Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Astro Yoga Workshop

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • December 18, 2022
  • Sunday, 2:00 PM to 6:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Ai simțit vreodată că îți este greu să ajungi la studio sau la sala? Sau, chiar dacă ajungi, că nu poți menține o rutina? Ei bine, pun pariu că nu ți-ai imaginat că ai putea găsi răspunsul în stele😊.
Este posibil ca practica aleasă să nu fie în acord cu semnul tău sau, mai precis, în acord cu „elementul tău”. Acesta este doar un exemplu din multitudinea de situații frustrante cu care ne întâlnim de-a lungul vieții și care ar putea beneficia de ajutorul astrologiei. Putem aduce însă mai multă armonie și claritate, putem atrage mai multe situații benefice atunci când ne cunoaștem și când știm ce ne face bine!
Sigur ai auzit de astrologie și sigur ai auzit de yoga. Dar poate nu știai cât de armonios se completează una pe alta și cât de benefică poate fi alăturarea lor atunci când îți dorești să te cunoști și să te dezvolți către cea mai buna versiune a ta!

Puterea de a te face fericit stă la tine așa că fă-ți un cadou de sărbători. Fii propriul tău Moș Crăciun, pentru că tu știi cel mai bine ce ai nevoie!
Dacă vrei să știi mai multe despre mixul de energii (Elemente-Aer/Apă/Pământ/Foc) pe care le conții și le manifești, te așteptăm, cu drag, duminică, 18 decembrie, alături de noi.

De ce Astro Yoga? Pentru că fiecărei zodii îi corespund părți specifice ale corpului și fiecărui element îi corespund posturi specifice din yoga care au darul de a activa sau potența energia aferentă.
Vom vorbi despre cele 4 Elemente: aer, apă, foc, pământ. Toate sunt în noi, dar în procente diferite, și generează formulele unicității și singularității noastre. Descoperirea Elementului predominant din harta ta natală este ca o semnătura energetică, un fel de amprentă astrală personală care deschide poarta spre o profundă înțelegere a naturii tale unice.

La ce ne ajută această informație?
Elementele descriu natura noastră internă, structura noastră mentală, emoțională, afectivă.

Ce beneficii aduce această înțelegere?
• observarea tendințelor energetice personale
• înțelegerea înclinațiilor naturale
• modalități utile pentru a corecta excesele unui element predominant pentru a suplini lipsurile (a lucra la echilibrarea hărții, deci a energeticii interioare)
• stabilirea un tip personalizat de practică cu beneficii în plan emoțional, mental și, nu în ultimul rând, fizic.

Învățăm să maximizăm potențialul din corpul și mintea ta, cu ajutorul practicii yoga, în funcție de elementul energetic predominant și ne concentrăm asupra calităților celor patru elemente astrologice pentru a ajuta la rafinarea, susținerea și aprofundarea practicii de yoga. Înțelegem și echilibram deficitele sau excesele din harta astrologică cu ajutorul mișcărilor, astfel încât să te simți mai bine, mai în largul tău și mai conștient/ă de propriile resurse și de puterea personală.

Ce vom face?
• Înțelegem cum să alăturăm yoga și astrologia într-o practică benefică de zi cu zi (preferabil:))
• Simțim corpul, îl mișcăm și îl descifrăm asemeni unui teritoriu sacru, cu ajutorul semnelor din astrologie.
• Observăm care sunt punctele forte și cele slabe ale acestui teritoriu prin practica posturilor yoga.
• Respirăm profund folosind tehnici specifice de pranayama (de respirație) pentru echilibrare, medităm, centrăm energia, ne întoarcem acasă în corp, integrăm.
• Afli care este semnătura ta astrologica și modurile în care te poți bucura de tine însuți, moduri de relaxare și de așezare prin echilibrarea contrariilor.
• Ne conectăm într-un mediu relaxat și cald, învățăm și mișcăm energia, mișcăm corpul!

Când: 18 decembrie, ora 14.00-18.00
Unde: Sambodhi Studio, strada Popa Rusu 16A
Durata atelierului: 4 ore
Contribuția de participare: 160 de lei. Plata poate fi făcută cash sau în contul de Revolut.

Vino așa cum ești! Saltelutze avem și noi la studio, mai ai nevoie doar de haine lejere.
Nu este necesară experiența anterioară în practica yoga sau cunoștințe de astrologie😊
Pentru a afla elementul predominant din harta natala, avem nevoie de datele de nastere *zi/luna/an/localitate* în mailul de înscriere.

Cu cine?
Sunt Irina Goldstein, pasionată de yoga și moduri de conectare cu corpul, tehnici de vindecare alternativă (terapeut EFT și tehnici șamanice, Reiki), astrologie și de psihologie analitică. Am descoperit yoga acum 7 ani și de atunci a devenit o practică de suflet care m-a însoțit și m-a ajutat să depășesc momente provocatoare pe drumul reîntoarcerii către Sine și să mă bucur de mine și de viață cu inima deschisă. Am absolvit cursul de instructor de Hatha Yoga (TTC 200 ore) în 2021 și sunt înscrisă ca instructor Yoga Alliance. Anterior am explorat clase și stiluri diferite de yoga, am inclus elemente în practica proprie și am transmis și transmit cu bucurie cele învățate celor dragi și curioși. Practica meditației, unul din cele mai importante elemente în yoga, am învățat-o în Thailanda, pe parcursul unui retreat de meditație Vipassana și apoi am aprofundat într-un retreat derulat în România.
Am descoperit, după absolvirea a două facultăți, de științe politice și de psihologie, că o viață împlinită include cu necesitate un corp viu, activ și flexibil, iar în lipsa lui, cunoașterea acumulată are un fel de sterilitate care nu hrănește pe deplin sufletul. Conectarea la corp prin practica yoga este unul din cele mai împlinitoare și hrănitoare practici care există, așa că te aștept cu drag să ne bucurăm împreună!

Cristina
Am poposit prin multe organizații, companii mici, mari, multinaționale, diverse locuri de muncă, de la profesoară la coordonator vânzări, apoi transport și logistică, customer service și …chimist la bază. Da, vă spun – nu m-am plictisit!
Acesta a fost drumul meu spre descoperirea faptului că îmi plac oamenii, că îmi place să fiu printre ei și pentru ei. Să le ascult poveștile și să văd, dincolo de ele, puterea și frumusețea oamenilor. Așa că mi-am dedicat timp și energie pentru a afla cum pot mai bine să le arăt oamenilor cât de frumoși și puternici sunt. Adevărata revelație a venit prin studiul astrologiei, care mă uimește mereu și mereu! Am căutat încă de la 14 ani răspunsuri la întrebări pe care nu le puteam adresa celor din jur și asta m-a facut să descopăr că există ceva mai presus de noi, un mod de înțelegere mai profund, care pentru mine a facut sens prin studiul astrelor. Astfel, astrologia a devenit firul roșu călăuzitor de –a lungul vieții, am început să studiez, să descopăr cât mai mult și nu doar teoretic, ci prin observarea cu realitatea. Am acumulat de-a lungul timpului cunoștințe la cursurile la care am participat si continui să învăț cu aceeași bucurie pentru a aduce celor din jur astrologia în mod practic, ancorat in nevoile și specificul fiecăruia. Impărtășesc oamenilor tot ceea ce astrologia îmi dăruiește mie: un mod de explorare a lui „Cine sunt eu”, un sprijin în identificarea vocației și a unui sens mai înalt al vieții, o mai bună înțelegere a forțelor și mecanismelor subtile care ne ghideaza destinul.
Și ca să fac legătura dintre Cer și Pământ, dintre Astre și Corpul Uman, mă întâlnesc cu Irina, care cunoaște tainele energiei corporale, să facilităm impreuna integrarea energiei Astrale în Corp!

Yoga oferă acele practici prin care accesăm treptat un nivel profund de așezare și de stare de bine interioară, iar astrologia ne ajută să navigăm pe parcursul ciclurilor vieții și să direcționăm eforturile și energia în moduri benefice și constructive specifice fiecăruia dintre noi. Harta astrologică poate fi comparată cu harta sufletului, iar astrologia ne ajută să o descifrăm, în timp ce yoga ne ajută să încorporăm, să aducem în propria ființă și în viața de zi de zi aspectele sau instrumentele necesare călătoriei. Aliniind practica yoga cu mișcările cosmice și ciclurile naturale, putem cu mai multă ușurință să simțim că trăim viața într-un flow, dintr-o stare aliniată și care se simte și curge natural. Putem căpăta o anumită ușurință și îndemânare în a gestiona perioade mai provocatoare și mai mult, ne conectăm conștient și în cunoștință de cauză la resursele interioare cu care să înțelegem lucrurile și să acționăm dintr-o energie echilibrată și cu mai multă detașare.
Împreună ele se conjugă într-o practică eficientă, foarte personalizată care te susține către o versiune a ta semnificativ îmbunătățită.

Unul din cele mai importante moduri de a ne înțelege natura profundă este semnătura astrologică care nu este neapărat zodia sub care ne-am născut, semnul lunii sau al ascendentului. Este un element care înglobează asemeni unui nucleu puternic, informația din harta ta și determină o preferință pentru anumite comportamente și tipare de gândire pe care poate nici nu le sesizezi conștient pentru că îți sunt atât de firești.

Select Language »