Evenimente Viitoare

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

ANATOMIA SUBTILA A CHAKRELOR

Sala 3

Sunday, 2:30 PM to 7:30 PM
March 26, 2023

000000

ANATOMIA SUBTILA A CHAKRELOR

Sala 3

Sunday, 2:30 PM to 7:30 PM
March 26, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

ANATOMIA SUBTILA A CHAKRELOR

ATELIER DE DETOX ENERGETIC SI ARMONIZARE PRIN SUNET-BATH GONG
Un program de curatare si echilibrare energetica a celor 7 chakre
“Cunoaste-te pe tine insuti si astfel vei cunoaste intregul univers, impreuna cu fortele sale ascunse”
Corpul nostru este un camp de energie inepuizabila, e una cu energia cosmosului si in continua miscare, intr-o constanta transformare, o expresie fizica a inteligentei pure.

Acest camp de energie, informatie si inteligenta este capabil de vindecare continua, de reinoire si transformare.Trupul nu este doar materie fizica statica, el are un “ceva” misterios care face ca toate componentele sale sa lucreze impreuna intr-o structura unitara, atat timp cat se mentine o stare de echilibru si armonie.

Va invitam la un atelier unde vom invata atat despre energii si ce reprezinta ele, cat si despre cum le putem identifica, debloca si curata in interiorul nostru. Igiena si relaxarea vor fi oferite de minunata baie de sunete cu efecte de eliberare si purificare.

Adu-te liber, deschis, curios si relaxat, imbracat lejer purtand culoarea rosie (in masura in care iti este confortabila) aceasta este culoarea chakrei radacina-muladhara. Este recomandat ca pranzul sa contina carbohidrati si sa fie servit cu minim o ora inainte de eveniment.
Pregateste-te pentru 5 ore de experimente, meditatii, miscare, inaltari si scufundari in bai de sunet minunate si inmiresmate, eliberatoare si detoxifiante.

Ce vom face sa se intample?
14.30-15.30 deschiderea spatiului de conectare, meditatia de inradacinare
15-30-17.00 prezentarea importantei celor 7 centri energetici si a relevantei lor in toate aspectele vietii noastre, prima chakra-chakra radacina (muladhara)
17.00-17.15 pauza
17.15-17.45 meditatia vocalelor pentru activarea energiei
17.45-18.15 tehnica de miscare-somatic activated healing
18.15-19.15 baie de sunet-gong si boluri tibetane
19.15-19.45 impartasiri, inchiderea spatiului de conectare

Te asteptam la ora 14.30 in duminica din 26.03.2023
Contributie: 180 lei/persoana sau 150 lei de persoana daca veniti cu un partener
Gazduirea, relaxarea, veselia si know how-ul vor fi asigurate de catre;

Dorina Gheorghe – terapeut holistic prin sunet si vibratie
Mari Munteanu – avocat al starii de bine, life coach

Exista un schimb permanent de energie subtila care sustine viata la toate nivelurile ei; fizic, mental, spiritual. Acest schimb se produce printr-o interactiune continua intre focarele gigantice de energie din univers si structura fiinite umane, printr-un proces de rezonanta care permite acest transfer al energiilor, pe anumite frecvente de vibratie precise.

Exista sapte centri de forta ce coordoneaza acest schimb de energie dintre microcosmosul fiinite umane si macrocosmos. Ei corespund celor sapte centri de vibratie ale universului si sunt numiti “chakra-e” sau “roti de energie”.

Chiar daca fiinta umana este sau nu constienta de acesti sapte centri de forta, ei guverneaza aspectele inconstiente din organism (functii fizice, activitatea organelor) cat si aspectele constiente ( perceptii, emotii, sentimente, ganduri, intuitii).

Chakra-ele sunt adevarate “antene” de receptie si emisie ale acestor energii fundamentale sub forma de vibratii, procesul de transfer avand loc prin intermediul fenomenului de rezonanta care apare ( atunci cand ne focalizam in mod adecvat) intre chakra-ele individuale si cele cosmice.

Sunetul si vibratia gongului si a bolurilor tibetane pun in miscare energia corpului, deschid, compenseaza si armonizeaza frecventele interne vindecand suferinte ale organismului, mintii si spiritului. Vibratiile patrund in fiecare celula, realizand un masaj la nivel celular, aducand o curatire profunda a tuturor canalelor energetice ale fiintei noastre.

Exista o imensa putere terapeutica a acestor instrumente ancestrale cu efecte benefice asupra sistemului nervos central, eliminand stari de anxietate, nervozitate sau teama, tulburari diverse, echilibreaza emisferele creierului prin trecerea undelor cerebrale din starea beta (de veghe) in unde alfa (relaxare).

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »