pentru mine, așa că în cadrul acestui eveniment, vă voi ajuta să înțelegeți ce resurse aveți deja și ce alte resurse
aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele.

🔥Diana Torje-health coach
,,IN primul rand sunt mandra sa ma definesc ca femeie, apoi autorul vietii mele.
Lucrez ca instructor echilibru hormonal pe cale naturala, pentru femei.
De profesie sunt jurist, am colaborat cu instantele de judecata si lumea dreptului peste 15 ani, meserie care mi-a placut mult dar m-a si indeparatat de feminitatea mea, pana cand au inceput provocarile la nivel de corp.
Am facut pasi in acest sens spre wellbeing, spre feminitate, deoarece am inteles ca am nevoie sa ies din cap pentru a ajunge la echilibru.
Am inceput masajul, apoi scoala de nutritie, coaching si multe formari pentru lucrul cu emotiile printre care theta heling. In prezent sunt in formare ca instructor yoga.
Ofertele sunt pline de abordari teoretice pentru invatarea mintii, astfel corpul ramane pe din afara, de aceea cred si recomand terapiile de corp.
Consider ca cel mai eficient instrument de vindecare dar si de dezvoltare persoanala, aflat la indemana oricui, este practica persoanala. In acest sens am inglobat in protocoalele de echilibrare hormonala, stilul de viata wellbeing, care cuprinde nutritia, masajul si theta healing.
Cauza dezechilibrelor hormonale sunt, alimentatia, stresul,stilul de viata, stima de sine scazuta sau sarcina. Toate acestea pot fi combatute printr-o practica persoanala zilnica.

Select Language »