Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Calatoria interioara din minte in suflet

Sala 2

Saturday, 2:00 PM to 6:00 PM
March 11, 2023

000000

Calatoria interioara din minte in suflet

Sala 2

Saturday, 2:00 PM to 6:00 PM
March 11, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Calatoria interioara din minte in suflet

Ruxandra
Esti interesat sa creezi o conexiune profunda cu Rapeh? Vrei sa adaugi mai multa profunzime spatiului tau sacru interior? Invatam importanta gratitudinii si conexiunea sacra cerand permisiunea de la spiritul plantelor. Cand mintea tace vocea ego-lui este eliminata , in felul acesta se creeaza un spatiu liber pentru a putea zbura sa ne intalnim cu frumusetea si esenta pura!

Unele din miraculoasele beneficii ale medicinei Rapeh:
-o cale magica de impamantare
-conexiunea cu sinele nostru si spiritul plantelor
-ofera intelepciune de mare importanta
-deschide al treilea ochi
-curata si echilibreaza Chakrele pentru a curge energia libera si in flow.
-creste intuitia si identificarea sinelui
-detoxifianta, antiinflamator, antialergenic
-elimina bacterii virusi si energiile negative din corpurile noastre
Viata E o ceremonie!
Hai sa o traim in armonie si unitate!

Daniela
Yoga find o artã cu o intreagã filosofie, eu am decis sa împartasesc cu voi experienta mea in arta Yoga.
Yoga pentru mine este canalul prin care corpul se Ali iasa ,mintea se linisteste si spiritul se trezeste. In întelepciunea practicii ajungi sã gâsesti profunzimea corpului ‚a sentimentului de corp ,incepi sà te simti. Iti simti organe, energia in fiecare deget,centimentru de corp,iti simti inima, simti cum iti curge sângele in vene la propriu . Simti, mai mult decat corp fizic .Observi mintea in timpul practicii cum amuteste si da voie tatalui ceresc sã iti presare liniste si claritate in a ta minte. Asta îti da voie sã întelegi spiritul si trezirea lui.

Trezirea lui o simti ,vine cu bucurie si entuziasm, cu eliberare de tot si toate . Iti simti propria acceptare, empatie din inima. Yoga îti oferã spatiu , salteluta este spatiul tãu sigur , care îti permite sã fii exact asa cum esti , fãrã judecatã sau asteptãri . Te misti în ritmul tãu de corp , asta încurajeazã practica asanelor în Yoga , sã îti deschizi mintea, sã îi dai spatiu … inima de asemenea este prezentã , guvernând mintea în calm si focus . Sustinem corpul cu blândete , prin respiratie constientã , prezentã … acolo unde doare , piscã , arde mergem cu respiratia si aducem iubire si luminã constientã pentru vindecare .
Yoga mã ghideazã sã fiu prezentã în mine si sã cunosc pãrti cum ar fii starea de prezentã , vindecarea prin intentie si vizualizare , alinierea corpului cu mintea , sufletul si credinte .
Yoga este o cãlãtoria de la minte , la suflet
Si ,
Prezenta în inspir si expir .
Abia astept sã experimentãm împreunã ♾️ aho ♾️
Practic aceastã cãlãtorie Yoga de peste 10 ani , unde am descoperit diferite bucati din mine , am aliniat corp cu minte si emoti , am unit simtul cu tactilul si inima cu mintea . Toate într-un loc
Aici si acum pe saltelutã 🧘🏼‍♀️

Geanina
Dupa aproape 20 de ani de lucrat si calatorit in jurul lumii, mereu in cautare si continuu expusa la experiente noi, m-am intors “la vatra” si am inceput sa aprofundez cea mai importanta calatorie – cea spre interior. De-a lungul perindarilor mele prin lume am cunoscut si rezonat cu multe practici spirituale, din care am extras invataturi minunate care ma sustin in evolutia personala. Dintre ele, Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan este pentru mine una dintre cele mai puternice, eficiente si frumoase practici, si ma bucur sa impartasesc bucuria acestei traditii cu voi.

Kundalini yoga a fost popularizată în 1968 de Yogi Bhajan. El a descris intenția învățăturii sale ca fiind un mod de viață “sănătos, fericit, sfânt” (healthy, happy, holly – 3HO). Practica Kundalini Yoga transmisa de Yogi Bhajan combină exerciții ale coloanei vertebrale și mișcări repetitive, meditație, incantarea mantrei și alte tehnici. Se concentrează mai mult pe aspectele ezoterice și de energizare decât alte tipuri de yoga. Meditația, mantra, pranayama și vizualizarea sunt accentuate.
Kundalini yoga are multe beneficii fizice și mentale dacă este practicată corect. Intensitatea acestei practici dezvoltă rezistența, curajul și puterea interioară. Poate crește flexibilitatea, forța, rezistența, echilibrul și coordonarea. Reduce stresul și anxietatea și îmbunătățește echilibrul și coordonarea. Practica Kundalini yoga poate ajuta la eliberarea vechilor tipare și obiceiuri și la aprofundarea practicii spirituale.

Meditatie Kundalini pentru a vindeca dependentele
Aceasta meditație Kundalini este eficientă pentru a vindeca și a ajuta la ameliorarea dependențelor conștiente și subconștiente. Putem fi dependenți de atenție, de nevoia de aprobare sau validare, de zahăr, alcool, social media, țigări, mâncare, droguri, sex, imagine corporală, cumpărături și lista poate continua … Dacă sunteți gata să rupeți orice tip de comportament dependent sau nevrotic, încercați această meditație științifică străveche timp de 40 de zile consecutive. Este științifică prin modul său precis de a activa strălucirea glandei pineale prin mantre specifice, mudra, concentrarea ochilor și ritm. Prin practicarea regulată (zilnic pentru rezultate optime) a acestei meditații, glanda pineală lucrează împreună cu glanda pituitară pentru a crea echilibru și armonie între minte și corp, precum și crearea unei schimbări în sistemul nervos autonom.

La ce sa te astepti:
-o Calatorie care te transforma minte trup si suflet.puterea vibrationala a cercului ceremonial este absolut fantastica, insotit de intentie, eliberam corpul de tot ce nu mai E necesar si benefic .
-conexiune intarita cu corpul tau prin medicina si miscari constiente prin yoga.
-incredere sporita in libertatea si autenticitatea ta de exprimare.
-alegerea constienta si prezenta a anului 2023.

Ce primesti:
-un spatiu incarcat cu energie ce te incurajeaza sa te simti conectat cu sinele tau autentic , in siguranta.
– vitalitate prin Miscare
-aducerea energiei si partilor din suflet date , prezenta si claritate prin medicina naturii Rapeh
-baie de sunete
-apa si ceai
-cerc de impartasire
– SURPRIZE

Inainte sa vii:
-pentru a creea un spatiu curat Sigur si confortabil pentru Toti, te rugam sa vii fara sa fi consumat alcool sau alti intoxicanti, indicat fara sa Porti parfum. ( toate simturile ni se ascut de la medicina si practicile yoga) . Haine comode si lejere. Ideal sa fim nemancati macar cu 2, 3 ore inainte si bine hidratati.
EVENIMETUL ESTE IN REGIM DE RECUNOSTINTA SI DONATIE 🙌
• evenimentul are loc la Sambodhi Yoga Studio. La locatie avem saltelute, paturi apa si ceai !

Va rugam sa ajungeti pana la Ora 14.30
Impreuna crestem 🙏🏻❤️🌞🌈🌿🪄

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »