Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Astro Yoga Workshop

Sala 1

Sunday, 2:00 PM to 6:00 PM
February 26, 2023

000000

Astro Yoga Workshop

Sala 1

Sunday, 2:00 PM to 6:00 PM
February 26, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Astro Yoga Workshop

Știai că există o parte a hărții tale astrologice care vorbește despre rădăcinile tale, despre acele părți din tine moștenite sau formate în copilărie care dețin cheia către devenirea ta în viața de adult? Această zonă din harta natală ne relevă energía cel mai putin vizibilă nouă. Este acel loc, special si unic, în care ne conectăm cu cea mai intimă parte din noi. Necunoscută sau foarte puțin cunoscută nouă, această parte se reflectă în imaginea pe care o dezvăluim lumii, în felul în care căutăm să fim percepuți ca o autoritate, modul în care ne conducem către succes și împlinire profesională.
Este punctul cel mai vulnerabil, cel care conține sămânța trecutului nostru, al familiei, al legăturii cu strămoșii, rădăcinile, vatra.

O data ce înțelegem coloratura, natura acestei zone ascunse din psihicul nostru, abia atunci, cu resursele active putem crește și simți cu adevărat că accesăm partea superioară sau mijlocul cerului așa cum este numit în astrologie: punctul de maxima strălucire și manifestare armonioasă.

Te invităm cu drag, duminică 26 februarie de la ore 14.00 la 18.00 la un workshop de Astro Yoga pentru a înțelege natura rădăcinilor tale, să simți conectarea cu ele și modurile prin care te pot conduce către cea mai înaltă formă de manifestare personală. Discutăm despre acest camp energetic, specific pentru fiecare participant si integrăm energia cu ajutorul practicii yoga, a meditației și tehnicilor de respirație.

🌠Descoperim ce ne aduce sentimentul de siguranță si cum putem aduce la un punct de echilibru ce ne dorim la nivel profund cu ceea ce arătăm în exterior
🌠 Înțelegem ce parte din noi se vrea protejată, ascunsă de ochii lumii, izvorul din care putem sorbi cunoasterea profunda, ancora nestrămutată a ființei noastre
🌠Ne conectăm cu energía din care ne hranim viitorul, o aducem in corp prin yoga si echilibrăm axa rădăcină.

Ce vom face?
• Înțelegi cum să alăturăm yoga și astrologia într-o practică benefică de zi cu zi (preferabil:))
• Afli care este axa rădăcinilor tale, moduri în care te conectezi cu energia lor, cu ceea ce este este benefic si ceea ce este in excces sau deficitar, echilibram si ne dăm voie să creștem frumos cu rădăcinile puternice!
• Simți corpul, îl mișcăm și îl descifrăm asemeni unui teritoriu sacru, cu ajutorul semnelor din astrologie și posturilor din yoga.
• Observăm care sunt punctele forte și cele slabe ale acestui teritoriu prin practica posturilor yoga.
• Respirăm profund folosind tehnici specifice de pranayama (de respirație) pentru echilibrare, medităm, centrăm energia, ne întoarcem acasă în corp, integrăm.
• Ne conectăm într-un mediu relaxat și cald, învățăm și mișcăm energia, mișcăm corpul!

🕓 Când: 26 februarie, intre orele 14.00-18.00
👀Unde: Sambodhi Studio, strada Popa Rusu 16A
⏳Durata atelierului: 4 ore
💫Contribuția de participare: 170 de lei. Plata poate fi făcută cash sau în contul de Revolut.
❤️Vino așa cum ești! Saltelutze avem și noi la studio, mai ai nevoie doar de haine lejere.
Nu este necesară experiența anterioară în practica yoga sau cunoștințe de astrologie
⭐️ Pentru a calcula specific axa rădăcinilor, avem nevoie de datele de nastere *zi/luna/an/localitate/ora nașterii* în mailul de înscriere.🌟

Cu cine?
Sunt Irina Goldstein, pasionată de yoga și moduri de conectare cu corpul, tehnici de vindecare alternativă (terapeut EFT și tehnici șamanice, Reiki), astrologie și de psihologie analitică. Am descoperit yoga acum 7 ani și de atunci a devenit o practică de suflet care m-a însoțit și m-a ajutat să depășesc momente provocatoare pe drumul reîntoarcerii către Mine și să mă bucur de mine și de viață cu inima deschisă. Am absolvit cursul de instructor de Hatha Yoga (TTC 200 ore) în 2021 și sunt înscrisă ca instructor Yoga Alliance. Anterior am explorat clase și stiluri diferite de yoga, am inclus elemente în practica proprie și am transmis și transmit cu bucurie cele învățate celor dragi și curioși. Practica meditației, unul din cele mai importante elemente în yoga, am învățat-o în Thailanda, pe parcursul unui retreat de meditație Vipassana și apoi am aprofundat într-un retreat derulat în România.
Am descoperit, după absolvirea a două facultăți, de științe politice și de psihologie, că o viață împlinită include cu necesitate un corp viu, activ și flexibil, iar în lipsa lui, cunoașterea acumulată are un fel de sterilitate care nu hrănește pe deplin sufletul. Conectarea la corp prin practica yoga este unul din cele mai împlinitoare și hrănitoare practici care există, așa că te aștept cu drag să ne bucurăm împreună!

Și

Cristina
Am poposit prin multe organizații, companii mici, mari, multinaționale, diverse locuri de muncă, de la profesoară la coordonator vânzări, apoi transport și logistică, customer service și …chimist la bază. Da, vă spun – nu m-am plictisit!
Acesta a fost drumul meu spre descoperirea faptului că îmi plac oamenii, că îmi place să fiu printre ei și pentru ei. Să le ascult poveștile și să văd, dincolo de ele, puterea și frumusețea oamenilor. Așa că mi-am dedicat timp și energie pentru a afla cum pot mai bine să le arăt oamenilor cât de frumoși și puternici sunt. Adevărata revelație a venit prin studiul astrologiei, care mă uimește mereu și mereu! Am căutat încă de la 14 ani răspunsuri la întrebări pe care nu le puteam adresa celor din jur și asta m-a facut să descopăr că există ceva mai presus de noi, un mod de înțelegere mai profund, care pentru mine a facut sens prin studiul astrelor. Astfel, astrologia a devenit firul roșu călăuzitor de –a lungul vieții, am început să studiez, să descopăr cât mai mult și nu doar teoretic, ci prin observarea cu realitatea. Am acumulat de-a lungul timpului cunoștințe la cursurile la care am participat si continui să învăț cu aceeași bucurie pentru a aduce celor din jur astrologia în mod practic, ancorat in nevoile și specificul fiecăruia. Impărtășesc oamenilor tot ceea ce astrologia îmi dăruiește mie: un mod de explorare a lui „Cine sunt eu”, un sprijin în identificarea vocației și a unui sens mai înalt al vieții, o mai bună înțelegere a forțelor și mecanismelor subtile care ne ghideaza destinul.
Și ca să fac legătura dintre Cer și Pământ, dintre Astre și Corpul Uman, mă întâlnesc cu Irina, care cunoaște tainele energiei corporale, să facilităm impreuna integrarea energiei Astrale în Corp!

Sigur ai auzit de astrologie și sigur ai auzit de yoga. Dar poate nu știai cât de armonios se completează una pe alta și cât de benefică poate fi alăturarea lor atunci când îți dorești să te cunoști și să te dezvolți către cea mai buna versiune a ta!
De ce Astro Yoga? Pentru că fiecărei zodii îi corespund părți specifice ale corpului și fiecărui element și zodii îi corespund posturi specifice din yoga care au darul de a activa sau potența energia aferentă.
Yoga oferă acele practici prin care accesăm treptat un nivel profund de așezare și de stare de bine interioară, iar astrologia ne ajută să navigăm pe parcursul ciclurilor vieții și să direcționăm eforturile și energia în moduri benefice și constructive specifice fiecăruia dintre noi. Harta astrologică poate fi comparată cu harta sufletului, iar astrologia ne ajută să o descifrăm, în timp ce yoga ne ajută să încorporăm, să aducem în propria ființă și în viața de zi de zi aspectele sau instrumentele necesare călătoriei. Aliniind practica yoga cu mișcările cosmice și ciclurile naturale, putem cu mai multă ușurință să simțim că trăim viața într-un flow, dintr-o stare aliniată și care se simte și curge natural. Putem căpăta o anumită ușurință și îndemânare în a gestiona perioade mai provocatoare și mai mult, ne conectăm conștient și în cunoștință de cauză la resursele interioare cu care să înțelegem lucrurile și să acționăm dintr-o energie echilibrată și cu mai multă detașare.
Împreună ele se conjugă într-o practică eficientă, foarte personalizată care te susține către o versiune a ta semnificativ îmbunătățită.

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »