Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Atelier Reciclator: crafts & upcycle

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • January 14, 2023
  • Saturday, 2:00 PM to 6:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Dacă găsești lucrul manual ca fiind terapeutic pentru tine, vrei să-ți manifești creativitatea, ai strâns o mulțime de idei în board pe Pinterest și nu le-ai pus în practică, sau pur și simplu vrei să petreci câteva ore exprimându-te și creând ceva cu mâinile tale, atunci hai la atelier!

Sunt Gabriela și mă identific cu toate cele scrise mai sus. Acum ceva timp am creat pagina Reciclator, chiar am confecționat și vândut diferite obiecte unicat o vreme. De curând, m-am gândit la crearea unei serii de ateliere în care să strâng laolaltă oameni cu aceleași pasiuni ca și mine. Oameni cărora le place lucrul manual, care caută să valorifice și să îmbunătățească obiectele din jurul lor, pasionați de sustenabilitate și de frumos, care caută să se exprime prin creațiile lor și găsesc terapeutică această activitate.

>>Ce se va întâmpla:
După înscrierea în atelier, vei intra într-un grup de Facebook, cu activitate strict legată de temă.
La atelier, vei avea la dispoziție materiale de lucru aduse de mine, pe care le voi anunța pe grup. De asemenea, acolo voi posta și idei pentru inspirație, însă ești liber/ă să vii cu ideile tale. Poți folosi orice material în limita disponibilității. Dacă vrei să aduci și alte materiale ale tale (haina preferată sau obiectul preferat pe care vrei să-l recondiționezi), poți face asta.
Ne vom concentra fiecare să lucrăm la un obiect de dimensiuni mici sau medii, din motive de spațiu și disponibilitate de timp.
Ca să-ți faci o idee despre ce vom lucra, îți dau câteva exemple: tablouri din flori și frunze uscate, suporturi pictate și decorate, coronițe, haine accesorizate, accesorii noi din unele vechi sau rupte, semne de carte, picturi în tehnici simple, dar deosebite.
Obiectul va rămâne la tine la final ca să te bucuri de el.

>>Ce e cel mai important:
Ne vom cunoaște și vom împărtăși aceeași pasiune. Vom lucra cu un ceai alături, vom povesti dacă dorim. Vom asculta muzică în liniște. Dacă vrei să vii cu un prieten sau o prietenă și să lucrați împreună, cu atât mai bine!

>>Alte informații:
Data atelierului: 14 ianuarie
Durata: 4 ore, 14:00 – 18:00
Vor exista huse de protecție pentru a nu se murdări spațiul. Te încurajez să vii cu haine de schimb ori cu un prosop ca protecție pentru hainele tale bune.
Taxa de participare: 100 de lei / persoana
Cont bancar pentru achitare taxa: RO87INGB0000999901656299 (banca ING, titular Cotet Gabriela-Marcela)
Dupa înscriere și achitarea taxei de participare (ai dreptul la returnarea banilor dacă te retragi până la maxim 48 de ore înainte de începerea atelierului).

Select Language »