Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Atelier de Bucurie cu Marina si Iulia

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 2
  • December 10, 2022
  • Saturday, 10:00 AM to 12:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Studiile spun ca noi, ca adulti, radem zilnic in medie cam de 20 de ori pe zi, comparativ cu un copil care rade de aproximativ 300 de ori.

Cand o amintire draga iti capteaza atentia, cu siguranta te duce intr-un spatiu de bucurie si plin de zambete. Acea bucurie pura, bucuria copilariei, fara alte ganduri si sentimente care se o acopere.

In atelierul de bucurie ne-am propus sa readucem bucuria copilarie, sa trezim rasete si zambete, sa lasam creativitatea sa zburde si corpul sa se miste liber. Este un eveniment de 2 ore in care ne vom imprieteni, ne vom misca, vom rade, vom dansa si ne vom relaxa, incercand sa aducem bucuria copilariei prin toata fiinta noastra.

Indiferent de vremea de afara si de agitatia acestei perioade, atunci cand readucem bucuria si caldura interioara in viata noastra, totul se aseaza asa cum trebuie, totul pare mai placut si parca mai usor.

Atunci cand suntem suprasolicitati, obositi, tensionati, letargici, fara spor si chef de viata, totul pare greu, totul pare apasator si pare ca nu avem niciun cuvant de spus in ceea ce ni se intampla, in ceea ce traim si experimentam. Cu atat mai mult, acestea sunt momentele in care este bine sa schimbam perspectiva, sa facem opusul, sa ne dedicam timp noua si sa readucem bucuria in vietile noastre.

Acest atelier este pentru absolut toata lumea, toate varstele si toate experientele. Este un atelier in care promovam acceptarea, blandetea, compasiunea si intelegerea fata de sine si ceilalti. Deschidem portile bucuriei interioare si o impartasim cu cei din jur.

Cost: 95 lei
Înscrieri:
▫️Marina: 0728 641 489
▫️ Iulia : 0761 876 355 See less

Select Language »