Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Atelier de dezvoltare personală în familie!

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 1
  • Sala 2
  • October 1, 2022
  • Saturday, 2:00 PM to 4:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Începem seria de ateliere de dezvoltare personală în familie cu o temă despre care noi, Andreea Mereuță și cu mine credem că este primul pas în călătoria de creștere a fiecărei persoane, tema emoțiilor!

În timp ce copiii vor afla de la Andreea ce sunt de fapt emoțiile acestea despre care aud în jurul lor, cum să își recunoască o emoție și mai ales cum să o gestioneze in diferite situații din viața lor de zi cu zi, eu împreună cu părinții am să explorez acele mecanisme care stau în spatele manifestărilor noastre. Ne vom uita la emoțiile cu care ne confruntăm în rolul de părinte în funcție de tipul de personalitate și vom învăța să ne stabilim propriile strategii de gestionare a emoțiilor în familia noastră!

Ne dorim ca acest Atelier să fie o experiență care să aducă nu doar un nou nivel de cunoaștere ci și multă emoție pozitivă. Din acest motiv am ales să restrângem numarul participanților la 10 (familii).
Dacă în cazul părinților nu avem o limita de vârstă 😉, în cazul copiilor ideal este ca cel mai mic participant să aibă 7 ani iar cel mai mare să nu depășească 12 ani.

Înscrierile se fac prin completarea acestui formular: https://forms.gle/3PWVWWyQfK6EVpZV9

Select Language »