Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Atelier Constelatii Familiale cu Raluca Marinescu

Sala 1

Saturday, 2:00 PM to 8:00 PM
December 3, 2022

000000

Atelier Constelatii Familiale cu Raluca Marinescu

Sala 1

Saturday, 2:00 PM to 8:00 PM
December 3, 2022

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Atelier Constelatii Familiale cu Raluca Marinescu

Te-ai intrebat vreodata: De ce eu?

Adesea fara sa vrem, repetam destinele membrilor famililor noastre. Pentru a putea intra pe fagasul propriului destin este nevoie sa facem ordine in interiorul nostru si astfel se va face ordine si in exterior.

Ma numesc Raluca Marinescu, sunt facilitator de Constelatii Familiale in formare. Urmez metoda lui Bert Hellinger, Constelatii Familiale Spirituale sau Noile Constelatii Familiale.

Cautarile mele au inceput acum 10 ani cand am studiat psihologie la SNSPA, o facultate cu idei noi si metode alternative. Acolo am studiat controlul mintii si tehnici de respiratie, stari alternative de constiinta dar si zona de resurse umane unde am inteles cat de mult reducem fiinta umana atunci cand suntem parte dintr-un sistem ce priveste omul ca o ecuatie.
Luand cu mine ce am primit de acolo, cu mintea deschisa de toate variantele oferite de profesorii mei, am plecat sa studiez corpul fizic si ce se petrece la nivel psihosomatic. Am studiat masaj si terapie bowen si am lucrat cu oamenii imbinand emotionalul cu fizicul. In felul acesta mesajele corpului imi spuneai adevaruri pe care oamenii nu le cunosteau.
Cand am devenit mama m-am retras din munca energetica si am inceput sa studiez plantele si am creat o linie de cosmetice natura si remedii pentru diverse afectiuni ale pielii.
Apoi am studiat timp de doi ani zona de coaching online si lucru cu grupuri de femei.
In martie 2022 am inceput formarea in Constelatii Familiale cu Elena Barbu, o femeie deosebila ce mi-a deschis inima si sufletul catre ceva mai mare. M-am indragostit de aceasta metoda superba si am ales sa ofer aceste ateliere catre voi cu multe smerenie. Sunt atat pentru cresterea mea cat si pentru a voastra.

Un atelier se desfasoara cu un grup de oameni care stau in cerc. In interiorul acestui cerc se deschide un spatiu pe care il numim camp energetic. Acest spatiu este cel in care vom lucra si care ne va arata exact cum se simte sufletul nostru. Tema atelierului va fi data de energia persoanelor care vin in spatiu.

Aceste ateliere sunt menite sa distruga imagini false pe care le avem despre noi si sa primim, in schimb, imagini vindecatoare in inima noastra. Imagini care cresc si ne transforma.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, va rog sa ma contactati la nr. de telefon 0723658762 (call sau watsup) sau e-mail: raluca.zamfira.marinescu@gmail.com

Costul atelierul: 150 de lei

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »