Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Cerc de femei – Tu cum te susții să crești?

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • December 10, 2022
  • Saturday, 6:30 PM to 9:00 PM
  • Cost: 108 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

Ne apropiem cu pași rapizi de finalul anului și începutul anotimpului când natura își încetinește ritmul, iar o parte intră în hibernare. ❄️☃️
Vă invit să ne (re)conectăm la ciclul natural al vieții și să onorăm împreună încetinirea ritmului ✨. Pentru unele dintre noi doar simplul fapt că ne conștientizăm ritmul în care suntem zilnic, că el nu se schimba de la o perioadă la alta și că suntem foarte des în viteza a cincea, este un mare pas înainte spre a ajunge la momentul potrivit să spunem STOP. Să pot accepta că este în regulă să încetinesc și să stau cu ce apare în interiorul meu alegând să mă opresc sau doar să încetinesc.

DA, este ok sa mă opresc 🎊…și să observ ce mă hrănește cu adevărat. Ce mă încarcă, ce imi aduce bucurie? Ce anume mă ajută si mă susține în a mă (re)echilibra atunci când simt că mă scufund sau că mă pierd. 💖
Care sunt resursele mele care îmi hrănesc sufletul? 🌱Care sunt resursele la care mă reconectez când simt că devine copleșitor, greu, amețitor? Câte dintre aceste resurse sunt în exteriorul meu și câte în interiorul meu?

Una din frumusețile spațiului creat într-un CERC este că nu există răspuns corect sau greșit…Ne dăm voie să explorăm, să onorăm, să permitem fiecarei emoții și trăiri să curgă libere în cerc exact așa cum sunt, fără încercarea de a ne mai ascunde sub măști, ziduri si protecții…fiecare în ritmul ei, bineînțeles, atunci când este pregătită.

Vă aștept cu drag să călătorim împreuna prin iarna interioară descoperind (re)sursele care ne hrănesc și ne susțin. Îmi place tare mult cuvântul acesta “susțin” pe care îl reinterpretez ca: ne ține SUS (SUS-țin).

📌Adresa: Sambodhi Studio, Strada Popa Rusu 16A
🕰️Ora: 18:30
🧣Imbrăcăminte: orice care pentru voi înseamnă confort și stare de bine. Iar asta poate reprezenta colanți de sport sau o rochie lejera.

🎁Schimbul energetic reprezinta 108 ron.
🖌️Pentru a participa te rog mult să completezi formularul de mai jos
https://forms.gle/CYjhgDMFvAmCdcNL7

Select Language »