Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Catch my Dream Prayer – Dream Catchers cu intenție – Atelier creativ

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • September 25, 2022
  • Sunday, 4:00 PM to 8:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Bun găsit, dragi creatori!

Vă invit cu drag la un atelier creativ, cu o intenție de suflet: să creăm un medalion dream-catcher care să ne conecteze la o rugăciune.

𝐃𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐃𝐫𝐞𝐚𝐦-𝐂𝐚𝐭𝐜𝐡𝐞𝐫𝐬:
Sunt obiecte simbolice cu multiple semnificații, care în esență ne trimit către Visul central al Mamei Pământ, acela că toate ființele sunt de fapt o pânză interconectată. Blânda Țesătoare este un arhetip minunat al Mamei atotcuprinzătoare, răbdătoare și susținătoare a tuturor copiilor ei, iar noi împreună la ateliere lăsăm această energie să ne infuzeze pentru a crea un obiect care să ne rămână ancoră pentru conexiunea dintre toate ființele.
Originare din America de Nord, de la triburile de nativ americani pe care îmi place să îi numesc “Păstrători ai pământului”, prinzătoarele de vise sunt create cu elemente din natură, pentru a ajuta filtrarea viselor rele de cele bune, pentru a ne aminti de conexiunea nevăzută cu spiritul și a ne ajuta să navigăm prin subconștient.

𝐃𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐚 𝐜𝐫𝐞𝐚 𝐮𝐧 𝐨𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭 𝐜𝐮 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐫𝐮𝐠𝐚̆𝐜𝐢𝐮𝐧𝐞:
Unul dintre mesajele comune care vin în această perioadă de tranziție de la înțelepții din diferite culturi ale lumii este că rugăciunea are o putere imensă de creație. Cu cât emitem mai des o rugăciune cu o frecvență superioară, cu atât ne putem păstra mai aproape de o stare de echilibru, de acceptare, de iubire.
Dream catcherul este pentru mine un vis, o rugăciune care ne amintește că suntem de fapt un organism unitar, o conștiință unitară, iar modul unic în care le putem crea ne onorează unicitatea fiecăruia în interiorul acestei conexiuni.

„𝑊ℎ𝑒𝑛 𝑡𝑟𝑢𝑒 𝑠𝑖𝑚𝑝𝑙𝑖𝑐𝑖𝑡𝑦 𝑖𝑠 𝑔𝑎𝑖𝑛𝑒𝑑,
𝑇𝑜 𝑏𝑜𝑤 𝑎𝑛𝑑 𝑡𝑜 𝑏𝑒𝑛𝑑
𝑊𝑒 𝑤𝑖𝑙𝑙 𝑛𝑜𝑡 𝑏𝑒 𝑎𝑠ℎ𝑎𝑚𝑒𝑑.
𝑇𝑜 𝑡𝑢𝑟𝑛, 𝑡𝑢𝑟𝑛
𝑤𝑖𝑙𝑙 𝑏𝑒 𝑜𝑢𝑟 𝑑𝑒𝑙𝑖𝑔ℎ𝑡,
‘𝑇𝑖𝑙 𝑏𝑦 𝑡𝑢𝑟𝑛𝑖𝑛𝑔, 𝑡𝑢𝑟𝑛𝑖𝑛𝑔
𝑤𝑒 𝑐𝑜𝑚𝑒 𝑟𝑜𝑢𝑛𝑑 𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡.”
— 𝑆𝑖𝑚𝑝𝑙𝑒 𝐺𝑖𝑓𝑡𝑠, 𝑎 𝑆ℎ𝑎𝑘𝑒𝑟 𝑠𝑜𝑛𝑔, 𝑁𝑜𝑟𝑡ℎ 𝐴𝑚𝑒𝑟𝑖𝑐𝑎

𝐂𝐞 𝐯𝐨𝐦 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐥𝐚 𝐚𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫?
Vom crea un dream-catcher sub formă de medalion, care va rămâne cu noi și îl putem purta oricând avem nevoie;
Vom crea o rugăciune împreună, ajutați de un spațiu de sunet ghidat de toba șamanică și lira, pe care o vom atașa dream-catcherului.
Vom asculta mesajul despre tranziție al unei înțelepte nativ-americane, Grandmother Sasa – Swan of the North
Toate materialele vor fi puse la dispoziție în cadrul atelierului. Puteți atașa și ceva personal în dream-catcher, o mică piatră, cristal, biluțe sau pene care au o semnificație pentru voi. Dacă aveți sau vă iese în cale vreun astfel de obiect simbol, aduceți-l cu voi la atelier.

Dacă sufletul îți tresare la această chemare, te aștept alături de mine duminică, 25 septembrie, la Sambodhi Studio, pe strada Popa Rusu 16A, la etajul 2.
Rezervă-ți 4 ore, între 16:00 și 20:00 și adu cu tine ceva ușor de mâncare pe care să îl pui în cerc, vom avea o pauză de gustare comună.
Poți veni singur, însoțit sau cu copiii, dacă au peste 6 ani. Dă vestea mai departe oricui crezi că i-ar plăcea să se alăture.

Costurile de participare sunt de 120 de lei de persoană. Dacă mai aduci pe cineva cu tine, aveți o reducere, 200 de lei pentru amândoi. Dacă ești părinte și vrei să vii cu copilul, participarea va fi de 40 de lei per copil.
Odată ce te-ai hotărât, te rog să îmi trimiți un mesaj de confirmare a înscrierii pe numărul 0724356046. Locurile la atelier sunt limitate la 12.

Îți mulțumesc și de abia aștept să creăm magie împreună!
Flavia-Isabela See less

Select Language »