Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

2023 Vision Board & Shakti Dance Workshop

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 2
  • December 27, 2022
  • Tuesday, 6:00 PM to 9:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Sărbătorile de iarnă reprezintă mai mult decât presiunea de a termina lucruri sau de a alerga după cadouri.
Te invit să mi te alături la un eveniment creat cu drag pentru sufletul tău.
Anul acesta pe 27 Decembrie, ora 18:00 vino și tu la Sambodhi Studio pentru un atelier plin de culoare și practici pentru tine și sufletul tău.

✨ În prima parte a atelierului vom dansa și vom pune în mișcare toată energia. Vom elibera tot ce nu ne mai servește lăsând loc pentru tot ce e bun și hrănitor.
✨ Apoi vom lucra cu RECUNOȘTINȚA și vom aduce în față toate realizările din acest an.
✨ În final, vă voi ghida către tărâmuri noi ce te vor ajuta să scoți la suprafață toate rezoluțiile pentru noul an. Acele rezoluții ce vin din adâncul ființei tale, pe care le vom așterne și le vom colora frumos până când vom definitiva Panoul Obiectivelor pentru anul 2023.

❤️ 𝗗𝗮𝘁𝗮: Marți, 27 Decembrie
🧡 𝗢𝗿𝗮: 18:00 – 21:00
💛 𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲: Sambodhi Studio
💚 𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐢𝐚 𝐭𝐚: 90 RON
💜 𝗘𝘀𝘁𝗲 𝗻𝗲𝗰𝗲𝘀𝗮𝗿𝗮 𝗱𝗼𝗮𝗿 𝗣𝗥𝗘𝗭𝗘𝗡𝗧𝗔 𝗧𝗔. Toate materialele sunt incluse în preț.*
*Dacă vrei să adaugi amprenta ta personală în panoul de obiective, poți aduce poze proprii și imagini pe care ți le dorești.
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
🤍INSPIRE
🤍CREATE
🤍MANIFEST

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
👱‍♀️ 𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐞𝐮❓
𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐌𝐚𝐠𝐝𝐚𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐥𝐚𝐜𝐡𝐢 – studentă, practicantă și instructor autorizat Yoga certificat internaţional la Yoga Academy Romania 500h TTC.

Dincolo de saltea, iubesc călătoriile, marea și sunt pasionată de sănătatea holistică. Sunt o fire calmă și întotdeauna fascinată de descoperirile din interiorul meu. Văd yoga ca pe o terapie ce te ajută să te descoperi din interior către exterior cu multă blândețe.
Sunt aici pentru tine pentru a-ți oferi o experiență cât mai completă și complexă despre cine ești AICI și ACUM. Îmi doresc să ofer un spațiu sigur în care să observi toate oportunitățile despre cum să trăiești cel mai bine și mai luminos.
Permite-ți să te deschizi, să respiri, să primești și să oferi vibrația de care ai nevoie pentru a trăi călătoria destinată ție.

Abia aștept să ne cunoaștem mai bine!
Te aștept cu drag și recunoștință!
Namaste! 🙏

Select Language »