Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Atelier Constelatii Familiale cu Raluca Marinescu

Evenimente Viitoare

Event details

  • Sala 1
  • December 3, 2022
  • Saturday, 2:00 PM to 8:00 PM
  • Cost 150 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

Te-ai intrebat vreodata: De ce eu?

Adesea fara sa vrem, repetam destinele membrilor famililor noastre. Pentru a putea intra pe fagasul propriului destin este nevoie sa facem ordine in interiorul nostru si astfel se va face ordine si in exterior.

Ma numesc Raluca Marinescu, sunt facilitator de Constelatii Familiale in formare. Urmez metoda lui Bert Hellinger, Constelatii Familiale Spirituale sau Noile Constelatii Familiale.

Cautarile mele au inceput acum 10 ani cand am studiat psihologie la SNSPA, o facultate cu idei noi si metode alternative. Acolo am studiat controlul mintii si tehnici de respiratie, stari alternative de constiinta dar si zona de resurse umane unde am inteles cat de mult reducem fiinta umana atunci cand suntem parte dintr-un sistem ce priveste omul ca o ecuatie.
Luand cu mine ce am primit de acolo, cu mintea deschisa de toate variantele oferite de profesorii mei, am plecat sa studiez corpul fizic si ce se petrece la nivel psihosomatic. Am studiat masaj si terapie bowen si am lucrat cu oamenii imbinand emotionalul cu fizicul. In felul acesta mesajele corpului imi spuneai adevaruri pe care oamenii nu le cunosteau.
Cand am devenit mama m-am retras din munca energetica si am inceput sa studiez plantele si am creat o linie de cosmetice natura si remedii pentru diverse afectiuni ale pielii.
Apoi am studiat timp de doi ani zona de coaching online si lucru cu grupuri de femei.
In martie 2022 am inceput formarea in Constelatii Familiale cu Elena Barbu, o femeie deosebila ce mi-a deschis inima si sufletul catre ceva mai mare. M-am indragostit de aceasta metoda superba si am ales sa ofer aceste ateliere catre voi cu multe smerenie. Sunt atat pentru cresterea mea cat si pentru a voastra.

Un atelier se desfasoara cu un grup de oameni care stau in cerc. In interiorul acestui cerc se deschide un spatiu pe care il numim camp energetic. Acest spatiu este cel in care vom lucra si care ne va arata exact cum se simte sufletul nostru. Tema atelierului va fi data de energia persoanelor care vin in spatiu.

Aceste ateliere sunt menite sa distruga imagini false pe care le avem despre noi si sa primim, in schimb, imagini vindecatoare in inima noastra. Imagini care cresc si ne transforma.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, va rog sa ma contactati la nr. de telefon 0723658762 (call sau watsup) sau e-mail: raluca.zamfira.marinescu@gmail.com

Costul atelierul: 150 de lei

Select Language »