Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Bucuria de a fi Împreună Workshop

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 1
  • November 26, 2022
  • Saturday, 2:30 PM to 5:30 PM
  • Cost: 97 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

Bucuria de a fi Împreună la București!
O comunitate a oamenilor care cresc, descoperă, creează, vindecă, se transformă și sunt împreună în unitate, iubire și lumină.
Tema serii – Emoții în oglindă: Rușine-Încredere.

Intenția acestei călătorii este să te simți primit/ă într-un spațiu de siguranță, încredere și deschidere spre a explora noi spații ale ființei tale, traversând blocajele rușinii și neîncrederii.

Știai că:
Conform Hărții Scalei Conștienței a lui David R.Howkins, ultimul nivel este cel al Rușinii, care se află doar la 20, pe când nivelul Încrederii este la 250, cel mai mare nivel fiind 1000 – Iluminarea.
Dă-ți voie să pășești într-un nou tărâm, venind curios, poate nerăbdător să vedem împreună cât de necesară este Rușinea și în ce fel ne ajută ea, descoperind o altă perspectivă, și anume, emoția ei în oglindă – Încrederea.

Ce vom face:
1. Exercițiu de conectare.
2. Al doilea pas al serii este experimentarea modului în care eliberăm conștient sentimentul nedorit, mai exact rușinea, astfel încât pășim în energia curajului, accesând și trăind sentimentul încrederii. Vei fi ghidat în a folosi Metoda Sedona – Eliberarea conștientă a emoțiilor.
3. Pauza de ceai. Relaxare.
4. Continuăm cu un exercițiu din aria conștienței sistemice și fenomenologice, prin care vei reuși să vezi unde și ce loc ocupă rușinea și încrederea în interiorul tău și cum poți să le primești pe amândouă cu acceptare, înțelepciune, iubire și pace în inima ta.
5. Încheiem seara cu o meditație de integrare a ceea ce am lucrat, urmată de împărtășiri.

Facilitatori:
Matei Elena – Psiholog și consilier în dezvoltare personală.
Visul meu este să creez o comunitate de oameni care să își dea voie să simtă bucuria autentică, să fie curioși și conectați la copilul lor interior.
Sunt creatoarea proiectului Bucuria de a fi Împreună, psihoterapeut în formare transpersonală, licențiată în psihologie, consilier dezvoltare personală, creatoarea programului de dezvoltare personală: Dă-ți voie să fii tu.
Am împlinit 5 ani de experiență în sesiuni 1 la 1 cu copii și adulți. Știu că sunt pe drumul meu, sunt conectată cu sufletul meu, îmi ascult intuiția, mă las ghidată și ghidez la rândul meu.
Cred că nimic nu este întâmplător și nu există coincidențe. Când oamenii se strâng într-un loc, înseamnă că este întotdeauna ceva de dat sau de primit.

Oana Maria Țimerman – Terapeut și coach spiritual.
Mi-am luat angajamentul să fiu în serviciul oamenilor care aleg să facă următorul pas de creștere, accesându-și puterea lor interioară, curajul de a-și crea și transforma viața.
Astfel s-a născut ideea și am creat programul individual de vindecare și transformare Libertatea de a Fi, iar mai apoi facilitarea atelierelor de autocunoaștere, meditații, conectarea cu inima, mintea și corpul prin emoții.
Sunt licențiată în psihologie, psihoterapeut în formare transpersonală, facilitator constelații familiale, consilier dezvoltare personală și absolvent coaching educație ontologică.
Am ales drumul iubirii și luminii, al creșterii și transformării și mă bucur de viață fiind încrezătoare, iubitoare, întreagă și completă.
Cred că împreună suntem mai puternici!

Parte Organizatorică:
Schimbul de energie – 97 Lei
Data: 26 noiembrie 2022
Orele: 14.30 – 17.30
La Sambodhi Studio – București
Înscriere Tel: 0754.407.053
*Locurile sunt limitate! Maximum 15 persoane.
**Locul este rezervat după confirmarea plății.

Select Language »