Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Cerc de femei – Vorbind despre Iubire

Sala 3

Saturday, 8:00 PM to 10:00 PM
February 25, 2023

000000

Cerc de femei – Vorbind despre Iubire

Sala 3

Saturday, 8:00 PM to 10:00 PM
February 25, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Cerc de femei – Vorbind despre Iubire

Sa fim împreuna e bine și cald. Sa ne simtim sufletele e frumos și drag.
Cercul de femei e un spațiu plin de înțelegere, acceptare, autenticitate, un spațiu in care poți sa te aduci așa cum ești.

Poți veni cu hainele inhibițiilor, furiilor, tristeților ori frustrărilor tale alături de cele ale voioșie, curiozității, jucauseniei ori creativității. Pentru ca nu sunt judecate niciuna din părțile noastre. Sunt primite. Ești primită!

Poți sa te faci auzita, văzută, simțită intocmai așa cum ești. Poți sa râzi sau sa plângi fără teama.
E un spațiu in care iluziile noastre și despre noi, cad, se topesc in lumina lunii și a autenticității sinelui nostru nud și liber.

E un spațiu din care putem pleca in tolba, cu răspunsuri sau/si cu noi intrebari, cu mai putine haine gri și triste, eliberate de poveri emoționale și bagaje sociale apăsătoare.
In conectare se crează un teritoriu sigur , se împreuneaza inimi in suroritate de femei blânde, frumoase, regăsite cu sinele și bucuria de a fi !
Putem fi astfel măiastre, libere, suverane și împuternicite, trăitoare in armonie și iubire!

Aflam despre iubire! Împărtășim iubire!
Simtim iubire! Suntem Iubire!

SAMBATA, 25 FEBRUARY 2023 de la 20:00-22:00 @ Sambodhi Studio
Schimb de Energie: 90 Lei

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »