Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Angelic Sound & Reiki Healing – Meditație cu Baie de Sunete & Ceremonie de Lotus Albastru

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 2
  • November 16, 2022
  • Wednesday, 7:30 AM to 9:30 AM
  • Cost: 111 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

Hai cu mine într-o călătorie angelică, 😇vino să experimentezi pe pielea ta cele mai înalte stări meditative🧘🏻, cele mai relaxante sunete 🎼și eventual să descoperi călăuzele tale spirituale🧚🏼‍♀️, printr-o călătorie interioară de baie de sunete.🪘
Experimentează elementul vidului🌀 și reconectează-te cu puterea exprimării tale autentice🌝, prin terapie prin sunet.
Bolurile de cristal te vor purta într-un tărâm interior magic✨, liniștit și vor ajuta la auto-vindecarea 🌷 corpului tău prin activarea frecvențelor vindecătoare din interiorul celulelor tale.
Relaxarea te va duce într-o stare theta profundă și vindecătoare🦋. Energia universală reiki 🧚🏻va ajuta la restabilirea echilibrului fizic-emoțional-psihic (minte, trup,suflet).
Meditația ghidată va aduce o stare de liniște, calm și relaxare în corpul tău.🧝🏻‍♀️
🪷Ceremonia de Lotus Albastru te va purta în noi colțuri ale ființei tale, unde vei descoperi o stare de pace extatică în prezent. 🪷Ceaiul de Lotus te va ajuta să îmbrățișezi cu mai mare ușurință aspectele din viața ta care dor, astfel încât să le vindeci sufletește cu o mai mare ușurință🪷.
——————————————–

🤔𝑷𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒄𝒊𝒏𝒆 𝒆𝒔𝒕𝒆❓🤔

🧘🏻Baia de sunete este cu precădere pentru persoanele care vor să mediteze dar nu știu de unde să înceapă.🤔
🪘Baia de sunete este pentru persoanele care caută o stare de liniște mentală și sufletească și o stare de relaxare profundă a corpului.
🦋Este pentru persoanele care vor să vindece anumite aspecte interioare, mentale sau fizice, ceea ce se face posibil prin accesarea unor stări meditative profunde.
✨Baia de sunete ajută frecvența corpului să se ridice și să vibreze la un nivel mult mai înalt.
🧼Baia de sunete împreună cu reiki poate reprezenta o unealtă de igienă 🏮psiho-emoțională 🏮(așa cum ne spălăm corpul, si sufletul și mintea au nevoie de această igienă periodică).
🛎Baia de sunete este pentru persoane deschise și care sunt pregătite să facă schimbări consistente în viața lor.

——————————————–

🎶𝑫𝒆𝒔𝒑𝒓𝒆 𝒃𝒂𝒊𝒂 𝒅𝒆 𝒔𝒖𝒏𝒆𝒕𝒆:🎶

Baia de sunete este cea mai eficientă formă de meditație ghidată în care diferite instrumente te vor ajuta să atingi o stare de interiorizare crescută🌀, creând astfel spațiu pentru auto-cunoaștere, autodescoperire✨, vindecare prin activarea resurselor inerente ale corpului și explorare a subconștientului pentru aducerea luminii✨ (înțelegerii) în acele tipare și obiceiuri care îți determină micile nemulțumiri sau blocaje din viața de zi cu zi.
🧚🏻Fiecare experiență de baie de sunete este diferită și vei descoperi noi aspecte din tine, aspecte pe care înainte le ignorai🪄, însă care sunt rădăcinile buruienilor sau ale florilor din grădina minții tale.🌱
🪕Câteodată se întâmplă ca în călătoria ghidată să apară aceleași tipare care așteaptă să fie descoperite și văzute din altă perspectivă decât cea inițială.🔵
Procesul este în general ghidat de sufletul tău 🧝🏻‍♀️care intră în co-creare cu sufletele din grup🌷, astfel vei fi parte activă din a dărui din energia ta grupului și pasivă prin a primi înapoi vindecare în tine însuți.🦋

——————————————–

🧿𝑨𝒑𝒍𝒊𝒄𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆𝒂 𝒇𝒆𝒏𝒐𝒎𝒆𝒏𝒖𝒍𝒖𝒊🧿

🧿În timpul procesului de baie de sunete, călătorim către undele tetha, locul în care accesăm subconștientul.
🧖🏻‍♀️Are loc o conexiune spirituală profundă cu Universul și ceea ce e ”în dedesubturile minții omenești”.
🤩Este fenomenul de a aduce lumină în subconștient, până în punctul în care atingem o stare meditativă profundă, cu un iz de compasiune, iubire necondiționată și pace interioară profundă.
🧿Desigur, relaxarea este profundă.
🧖🏻‍♀️Baia de sunete are efect de calmare, detensionare și relaxare a corpului fizic, și totodată crește gradul de iubire ❤️și compasiune, construind o punte mai solidă către starea gamma, pe termen lung.✅
💆🏻‍♀️Corpul se relaxează complet, iar mușchii trăiesc o detensionare profundă, uneori manifestată chiar prin scurte impulsuri de energie reziduală, sub formă de micro-spasme.🧿
⚗️Abordarea mea este una mai mult științifică, decât spirituală în ceea ce privește baia de sunete întrucât există numeroase studii care îi atestă beneficiile.🔮🔬

——————————————–

🌀𝑹𝒆𝒊𝒌𝒊 𝒆𝒏𝒆𝒓𝒈𝒚 𝒉𝒆𝒂𝒍𝒊𝒏𝒈🌀

Reiki reprezintă Energia Universală, i se mai zice și Chi, Ki, Prana, Energie 🌀sau Lumină ✨și este forța vitală care menține totul în viață în armonie și simbioză.
Reiki ajută la vindecarea corpului, 🎶 sufletului și minții și a traumelor stocate în acestea🦵, astfel încât locul acestor trăiri să fie umplut cu lumină vindecătorare și cu conștientizare👁.
Bolurile simplifică mult procesul de healing pentru că eliberarea emoțiilor grele 🫁este facilitată foarte mult de frecvența înaltă și liniștitoare a bolurilor✨, spre deosebire de un healing reiki simplu, unde eliberarea poate avea loc prin plâns💧, contracturi musculare👋 sau alte forme de eliberare -acestea pot apărea și în reiki cu baie de sunete însă experiența este în general mai liniștitoare.
În Baia de sunete reiki va circula prin 🎼undele sonore🎶 produse de instrumentele infuzare cu energie Reiki🪄✨, care circulă mult mai repede și mai intens prin corp (compus din apă 💧și solide🌱, decât prin aer🌬) – demonstrat științific.

——————————————-

🌷𝑫𝒆𝒔𝒑𝒓𝒆 𝑪𝒆𝒂𝒊𝒖𝒍 𝒅𝒆 𝑳𝒐𝒕𝒖𝒔🌷

🪷Lotusul albastru este și a fost o plantă sacră pentru multe civilizații antice dar și actuale🌍: de exemplu în mare parte a Asiei (China, Bali, Vietnam, Sri Lanka, India, Nepal, Pakistan și altele. 🇪🇬Egiptenii antici au consacrat la rândul lor această plantă prin ritualuri, prin hieroglife.🧿
Lotusul Sacru este simbolul național al Indiei🇮🇳, venerată pentru capacitatea sa de a crește în cele mai neprielnice nămoluri. 🪬Puterea, curajul, puritatea și frumusețea plantei transmit speranța că oricât de întunecate pare a fi o anumită situație, fix în acel loc se deschide floarea interioară🪷 a vieții veșnice care ne înconjoară și cu care doar trebuie să ne conectăm prin reconectare pură la noi înșine.🏵
Această plantă nu numai că ajută la sporirea capacității de concentrare în timpul meditației🧘🏻‍♀️, ci ajută mai ales la liniștirea minții și a gândurilor haotice🧖🏻‍♀️.
O legendă Egipteană spune așa:
”La începutul lumii haosul acvatic 🐙(Nun) 🌱domina Pământul și Cerul 🦋(Nut) era întunecat🖤. Nicio ființă nu exista și întunericul acoperea totul până când, din abisul oceanului planetar, a crescut o floare de Lotus albastră 🪷🧿(Nefertum) care și-a deschis încet petalele, ca și cum cerul albastru saluta soarele, dezvăluind în inima de aur o ființă strălucitoare.🌞
Un parfum dulce s-a revărsat peste întinderea neagră și lumina transmisă de acest copil divin a alungat întunericul începutului, devenind Ra, sursa tuturor formelor de viață.🌞”
Floarea de Lotus se scufundă în apă pe timp de noapte🌑 și iese la suprafață dimineața🌕. Aceasta trăsătură unică a fost strâns asociată cu creația, reînnoirea și renașterea. ⭐️Lotusul sacru se înalță deasupra apei, în timp ce nufărul plutește pe suprafața acesteia🪷.

——————————————–

🎼𝑰𝒏𝒔𝒕𝒓𝒖𝒎𝒆𝒏𝒕𝒆 𝒇𝒐𝒍𝒐𝒔𝒊𝒕𝒆:🎶

🪄Boluri de cristal
🪄Tobă Ocean
🪄Baghetă de Ploaie
🪄Koshi
🪄Gong
🪄Tongue drum
🪄Chimes
🪄Kalimba
🪄Unele shakere
🪄Voce

——————————————–

🌀𝑫𝒆𝒕𝒂𝒍𝒊𝒊 𝒐𝒓𝒂𝒏𝒊𝒛𝒂𝒕𝒐𝒓𝒊𝒄𝒆:🌀

🪄Locație: Str. Popa Rusu 16A, et2 Sector 2, Bucuresti (Sambodhi Yoga)
🪄Dată:16 Noiembrie 2022
🪄Ora: 7:30 – 9:30
🪄Schimb energetic: 111 RON/persoană 🪄
🪄Număr de locuri: 20 fizic.
Pentru înscriere: Mesaj direct pe Geanina Bahnean sau pe whatsapp: 0725524130.

——————————————-

🌀𝑪𝒆 𝒔𝒆 𝒗𝒂 𝒊̂𝒏𝒕𝒂̂𝒎𝒑𝒍𝒂:🌀
🪄 Embodyment
🪄 Ceremonie de Lotus
🪄 Călătorie interioară ghidată de sunet
🪄 Revenire și integrarea experienței.

——————————————–

🧚🏼‍♀️𝑪𝒊𝒏𝒆 𝒔𝒖𝒏𝒕 𝒆𝒖❓🧚🏼‍♀️

🙋🏻‍♀️Numele meu este Geanina Bahnean și sunt farmacist, healer, instructor acreditat de diverse tipuri de yoga și meditație.
✨Pasiunea mea cea mai mare este însă sound healingul și în mod special baia de sunete prin instrumente angelice🎼 (conectarea cu divinul din noi) dar și cele shamanice 🪘(conectarea cu omenescul din noi prine explorarea extra-omenescului).
Îmi place să cred în simbolistica numelui🐉… iar numele meu înseamnă întocmai… Mlaștină (Bahnă)🐸. Nu prea plăcut la prima vedere, așa-i?💁🏻‍♀️
🪷Însă, știi unde crește floarea de o frumusețe rară cu o mie de petale considerată floarea Spiritului Sacru în cultura vestică, tocmai datorită puterii ei de a înflorii în locuri ”neprielnice”?
Întocmai Lotusul.🪷
💧Apa sune emoțiile, iar 🎶sunetul Spiritul, 🔥focul este sursa de reconectare cu lumina interioară iar 🌱pământul gazda vieții fizice în iubire, iar 🌬aerul, mesagerul perceptibil al trăirilor interioare.
🌝Healer de natură, am urmat întâi calea convențională prin artele farmaceutice ale UMF-ului🐍👩‍⚕️, orientându-mă apoi către sursa problemei, care este, de fapt de natură sufletească🌠✨, dincolo de aspectele fizice consecvente.
Astăzi abordarea mea este: Minte, trup, suflet, găsind echilibrul care le leagă pe toate 3 în tot ceea ce fac pentru oameni.
🧘🏻‍♀️Practica Yoga m-a însoțit în ultimii 7 ani, iar acreditarea de instructor în ultimii🤸🏻‍♀️ 2 ani, timp în care am lucrat deja cu sute de oameni pentru videcare interioară pe toate planurile.🪷
Călătoriile alături de mine, par a fi din exterior experiențe fizice banale😯, însă, ele sunt de fapt experiențe interioare profunde🫶, adresate celor curajoși care au renunțat la a mai fugi de Sine însuși🥰. S

Select Language »